Marcelkowa mama
Aktywna w BB
Nic a nic;-) Tak jak napisalam w drugiej ciazy naprawde czulam, ze bedzie dziewczynka. Bylam pewna na bank czekalam tylko na potwierdzenie z ust lekarza a tu bach i chlopak!Ale za to jaki cudny!;-) Nawet moja bratowa obdarzona intuicja ogladajac moje zdjecie z usg w 14 tygodniu byla pewna ze dziewczynka Ach te przeczucia...hihiNa prawdę nic nie czujesz??? Ja czułam że będę mieć syna zanim dowiedziałam się że jestem w ciąży pamiętam jak dziś .. powiedziałam do mojej przyjaciółki " Paula ja jestem w ciąży...bedę mieć syna" pamiętam też, że się ze mnie śmiała a ja i tak wiedziałam swoje... No i widzisz?? Mój syn już taaakiii duży Ale prawda jest taka że nie ważna płeć... waźna zdrowa dzidzia:-) bez dwóch zdań wszystko będzie ok... ja to wiem.. Dasz znać czy moje przczucia się mylą...;-);-)
Paula jeśli chodzi mi o ciebie.... to na bank mieszka u ciebie mała kobietka... nie wiem czy się mylę czy nie...ale tak czuję... ale to moje odczucia ja tylko tak piszę, zobaczymy czy się sprawdzą;-);-);-);-) buziaczki dla was kobietki... miłego wieczorku
Teraz zdaje sie na fakty! Czekam do usg.
Paula te meble są piękne. Już je oglądałam ale cena zabójcza !!!!
zobaczcie na te które mój synek sobie zażyczył
meble dla dzieci
;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora: