reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kiki słoneczko utul Deyre od cioci Joli, wiem co to ból ucha więc tym bardziej jest mi jej szkoda. Oby jej się to już nie powtórzyło. No i Ty sama biedulko, ja Cię na prawde podziwiam, jak Ty to wszystko ogarniasz? Gdybym mieszkała blizej na pewno bym Ci próbowała pomóc.

Czarodziejko co u Maksusia ? a właśnie...czy pisze się przez X czy ks ? ;-)

a u nas powoli do przodu. Dziś ostatni egzamin zdany plus dwa poprawkowe :zawstydzona/y:;-) za 2 tyg, poza tym Kubula znowu przez noc przytył 120g !!! waży 7200 !!!

ok, ide ciut odpocząć. Starszy synek u babci i już za nim tęsknię

buzia

aaaa i dodam, ze te obrazy są piękne, sama o takim myśle :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
..a ja zmordowana po stepie mykam pod prysznic!
jestem mega zadowolona ogólnie z tego że zaczełam ćwiczyć fitness i dziś z mężem postanowiliśmy że kupimy platformę (step) do ćwiczeń:tak: będzie efektowniej..

potem jeszcze zajrzę tu
buziaki

Witam!!
Ja ostatnio spac nie mogę;-) Budze się o 5:00 o 4:30 a dziś o 7:00.. gdzie normalnie na drugi bok się przekręcam:-D No nic, może to i lepiej;) Już umyta i po śniadanku (M robił:tak:). Na 9:00 chyba idziemy do Kościółka;-) Bo potem to mi sie nie chce ruszac;-):-D

Na Świętego Walentego
dużo Dobrego,a tak na co dzień
Dużo Miłości.

Załączniki

• serducho.jpg
    serducho.jpg
    1,8 KB · Wyświetleń: 60
Szczęśliwego Dnia Zakochanych:-):-):-)

Macie jakieś plany na dziś??? My chyba pojedziemy na basen, ale jeszcze nie wiem na 100 %...
Wiecie? Wczoraj wioskę dalej odemnie popełniła dziewczyna samobójstwo... 17 lat miała. To straszna tragednia, taka młoda i już jej nie ma.. Najprawdopodobniej chłopak ją zostawił.. Boże co dzisiejsza młodziesz ma w głowie.. taka młodziutka nie zdążyła jeszcze sie życiem nacieszyć.. Najbardziej współczuje rodzicom bo ona była jedynaczką... W głowie mi się to nie mieści... A była taka ładniutka i zawsze uśmiechnięta.. szkoda.

Mój Czarek coraz częściej zaczyna mówić słowami.. Typu daj, gaga, be, tuti i eee mi zaczoł mówić... szczęśliwa jestem bardzo. I na mnie mówi Ma a na mężą Gaaaa. Dziwne nie? Ale wiem że dzieciaki sobie wymyślają.. Mój kuzyna na mojego tatę nie mówił wujek tylko tuta...:-D:-D:-D no nic zmykam dziewczynki i życzę miłego Walentynkowego Dnia:tak::tak:

Cześć dziewczynki :-) Życzę Wam szczęśliwych Walentynek!!! :-):-):-)

U nas wczoraj byli znajomi także wieczorek mieliśmy bardzo miły :tak: oficjalnie dowiedziałam się że moja koleżanka jest w ciąży i to w podobnym czasie jak ja :-) termin ma 2 tygodnie wcześciej :-) ale fajnie będziemy razem chodziły na spacerki :tak::-)​

A dzisiaj wieczorkiem (jak położymy Kacperka spać) szykujemy sobie z mężem kolacyjkę z okazji Walentynek...świece, winko, nastrój itp. :tak::-);-) a w środę jedziemy do kina na Randke w ciemno :tak:

Miłego dnia :-) Buziaki

Ostatnia edycja:
wiam dziewczyny w ten piekny dzien zakochanych ..zycze wam wszystkim duzo milosci..

z moja derya juz lepiej dziekuje za troske antybiotyk zaczal dzialac i jest znowu przekochana..

bereshko kochana jestes..daje jakos rade..bo musze nie moge sie poddac..ciezko mi ze nie mam tu rodziny mamy czy rodzenstwa no coz zycie..to kubulek super przybiera na wadze jeszcze troche to przegoni derye..tulam was mocno..

czarodziejko ach te nasze dzieciaczki sa dla nas wszystkim ..ja tez godzinami przygladam sie derci i nie potrafie sie nia nacieszyc no ale co tu mowic patrick ma 14 lat a tej milosci tyle ze on az ucieka odemnie..tulam go cmokam a on sie wstydzi..a ja mowie ja ci dam i cmokam do upadlego..ech jakie to piekne czasy..

paula no prosze jak bedzie romantycznie wieczorkiem....

pozdrawiam zycze milej walentykowej nocki..a ja bede przytulac sie do deryi..

dzisiejsz i wczoransza derya:tak::-):-D;-)

Załączniki

• DSC01983.jpg
    DSC01983.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC01984.jpg
    DSC01984.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
o jaka słodka, i zaczyna już siedzieć sama a jeszcze leci na boki czy jest juz stabilna ?
Kubulka mój siedzi 5 min a potem bach na bok :-) dzisiaj cały dzień nie zrobił kupki i zaczynam się martwić bo przecież on robi pare razy na dzień przez te nasz rozregulowany układ pokarmowy :eek::confused2:

Do góry