reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

tylko ze ja w ogóle nie biore pod uwage ze chodzic uczy chodzić ...on raczej moim zdaniem słuzy do tego zeby dziecko mogło sie przemiescic , byc w pozycji pionowej i miec z tego frajde...

reklama
Kiki ach kolacyjka bardzo udana :tak: było miło i romantycznie no i afrodyzjaki podziałały choć nawet nie musiały bo mąż jak mnie zobaczył taką wypięknioną, wypachnioną to mało brakowało i kolacji byśmy nie zdążyli zjeść ;-):-D

Kindzia brawo Emek ładnie książkowo się rozwija :tak::-)

Kinga miłych pogaduszek z koleżanką :-)

Patrysia trzymam kciuki za siostre!!!

My też nie używaliśmy chodzika, bo nie raz czytałam że to nie jest dobre więc sobie darowaliśmy, zresztą nawet nie myślałam żeby go kupić...Kacper zaczął siedzieć sam jak miał 7 miesięcy a już jak skonczył 10 miesiecy zaczął sam chodzić, ale on miał bardzo silne nóżki bo raczkował nie na kolanach tylko na nóżkach właśnie z dupką do góry, śmiesznie to wyglądało :-D

Kobitki prosze bardzo o kciukaski:-(
Nic jak teraz siedze i płacze!
Moja siostra właśnie rodzi a dlatego wzieli ją szybko na porodówke bo coś jest nie tak z dzidziusiem:-(z płuckami coś jest nie tak jest słabiutki ma małą wage:-(dodzwonić się nie można bo nie może odbierać:-(

Czemu tak się musi dziać niedość że pierwsze maleństwo poroniła to po 2 latach wyczekiwania kolejnego maluszka są takie problemy:-(

:-:)-:)-:)-:)-(

Kobitki prosze bardzo o kciukaski:-(
Nic jak teraz siedze i płacze!
Moja siostra właśnie rodzi a dlatego wzieli ją szybko na porodówke bo coś jest nie tak z dzidziusiem:-(z płuckami coś jest nie tak jest słabiutki ma małą wage:-(dodzwonić się nie można bo nie może odbierać:-(

Czemu tak się musi dziać niedość że pierwsze maleństwo poroniła to po 2 latach wyczekiwania kolejnego maluszka są takie problemy:-(

:-:)-:)-:)-:)-(

Patrycja bardzo mi przykro :-( Ja już zacisnęłam bardzo mocno kiucki,mam nadzieję że wszystko będzie ok z maleństwem i Twoją siostrą.

Dziękuje za kciuki właśnie dostałam smsa że urodziła i teraz jest w inkubatorku:tak:waży 2150 malutki i słaby ale da rade:tak:

No to trzymamy kciuki za Bartusia !!:tak: Wierzę, że będzie dobrze:tak: No i tylko pozazdrościc szybciutkiego porodu;-) Dwie godzinki i Bartuś już na świecie. Patrysiu nie martw się, będzie dobrze:tak::-)

Patrysiu cieszę się że już po i synek siostry w inkubatorze :happy: teraz już będzie wszystko dobrze! :tak: moja siostra też urodziła się dużo wcześniej ważyła 1800g i leżała długo w inkubatorze a teraz ma 27 lat!! :tak: a wtedy przecież nie było takiego sprzętu jak teraz! Będzie dobrze! najważniejsze że oboje już są bezpieczni :tak: no i GRATULACJE dla siostry! :-)

reklama
Patrysiu- bedzie wszystko dobrze z maluszkiem...trzeba wierzyć i mieć nadzieje...

Swoją drogą wspólczuję siostrze napewno to wszystko bardzo przezywa a jednak nie ma nic gorszego jak coś dzieje sie z dzieckiem...ehhh zycie...
Zaciskam łapki ze wszystko było Ok.

Do góry