reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

a u was ile kosztuje ten chodzik?..ja tez ogladalam mase chodzikow a ten spodobal mi sie najbardziej mam nadzieje ze derya bedzie zadowolona..jutro wstawie fotki jak przyjdzie chodzik..dobranoc..

reklama
Anufifi bardzo mi przykro że wstręciucha przyszła...w tych chwilach jesteśmy bezradne...tulam cię mocno..

U mnie 15 dc... i od dziś dni płodne...bo czuję to. Mam dużżżżoooo śluzu i ochoty na mizianie:-D:-D:-D ale co zrobie jak M wyjechał i wróci w środe. Wczoraj serduchowaliśmy ale nie wiem czy to wystarczy:confused2::confused2: do środy jak wróci. A w środę może być już po...wszystkim:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: od wczoraj mnie już jajniki nie bolą więc owulacja będzie dziś lub jutro...tak podejżewam ale jak będzie na prawdę to tylko Bóg wie... nie wiem czy chłopaczki dadzą radę:tak::tak:

Witajcie :-)

U nas wczoraj miły, spokojny, walentynkowy wieczór :) Sebek poszedł wczesniej spać i mogliśmy się z M trochę sobą nacieszyć :)

Kiki oby jak najszybciej malutkiej pomógł antybiotyk, dużo zdrówka dla Was! Buziak :*

Anufifi hmmm cudu nie będzie :confused::confused::confused: w takim razie Aniu czekamy na Twój zabieg, żeby wszystko dobrze poszło :tak:

Miłego dnia wszystkim!

Bershka gratuluję zdanych egzaminów, jeszcze trochę i będziesz miała z głowy - a jak pisanie pracy? Ja się zebrac nie mogę.....powoli mi to idzie...:baffled:

Dziewczyny czy któraś z Was kupowała może ubranko do chrztu przez internet? Jesli tak mogłybyście mi cos polecić? Może na allegro? Nie mogę nic ciekawego znaleźć. i ceny są dość wysokie, szkoda że to ubranie tylko na raz, no ale jakoś musi mój Syn wyglądać do Pierwszego Sakramentu ;-)
Bershka Wy niedawno chrzciliście Kubusia - jak byl ubrany w kościele i potem?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pyszczku, miał białe ubranko czyli pod spodem body długi rękaw na to rajstopki a na góre spodenki z weluru razem z bluzeczką z długim rękawem w komplecie. Bluzeczka miala wstawki z atłasu np kołnierzyk ( dodaje to elegancji :tak:;-)) taki typowy komplecik na chrzciny do tego butki i do kombinezonu. Na uriczystości tez to miał ubrane plus coś tam wziełam na przebranie w razie czego ;-)

Bershka dzięki za odpowiedź :) A kombinezon tez biały specjalnie na tę okazję? Bo przecież w kościele jest zimno i bedzie i tak tylko kombinezon widać, a ja nie mam białego, musiałabym kupić..

to zdjecie z chrzcin z chrzestna

kombinezon zwykły, nie kupowałam białego, w kosciele wyciagnełam go z kombinezonu na czas obrządku lania wodą i miałam biały kocyk do przykrycia. Ale nie był potrzebny, nie było zimno w srodku

reklama
plus biała cienka bawełniana czapeczka tylko do kościoła

dzieki Anufifi, jednak udało mi sie tez to znaleźć samej na net. Zbyt drogie jak na krótki okres użytkowania. Chyba, ze znajde gdzieś taniej np na zagranicznych stronach

Do góry