reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
kiki twoja córcia śliczna jest jak zawsze:-)
Gosia schody bardzo ładne, fajnie ze juz koncza :happy:
Agnieszka wózeczek ładny kupiliście! :tak:
tusia mnie jajniczki bolą zawsze tuż przed owulacją...

Pozdrawiam was wszystkie
ja troszke dziś połamana jestem bo od wczoraj ćwiczę fitness w domu. mam nadzieje że ten ból w końcu się rozejdzie

Beti nareszcie nas odwiedziłaś.jak się czujesz?
widzę synio jak malowany a imię juz wybrane?
Gosiu świetne schody podobaja mi się a moge spytac ile kosztuja ?

Tusia hej:-) co u ciebie babo kochana?:-) no wg usg synek, ale czy do porodu coś mu nie odpadnie to nie wiem hehe:-):-) a imię coś mi się zdaje, że Wiktor zostanie, ale wszystko może się zdażyć;-)

Gosiu świetne schody podobaja mi się a moge spytac ile kosztuja ?
Tusia schody troche kosztowaly ale i tak sa jednymi z tanszych kosztowaly 7tys wiec sporo...na zdjeciu sa jeszcze nie skonczone jak skoncza wkleje je w calej okazalosci...tam pod schodami bedzie aneks kuchenny:-)
Tusia hej:-) co u ciebie babo kochana?:-) no wg usg synek, ale czy do porodu coś mu nie odpadnie to nie wiem hehe:-):-) a imię coś mi się zdaje, że Wiktor zostanie, ale wszystko może się zdażyć;-)

Beti kochana w koncu sie odezwalas:-)jak sie cujesz??daj jakies zdjecie brzusia:-)

hej Gosiula :-) jak tam Kacperek?:-) no schody rzeczywiscie super się prezentują;-)
u nas prawie ok, mamy się oszczędzać, bo szyjka się skróciła, ale tak samopoczucie super:-) zaraz coś wrzuce;-)

Heh no ja się nie poddaje i właśnie się staram :tak:14dc.
e tam myślę,ze na tym etapie ciąży to juz fajnie widać i zostanie chłopcem :-D
a imię ładne.mały Wiktorek .:-)a potem pan Wiktor super.

Tusia to ja bardzo mocno zaciskam łapki, uda się napewno i będzie wszystko dobrze:tak::-)

a to my:-) tak sobie rośniemy;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry