reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dziekuje Aga:-) no pępek jak narazie mi nie wyskoczył jeszcze:-) widze, że już na wylocie prawie jesteś:-) jak samopoczucie?;-)

tak wpadłam poczytać czy Kiki coś napisała, rozmawiałam z jej Patrykiem na gadu i mówił, że pojechała z Deyra do lekarza, bo mała chora, ale nie zdążyła chyba rano nic napisać

reklama
BETI śliczny brzuchalek i faktycznie jaki fajniuchny pepek schowany:-)
GIEOSKA oj dużo kosztowały no ale co zrobić:sorry:

Beti witaj:) bardzo ładny brzuszek masz, a pępuszek jeszcze wyskoczy wszystko w swoim czasie ;)

kiki odezwij się jak córeczka, zdróweczka dla niej życzę

Pati synek śliczny:-)

Kinga całkiem możliwe, że jeszcze wyskoczy, cały czas rośnie;-)

Patryk napisał, że Deyra całą noc płakała i nie wie co jej jest, czekam też na Kiki aż wróci i powie co z księżniczką

Beti slicny brzusio:-)kacper ma sie dobre...ciagle by jadl hehe...juz ma prawie 3mce wiec leci szybko ten czas

Kiki odezwij sie koniecznie co z mala...

a to moj Kacper jak mial 2,5mca:-)

Załączniki

• Kacper 2,5mc.jpg
    Kacper 2,5mc.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 33
Witam :-)

Widzę że dzisiaj ruch od rana na forum :-) super :-) my zaraz idziemy na dworek więc za dużo nie popiszę ;-) ale później się odezwę :tak:

Beti super że wkońcu się odezwałaś :-) a brzusio masz śliczny :tak: pępulo rzeczywiście wklęsły co chyba rzadko spotykane :tak: mi to od razu wyskoczył na wierzch :-)

Miłego dnia dziewczynki :-)
Buziaki

no prosze jaki przystojniak rosnie:-) ale to szybko minęło, a można powiedzieć, że dopiero co testa robiłaś;-) nie wspomne już o planowaniu przed, a tu już Kacperek na świecie:-)

ja znikam narazie, musze do studia podjechac, więc jakby co to miłego dzionka wam zycze;-)

oo Paula hej kochana:-) napisze później do ciebie, bo musze zmykac teraz, buziaki dla was;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kiki co z córeczką ? wszystko dobrze? i jak ładnie już waży no i mamy taki sam leżaczek tylko Kubuś w tym leżaczku jeszcze się gubi a Twoja Deyra już wyrasta :-D:tak:

egzamin wczorajszy zdany, jeszcze jutro ostatni a później 2 poprawki pod koniec lutego:zawstydzona/y:;-)

ja znowu nie mam czasu zaglądnąc wstecz wiec wybaczcie jak coś było a mnie ominęło :zawstydzona/y:

od marca jestem na całego z Wami :-):-):-)

buzia

a Beti fajnie, ze się odezwałaś i brzucholek taki śliczny

Do góry