reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam sie
Tomasz ma fure........... nie pogada........
Kinga dzieki za komentarze, humorek juz lepszy masz czy nadal zimowa deprecha? bo mnie chyba zaczyna brac ...... juz mam dosac tej badziewnej pogody
Beti1975 witaj, brzunio juz wypasiony, a serduszkowaliscie cały cykl czy tylko w owu?Wiktor ładnie
Beresha jeszcze troche i wszystko ładnie pozaliczasz
Zdrowka chorowitkom, Kiki trzymaj sie
gie-oska schody zapowiadaja sie ciekawie, a ceny niestety takie sa............juz niedługo na swoim......lux chłopak
Patrysiu własnie miałam sie Ciebie pytac,jak wygladaj u Was spacery, wychodzisz sama z chłopakami i co ganiasz za Dominikiem, gdzie chodzicie tylko pod domem czy dalej, bo w lecie to na plac zabaw a teraz, nie ucieka Ci na jezdnie Domis jak prowadzisz wozek? o to tez chciałam spytac Czarodziejke
Paula i Gie-goska wasze starszaki to chodza do przedszkola?
Agniesiak wysypiaj sie na maxa i leniu**** do woli bo jak sie małe pojawi to sie zacznie:):)

Miłego.................

Ostatnia edycja:
GIEOSKA jaki śliczny Kacperek jest:-)i duuzy:tak:
BERSHKA super gratki i kciukaski za kolejne dasz rade;-)
KINDZIA ja jeszcze nie byłam sama z chłopaczkami na spacerku bo się boje:zawstydzona/y:bo właśnie to uciekanie a Dominiś to nie jest typ chłopca który pójdzie obok i trzymał simnie:sorry:dlatego zawsze jak ma M wolne(czyli niedziela tylko zostaje)co idzie z nami i wtedy ja pilnuje Dominisia a M idzie dumnie z wóziem:-)lub jak M za synkiem a ja z wóziem:tak:ogólnie chodzimy koło domu tzn.my mieszkamy na uboczu od głównego centrum miasta :tak:my mówimy na to nasze ubocze działki bo ogólnie jest tu normalnie domy ulice(kostka brukowa)chodnik itd.ale na uboczu i tu sobie chodzimy a jak będzie cieplej to moze udam sie sama bo w tym śniagu cieżko wózio i Dominisia:sorry:zobaczymy jak to będzie:rofl2:

Kinga dzieki za komentarze, humorek juz lepszy masz czy nadal zimowa deprecha? bo mnie chyba zaczyna brac ...... juz mam dosac tej badziewnej pogody

Paula i Gie-goska wasze starszaki to chodza do przedszkola?
.

moj humor chyba już lepszy wiesz.. mam zajęcie! :) nie mam więc zbytnio czasu na dołowanie się;) zdjęcia i teraz fitness tak więc wiesz.... no i remont! czekamy na tą naszą rogóweczkę a w marcu malowanie itp:) Co do pogody też mam dosyć już.

A jeżeli chodzi o przedszkole to mój smyk idzie w tym roku!:tak: od września do czterolatków już pójdzie:happy:

Witajcie :-)

Ja tylko chciałam się przywitać bo jakoś nie mam weny na pisanie.
Po tej szczepionce Sebka coś mu się poprzestawiało w nocy i budzi mi się co 2, nawet co 1,5 h z płaczem :szok::confused: Dzisiaj już było trochę lepiej, ale i tak chodze niewyspana i wyglądam jak cień :confused: Mam nadzieję że szybko wróci do swojej "normy" czyli że budził mi się pierwszy raz po 4, nawet 5 godzinach na jedzonko, a następne karmienie już rano. Myślicie że to przez tą szczepionkę jest taki niespokojny?

Beti brzuszek prześliczny! Buziaki Kochana :***************

Pozdrowionka dla wszystkich!

Pyszczek- jaknajbardziej moze to być po szczepieniu!!!!
Mierzyłas mu temp?
Jak dziecko jest niespokojne to daj mu czopki Viburkol...chyba tak sie nazywają...

Beti- brzuszek cud, miód i orzeszki :)

Dzastina ja chyba właśnie kupie takie wkładki i będę wkładała do bucików z usztywnianą pietą a po domu kupie podobne kapciuszki jak Ty :tak:

Kiki jak tam Derya? dużo zdrówka życzę! napisz jak się czujecie? na zdjęciach jak zwykle słodka księżniczka :-)

Tusia ja nie pomogę bo mnie jajnik zawsze bolał jak się fasolka zagnieżdżała ;-):tak::-) a za Ciebie wiesz kochana że trzymam kciuki! :tak:

mama05 witam :-) i życzę powodzenia w staraniu się o córeczkę :tak:

Gosiu schody super!!! :tak: ale Kacperek bardziej mi się podoba :-)

Kinga podziwiam Cie za mobilizację ćwiczenia w domu! :tak: u mnie zazwyczaj kończyło się na kilku dniach :zawstydzona/y:

Beti odpoczywaj dużo a wszystko będzie ok :tak: no i życzę żeby pozostał już ten Wiktor :-)

Bershka gratulacje zdania egzaminu :-) i trzymam kciuki za kolejne :tak: abyś miała to już za sobą i szybko wróciła do nas :tak:

Kindzia Kacper chodzi do przedszkola już drugi rok ale teraz jak ja siedze w domu na L4 to i on nie był już 2 miesiące....jednak chyba od poniedziałku go znów puszczę bo strasznie niedobry się zrobił...potrzeba mu trochę dyscypliny przedszkolnej ;-)

Patrysiu jak będzie cieplej to pewnie sama będziesz śmigała z chłopakami na spacerki :tak: teraz to nie dziwię się bo ciężko po tym śniegu :confused2:

Pyszczek jaknajbardziej możliwe że Sebuś po szczepieniu taki niespokojny dla małego dziecka to jest duży stres i ból :-(
Morfeusz 2001: krem EMLA. Zastosowanie i działanie.
trzymam kciuki aby Sebuś szybko wrócił do poprzedniego spania :tak: i tak jak pisze Czarodziejka czopki Viburcol dobre są na uspokojenie :tak:

Agniesiak buziak :-) jeszcze trochę i Tomeczek będzie na świecie :tak:

ciekawe co u Nadii :confused: dawno się nie odzywała :confused:

Czarodziejko jak tam Twoje suciorki? lepiej troszkę?

Buziaki dla wszystkich!!!!! :-)

Ostatnia edycja:
Czarodziejko, Paula DZIĘKUJĘ :tak: Zaopatrzę się zarówno w ten krem jak i w czopki, tak na wszelki wypadek :sorry: A gorączki Sebcio nie ma, może tak przeżywa w nocy kłucie w rączkę :confused:

A nam dzisiaj przyszedł w koncu obraz do salonu, który sobie wybraliśmy z M :-) Jak Wam się podoba? - Jest to róża w takiej nowoczesnej wersji :-D

Na razie stoi w częściach ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry