reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam dziewczyny moja derya ma zapalenie ucha dostala antybiotyk cala noc plakala spala po 10 minut i do dzisiaj do okolo 16 tak bylo teraz spi padnieta ryczalam razem z nia nie umie jak placze moje dziecko serce mi sie krajalo ze nie moge zabrac jej tego bolu..ach to bylo straszne..dziekuje ze jestescie takie kochane i martwilyscie sie o nas..tulam was mocno wszystkie dobranoc..padam z zmeczenia..ciezko samej no ale coz takie zycie dobranocki..

reklama
Kiki szybkiego powrotu do zdrowia dla Deryi :tak: biedactwo małe :-( a Ty idź odpoczywaj kochana póki Malutka śpi :tak: buziaki

Dobrej nocy dziewczynki :happy:

Kinga to tak w sam raz zaczełas, zeby latem wskoczyc w bikini w rozmiar 34?Co lubisz fotografowac najbardziej?
A gdzie bedziecie malowac, masz wybrane kolory? Wszystkie sciany jednym kolorem? Ja mam w kazdym pokoju po dwie sciany jednym kolorem, dwie innym, tzn tez sam kolor tylko o pare tonow ciemniejszy.
Na stronach np.dekoralu, deluxu mozna zrobic wizualizację, wybierasz pomieszczenie najbardziej podobne do Twojego, jest kilka korytarzy, sypialni, salonow i zestawiasz kolory. Widzisz jak "graja" ze saba. Tylko jest jedem minus, trzeba miec jak najbardziej naturalne ustawienia monitora.
Dekoral.pl - Farby do ścian i sufitw. Kolory, ktre inspirują
Dulux Polska - Kolory
a na stronie dulux to wejdz w -Kolory
transparent.gif
Mouse Painter
hehe zaraz bikini:-D coś ty.. ja bikini już nie założę na siebie raczej nigdy. Teraz noszę rozmiar 36 no nie powiem 34 nieźle brzmi ;-) zobaczymy.
Co do zdjęć to uwielbiam fotografię makro ale nie tylko.. robię zdjęcia na ślubach, na przyjęciach bankietach itp.. zdjęcia do stron internetowych które zlecia mi zwyle mój mąż.. zdjęcia krajobrazów, portrety wszystko lubię fotografować praktycznie:-) to moja pasja. Tylo czekać jak otworzę swoje własne studio fotograficzne.:happy: to moje marzenie.
Jeżeli chodzi o remont to znam te stronki co podałaś i robiłam już tą wizualizację nie raz. Też będziemy malować na dwa kolory w pokoju tz jasniejszy i ciemniejszy:tak:
Myślę że w połowie marca zaczniemy.

Pyszczek te obrazy są super!:tak: ostatnio własnie taką podobną stronkę przeglądałam i też będziemy kupowali taki obraz ale w trzech częściach:-) bardzo mi się spodobał a koszt to około 270zł Warto zainwestować moim zdaniem:tak::happy:

Miłej soboty życzę wam:)

Witam
sobotnio

Zapomniałam napisac ze wczorajsza tortilla była oczywiscie z miesem. Filet z kurczaka i poledwiczki pokroiłam w cieniutkie plasterki i do piecyka, nastawiłam na "barbecue". Wyszły jak z grilla.
Moj M jest "miesny" tzn mowi ze "zupa to nie obiad" "nie ma miesa - nie ma obiadu"
Dzisiaj bedzie albo : gulasz, puree +buraki z chrzanem lub mielone, puree +groszek z marchewka..........
A po obiedzie kawa z ciachami z dawno niewidziana kolezanką..........

Kiki jak po nocce?, antybiotym powiniem zadziałac,
bol ucha jest nie do zniesienia dla dorosłego a co dopiera dla dziecka
Kinga jestem dobrej mysli, napewno Ci sie uda

Miłego...........

Ostatnia edycja:

Ja też chciałam się przywitać :tak:
i życzyć Wam miłego dnia :-)
My dzisiaj wieczorem mamy gości więc muszę trochę popichcić i ogarnąć mieszkanko :tak: do napisania....

Buziaki

kindzia ale smakołyki mmmmm :))

u nas dziś mielone z buraczkami:happy: a po obiedzie idziemy na spacerek w trójkę i na szarlotkę z lodami i bitą śmietaną:) mniami...

miłej soboty życzę wszystkim! :tak:

WITAM SIĘ I JA:-)
witam dziewczyny moja derya ma zapalenie ucha dostala antybiotyk cala noc plakala spala po 10 minut i do dzisiaj do okolo 16 tak bylo teraz spi padnieta ryczalam razem z nia nie umie jak placze moje dziecko serce mi sie krajalo ze nie moge zabrac jej tego bolu..ach to bylo straszne..dziekuje ze jestescie takie kochane i martwilyscie sie o nas..tulam was mocno wszystkie dobranoc..padam z zmeczenia..ciezko samej no ale coz takie zycie dobranocki..
oby szybko mineło zapalenie:-(ajenka:-(

BUZIACZKI DLA WAS;-)

O jejku.. zapalenie ucha... oby szybko przeszło malutkiej..
A my z M już w domku. Byliśmy cały dzień na zakupach dziś. Padnięta jestem jak nigdy.. Ale dywan nowy jest, firaneczka już nowa wisi:) Ah.. jeszcze tylko Tomaszka brak:)
A ja już mam ciążę donoszoną! Jupi :) We wtorek do gina:)

reklama
Agniesiak85- boszeee jak to zlecialo...zaraz Ty bedziesz rodzic :)
Teraz za Ciebie łapki zaciskamy:))))

Kiki- ojjjj niestety wiem co znaczy zapalenie ucha u dziecka!!!
Moj Maciej mial kilka razy i pamietam jak pierwszy raz zlapal mial kilka miesięcy...masakra tak plakał...do tego ta wysoka goraczka....nie dal sie nawet na chwilę odlozyc do łozeczka....
Trzymajcie sie i oby antybiotyk szybko pomógł..

Ostatnia edycja:
Do góry