reklama
nie wiem dlaczego, nic takiego nie zjadł. Dziś dałam mu nowość: deserek banan na mleczku ale czyżby po tym ząbka nie ma ale po ostatnim szczepieniu w zeszłym tyg pediatra powiedziała, ze lada moment wyjdzie bo jest mocno napuchnięte dziąsełko. Poza tym Kubuli nie chce się odwracać z plecków na brzuszek i odwrotnie
kiki750321
Fanka BB :)
jolu derya tez leniwa..na wszystko przyjdzie czas zobaczysz,,beda sie przewracac jeszcze tyle ze bedziemy mowic o szkoda ze nie takie spokojne jak dawniej..wstaw jolu jakies fotki nowe kubulka..
kiki750321
jolu dziekuje slicznie ..twoj kubulek tez przeslodki..wiesz jaka jestem jolu szczesliwa ze po 3 chlopcach mam moja corunie..jestem taka dumna..a jest tak rozpieszczona ona tylko lezy jak spi..schodzi z reki na reke,,bede miec z nia 3 swiaty juz teraz sie boje..hi hi..nawet moj m dzisiaj sie pojawil i dal czerwona roze az milo mi sie zrobilo..
jolu a dajesz kubulka do chodzika ja zamowilam deryi w poniedzialek i mysle ze jutro juz bedzie..ale mysle sobie czy nie zawczesnie..jak myslisz?te siedzenie tez fajniutkie kupilas dla kubulka
jolu a dajesz kubulka do chodzika ja zamowilam deryi w poniedzialek i mysle ze jutro juz bedzie..ale mysle sobie czy nie zawczesnie..jak myslisz?te siedzenie tez fajniutkie kupilas dla kubulka
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kiki750321
jak jutro przyjdzie chodzik zrobie fotki i wsade na bb to zobaczysz jaki kupilam..derya juz dawno trzyma glowke sztywno..no ale zobaczymy..dalam wlasnie deryi kaszke i bede mykac do lozeczka juz 3 noce prawie nie spalam..dobranoc i utulaj kubulka..
no i w końcu kupiłam ten, który obserwowałam cały dzień, jest jak nowy a połowę tańszy Chodzik chicco DJ jak nowy (920631851) - Aukcje internetowe Allegro
no ja dzisiaj pospałam od 7ej rano do południa i w końcu jestem odespana ;-)
dobranoc
no ja dzisiaj pospałam od 7ej rano do południa i w końcu jestem odespana ;-)
dobranoc
kiki750321
fajniutki..bedzie kubulek sie cieszyc a ja kuilam chodzik 3 w 1,,czekaj wstawie ci linka to zobaczysz..
NEUHEIT! Lauflernhilfe Auto Gehfrei Laufwagen Schaukel bei eBay.de: Walker Gehfrei (endet 06.03.10 12:59:31 MEZ)
NEUHEIT! Lauflernhilfe Auto Gehfrei Laufwagen Schaukel bei eBay.de: Walker Gehfrei (endet 06.03.10 12:59:31 MEZ)
reklama
Podziel się: