reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam

Kinga udanych zakupow:) zebys trafiła na takie ktore Filipkowi spasuja.....
A tak mi sie przypomiało w h&m sa takie skarpetko-kapcie z tymi zygzakami co Filipek lubi:)

Marcelkowa mama w ktorym tyg robione jest to zdjecie? ja tak probuje rozczytac płec z teori guzka, ale tutaj chyba nozka zasłania, masz wiecej z 12-13 tyg?

Agniesiak dobrze ze dobrze, buzki:)

Tusia hop hop, kiedy testujesz?

Dzastina no zobaczymy czy zaskoczy, jest szansa na panienke, mam nadzieje ze nic nie pokreciłam, Ty masz jakos teraz owu? no nie?

Miłego......................

reklama
MarcelkowaMamo- ale sliczny dzidziuś w brzusiu...jakieś przeczucia co do płci?:tak:

Agniesiak- Kochana ty juz powoli mozesz rodzić...kurcze ale to zlecialo!!!!!!
Buziaki i ciesze sie ze wszytsko ok.

Marcelkowa sliczne zdjecie:) dzidzia rosnie widac jak na drożdżach! :)
Kindzia dziekuje za info ale wiesz u nas nie ma H&M a szkoda... przejde sie jeszcze kiedyś do deichmana bo tam też mają fajne skarpeto kapcie:)
Dziś kupiliśmy (Filip poszedł ze mną) kapcie całe w kosmitach :rofl2: młody narazie zadowolony ale pewnie mu się znudzi :sorry:
A wiecie zaszłam do sklepu ortopedycznego i kobieta zaleciła mi aby młody biegał śmiało na boso bo w ten sposób nóżki się korygują poprzez dotyk różnorakiego podłoża a pozatym obadała Filipowi stopy i powiedziała że nie mam się czym przejmować bo jest wszystko okej jak narazie, robi się góreczka a to dobrze bo na platfusa się nie zanosi. No oby miała rację. Zaleciła nam kilka ćwiczeń ze stópkami mówię wam fajna sprawa i Filip nawet chce to robić! :tak:

A wiecie zaszłam do sklepu ortopedycznego i kobieta zaleciła mi aby młody biegał śmiało na boso bo w ten sposób nóżki się korygują poprzez dotyk różnorakiego podłoża a pozatym obadała Filipowi stopy i powiedziała że nie mam się czym przejmować bo jest wszystko okej jak narazie, robi się góreczka a to dobrze bo na platfusa się nie zanosi. No oby miała rację. Zaleciła nam kilka ćwiczeń ze stópkami mówię wam fajna sprawa i Filip nawet chce to robić! :tak:
Kinga właśnie miałam Ci pisać że nam ortopeda zalecił w domu chodzić bez kapci :tak: no a my zawsze Kacpra goniliśmy żeby kapcie zakładał :zawstydzona/y: i masz!!! ale ćwiczymy, dziś kupiliśmy wkładki do butów i mam nadzieje że będzie ok :tak:

Dziekuje za wszystkie komplementy w imieniu mojej dzidzi:-)
Zdjecie bylo robione wczoraj dokladnie w 12 tygodniu i 3 dni.
Pani na usg powiedziala mi ze dzidzia jest bardzo niegrzeczna i caly czas fika:-).Mysle, ze za kilka tygodni wybiore sie na prywatne usg zeby sie przekonac kto we mnie zamieszkal:tak:

Kinga miałam to samo pisac co Paula, że najzdrowiej
to na własnie tak jak nasze dzieci lubią.:-D
mój tez nie cierpi kapci ale do tych skarpetko-ciapów daje
sie namówić,a kupiłam je za 12zł.na bazarze.
Marcelkowamamo-śliczny bobo.:tak:
Kindzia-u mnie 18dc.ale leciutko pobolewa mnie
podbrzusze i ani to na @ ani na ciąże :eek: nie wiem?
Agniesia-supcio,że Tomek gotowy.:tak:
Patrysia-gratki dla siosty,będzie dobrze wcale nie taki maleńki Bartuś.:tak:
Buziak babeczki.;-)
ach i dzisiaj ten okropny 16 smutno mi.

Kindzia tak owulkę mam teraz... albo była wczoraj albo dziś....brzuch mnie tak lekko kręci.. ostatnie serducho było w niedziele w nocy.. dziś mamy wtorek.. jutro wraca mąż w nocy więc powtórzymy dla pewności... ale chyba już po...bo śluzu coraz mniej... najwięcej było z niedzieli na poniedziałek.. W sumie to się nie nakręcam bo wiesz... ja ogólnie zajść nie mogę i już mi tak nie zależy na płci tylko na zdrowym dziecku... nie ukrywam że chciałabym dziewuszkę ale jak Czarek będzie miał braciszka to też będzie super...Dziś mam 16 dc... Z Czarkiem zaszłam w 19 dc biorę też pod uwagę że owulki mogło nie być wcale.. jednakże wydaje mi sie że już była... he he he he ale nakręciłam... :-D:-D:-D

Marceelkowa Mama ale dzidzia piękna... coś mi się wydaję że to mały facecik:-D:-D:-D mieszka w twoim brzuszku:-D:-D

reklama
Bershka bardzo fajne to siedzisko a jak Kubulek w nim pięknie siedzi :-) cieszę się że dietetyczka Ci wszystko wyjaśniła, teraz będzie już lepiej :tak:

Dzastina, Tusia trzymam kciuki! :tak:

Marcelkowa mamo prześliczna dzidzia :-) Ty tak samo jak ja z niecierpliwością czekasz aby poznac płeć ;-)

Agniesiak cieszę się że wszystko dobrze i Tomuś gotowy do przyjścia na świat :-) a może się urodzi 4 marca w moje urodziny ;-)

Pyszczku, Gosiu wszystkiego najlepszego dla Waszych synków z okazji 3 miesięcy!!!

Gosiu obiecuje zrobić jakieś fotki brzusia i wstawić :tak:

Patrysiu dobrze z Bartusiem już lepiej i bedzie wszystko dobrze napewno :tak: dobrze że to wszytsko tak się skończyło :tak:

Do góry