reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Bershka bardzo ładnie Kubuś wyglądał :)

Anufifi chcemy chrzcić Sebka w marcu, albo w drugą, albo w czwartą niedzielę marca, jeszcze się nie zapisal;iśmy, ale jak ksiądz był u nas z kolędą to mówił że wystarczy dwa tygodnie wcześniej zapisać dziecko. Ale już się rozglądam za ubrankiem, tylko najgorzej że nie wiem jaki będzie miał Sebek rozmiar za miesiąc lub półtora :eek:;-)

No nic muszę pogłówkować..:)

Ostatnia edycja:
reklama
Bershka :-D:-D:-D to chyba za bardzo zapobiegliwa jestem :-):-):-)

Dzięki za linka, zaraz sobie obejrzę, tylko najpierw zjem śniadanie, bo mnie już zaciska :)

Ostatnia edycja:
Witam
Pyszczek moj młody jest z pazdziernika a chcilismy w marcu, miał wtedy poł roczku, w marcu nie było za ciepło, zwłaszcza w kosciele

Ostatnia edycja:
ten komplecik co miał Kubus tez był gruby z weluru, w końcu to zima a nie lato a o garniturku chyba nic nie wspominałyśmy, chyba ze Pyszczek. Mnie się garniturki na małych chłopcach nie podobają :no:

Kindzia no dokładnie, pod spód to mogłabym Sebkowi ostatecznie założyć rzeczy które już ma, mam np. taką elegancką mini-koszulę jasno-błękitną,do tego jakieś spodenki...Chrzciny robimy w domu bo nie zapraszamy dużo osób - tylko moja mama i brat, rodzice M i brat M z żoną i dziećmi. A do kościoła widzę że będę musiała się zaopatrzyć w jakiś komplet bo kombinezon na co dzień mam pomarańczowy z czarnymi wstawkami z cocodrillo :-D

Anufifi kto wie może jeszcze będzie w marcu śnieg sypał ;-)

Bershka nie o garniturku nawet nie myślałam, bo dziwnie wyglądają jak dla mnie :) ale komlecik z polaru czy weluru jak najbardziej ok :)

reklama
Do góry