Paula25
szczęśliwa :)
Gosiu tak planuje już do końca ciąży być na zwolnieniu...wkońcu ostatni raz mam taką okazję ;-)
co do samochodu to my mamy Seata Toledo fajny samochodzik ale chcemy zmienić sobie na vana bo lepiej większy samochód przy dwójce dzieci podoba nam się Opel Zafira albo WV Touran
co do kanapy to chyba zależy od wnętrza, ile ma się miejsca, jakie ustawienie...my mamy kanape ale jak będe miała w przyszłości prawdziwy salon to chyba kupię rogówkę
Kinga jak tam Wasza rogóweczka już stoi w salonie?
co do samochodu to my mamy Seata Toledo fajny samochodzik ale chcemy zmienić sobie na vana bo lepiej większy samochód przy dwójce dzieci podoba nam się Opel Zafira albo WV Touran
co do kanapy to chyba zależy od wnętrza, ile ma się miejsca, jakie ustawienie...my mamy kanape ale jak będe miała w przyszłości prawdziwy salon to chyba kupię rogówkę
Kinga jak tam Wasza rogóweczka już stoi w salonie?
Dzastina trudno w takiej sytuacji coś doradzić....lekarz wkońcu wie najlepiej ja nie miałam nigdy czegoś takiego więc przykro mi ale nie pomogę jedynie co mogę powiedzieć to możesz poradzić się lekarza.Dziewczyny troszkę się boję... przestałam plamić mimo iż brałam tabletki. Za każdym razem jak jak tylko łykłam to zaczynało się plamienie. Dziś cisza.... boję się że udało mi sie zajść a jest za wcześnie na zdiagnozowanie ciąży bo to by był 22 dc ( jak byłam u ginka) dziś mam 24. Jak radzicie? Zrobić sobie betę za kilka dni??? Bo to plamienie było dziwne... zupełnie takie samo jak z synem gdy zaszłam. Nawet ginek się zdziwił bo miała być żywa krew, coś jak @ a nie plamienie- brudzenie. I dziśwzięłam tabse rano a plamień nie ma. Brzuch pobolewa jak na @ ale bardzo delikatnie. Wszystkie dolegliwości przeszły jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. Nie chce już do niego wydzwaniać bo i tak przez tel mi nic nie powie. Nie wiem co się dzieję..albo mam jakieś schizy już... Mama nadzieję że te tabletki nie zaszkodziły by fasolece. Bo to cos takiego jak duphaston tylko mocniejsze i wstrzymuje owulacje ( ten lek)... Anufifi może ty mi cos poradzisz???
Ostatnio edytowane przez moderatora: