reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Na prawdę nic nie czujesz??? Ja czułam że będę mieć syna zanim dowiedziałam się że jestem w ciąży:-D:-D pamiętam jak dziś .. powiedziałam do mojej przyjaciółki " Paula ja jestem w ciąży...bedę mieć syna" pamiętam też, że się ze mnie śmiała a ja i tak wiedziałam swoje... No i widzisz?? Mój syn już taaakiii duży:tak::tak::tak: Ale prawda jest taka że nie ważna płeć... waźna zdrowa dzidzia:-) bez dwóch zdań wszystko będzie ok... ja to wiem.. Dasz znać czy moje przczucia się mylą...;-);-)

Paula jeśli chodzi mi o ciebie.... to na bank mieszka u ciebie mała kobietka... nie wiem czy się mylę czy nie...ale tak czuję... ale to moje odczucia ja tylko tak piszę, zobaczymy czy się sprawdzą;-);-);-);-) buziaczki dla was kobietki... miłego wieczorku:-D:-D:-D
Nic a nic;-) Tak jak napisalam w drugiej ciazy naprawde czulam, ze bedzie dziewczynka. Bylam pewna na bank czekalam tylko na potwierdzenie z ust lekarza a tu bach i chlopak!Ale za to jaki cudny!;-) Nawet moja bratowa obdarzona intuicja ogladajac moje zdjecie z usg w 14 tygodniu byla pewna ze dziewczynka:tak: Ach te przeczucia...:laugh2::laugh2::laugh2:hihi
Teraz zdaje sie na fakty! Czekam do usg.

Paula te meble są piękne. Już je oglądałam ale cena zabójcza !!!! :szok:

zobaczcie na te które mój synek sobie zażyczył :-D:-D:-D:-D
meble dla dzieci

;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam

Kinga no i prawidłowo niech smiga boso:):):):)
Paula25 urokliwe, pomijajac cene, w ogole kocham białe meble
Bershka Kuba to świetny facet:)
Emek dostał mebelki od dziadkow, sosnowo-czekoladowo-zólte, ja szukałam takich zeby nie było mebloscianki, tylko kazda szafla oddzielnie +łozko....
http://www.meblowy24.pl/index.php?m...62_163&zenid=a5335c65ef64e7ca74a1beeb37b4963a

Przeczucia moje pozostana tajemnica, mam pewna teorie z guzka u Marcelkowej, a u Pauli tez pewna teoria (tak sobie w glowce przeanalizowałam na podstawia wiadomych mi informacji) ale napisze ja kiedys.....

Ostatnia edycja:
Przeczucia moje pozostana tajemnica, mam pewna teorie z guzka u Marcelkowej, a u Pauli tez pewna teoria (tak sobie w glowce przeanalizowałam na podstawia wiadomych mi informacji) ale napisze ja kiedys.....
Kindzia no ciekawa jestem tej Twojej teorii ;-):tak: i ciekawe czy się sprawdzi :happy:

Dobrej nocy dziewczynki :tak:

a mnie sie wydaje na odwrót Paula syneczka a Marcelkowa mama córeczka :-p a u Anufifi juz teraz wiem, ze bedzie córeczka :tak::tak::tak:
ale sie usmiałam ...buziak kochana
pamiętacie Magda3 ? juz pewnie ma takie półroczne dziecko, szkoda ze sie nie odezwała od tego czasu do nas :zawstydzona/y::-(
no pamietam i też załuje ze sie nie odzywała
Wcale nie uważam że twój Kubuś jest malenki jak na swój wiek... jest normalny. I wygląda świetnie. Dużo szkrabek przeszedł, już na starcie los dla niego był straszny... Jest śliczny i piękniutki... i ma takie piekne oczka;-);-);-) zakochać się można od pierwszego wejrzenia... ja się zakochałam:tak::tak::-D:-D
no ze ja jestem w nim zakochana odkąd dostałam pierwsze zdjęcie to ty wiesz , ale podpisuje sie pod tym !!!!

dziewczynki ja na dobra sprawe po sobotnich hulankach dzisiaj doszłam do siebie , wiec sie musze za jakąś prace wziać....ale będe was podczytywac .

Kinga aproppos jeszcze kapci ci napisze , że jak Tomek schodzi do babci na dół to zakładamy mu kapcie bo tam chłodniej no i z ta podłogą róznie ;-), ale on tak sie nauczył ze jak wchodzi do góry to zdziera kapcie z nóg i rzuca jak najdalej od siebie z tak niesamowitą miną ulgi ze idzie sie usmiać ...

miłego dnia dziewczynki

aha jesli chodzi o meble to ja mam dla Tomka z ikei takie w obudowie sosnowej z dzrwiczkami i szufladami niebiesko czerwonymi do tego taka półka do wsuwania szuflad , bardzo jestem z nich zadowolona zwłaszcza z trej półki na te pudła z zabawkami.
A Filipowi chce kupic juz takie bardziej młodziezowe ale sosnowe bo to porządny mebel cos z tego Meble dla dzieci sosnowe i bukowe, Meble dziecięce : Esmebel

Ostatnia edycja:
DZIEŃ DOBRY:-)
Heh oczywiście prawie jak zwykle pisze jedną ręką:-pdrugą zajmuje synuś:-D
i nasze siedzisko dzis przyszło

normalniw jak na tronie:-Dsuuuper:-)

dziekuje raz jeszcze w imieniu Kubuli

a dzis mówli, ze zima ma byc jeszcze 6 tyg. :szok::szok::-(
też słyszałam że w marcu czeka nas zima:wściekła/y:
A ja po wizycie:tak: Wszystko oki, wyniki superowe. Za tydzień mam pójśc na KTG i z wynikiem do lekarza (tylko wynik pokazac) jeżeli do tego czasu nie urodzę..:eek::-D Tak gin powiedział:tak: A jak nie urodzę to wizyta normalnie 2 marca:tak::biggrin2: Także.. trochę się ruszyło.. może z tydzień Tomasz jeszcze posiedzi;-):biggrin2: Termin mam na 6 marca więc już coraz bliżej..;-)

Patrysiu teraz to tylko lepiej będzie z Bartusiem i Madzią:tak:
suuuper wioeści to czekamy na Tomaszka:-Dps.z Bartusiem coraz lepiej:-)
Dziewczyny przedstawiam wam moje kochane malenstwo:-)
śliczne:-)ach aż się tęskni za tymi usg za ciążą:zawstydzona/y:no ale nic nie daje szczęścia jak mieć maleństwo w ramionach:tak:

Co do kapci mój synek też nie lubi:confused2:chyba prawie wszystkie dzieciaczki wolą chodzić bez:eek::-pdlatego śmiga na skarpetach:tak:

reklama
no to sporo dzieciaczków lubi śmigać bez kapci! :-)

ładne mebelki pokazujecie dla dzieci:tak: też bardzo byśmy chcieli z mężem kupić takie mebelki to pokoju Filipka ale jeszcze troszkę musi poczekać. Narazie mamy inne wydatki ale może pod koniec roku się uda.. zobaczymy.
A meble dziecięce są bardzo ładne naprawdę:happy:

Miłego dnia wam życzę
Ja dziś dzwoniłam do przedszkola prywatnego zapytać co i jak i ile. No i koszt za miesiąc to 458zł. Od kwietnia bedziemy składać wnioski do przedszkoli państwowych, ale jeżeli się nie dostanie ( a jest naprawdę ciężko) to będzie musiał iść do prywatnego.
Nie wiem jak to będzie jeszcze ale chciałabym już mieć zaklepane przedszkole dla Filipa.. ach te czasy... tak ciężko jest dostać się do przedszkola :sorry: albo trzeba płacić grubą kasę za prywatną placówkę..
życie:confused2:

Do góry