reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczynki nie udzielam się bo mam sesyję :wściekła/y:;-) dziś o 17.30 znowu kolejny egzamin

a u Kubusia...waży już 7100g :-):-):-):-) w ciągu 12 dni przytył pół kilo :-):-):-)

miłego..
kciuki za egzamin:tak:ps.noooo jak super przybiera Kubusiek i fajniuchno ze daje ci taki luz:-)
Patrysiu male dzieci lubia jak sieje nosi na rekach nie ma w tym nic dziwnego..Kacper tez najlepiej czuje sie na rekach...poza tym czytalam artykul gdzie pisalo ze dzieci noszone na rekach i kolysane lepiej sie rozwijaja...a przeciez z czasem minie im ochota na noszenie na rekach nie martw sie:-)Moj Kacper tez usypia na rekach a lozeczko jest bee ale ja sie tym nie przejmuje:-)tylko w nocy jakos zasypia po jedzeniu szybciutko i chop do lozeczka:-)
ooo to mnie pocieszyło:-p

A tak wogóle Dominiś mnie wczoraj zaskoczył mile:-)
Bo jak on chce siusiu to ja zawsze musiałam wstac ściagnąć mu majtaski i posadzić a jak już zrobi siuisu to ubrać mu majtasy i gra co mnie czasami to męczy bo jednak nawet potrafi co 10 minut chodzic bo co chwile pije a efektem tego jest siusiu czeste:nerd:no i wczoraj byłam taka zmęczona pod wieczór że mówie"zdejmij majtki rajstopki i usiąć na nocnik" no i co synek zdjął od tak se a potem ubrał:eek::-Di teraz jak chce siusiu i przychodzi pokazywac to ja zdejmij i szybko na nocnik co bezzastanowienia to robi:-pchociaż jakieś odciążenie:rofl2:

reklama
Paula.. ja za nie zapłaciłam 70 zł ...a te na dwór są drogie wiem...to kup mu same wkładki ortopedyczne do butów w których teraz chodzi po dworze.. ich koszt u mnie to ok 50 zł... to chyba najlepszy pomysł..
Dzastina a gdzie Ty kupiłaś te buciki? ja patrzyłam na allegro ale tam są bez wkładki i wkładkę trzeba dodatkowo dokupić....

Agniesiak super wózeczek :-) bardzo mi się podoba :tak:

Patrysiu bardzo ładnie Dominiś załapał o co chodzi, brawo! :happy:

Bershka trzymam kciuki!!! powodzenia! :tak:

Dzastina a gdzie Ty kupiłaś te buciki? ja patrzyłam na allegro ale tam są bez wkładki i wkładkę trzeba dodatkowo dokupić....

Napisałam mega posta i mi coś go zjadło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kupiłam mu te buty w sklepie z obuwiem dziecięcym Hipcio... poszukaj sobie w googlach Hipcia może masz go gdzieś w okolicy... Ja za nie zapłaciłam 70 zł a 100 km odemnie we Wrocławiu kosztują 210 zł.. taka jest rozbierzność cenowa..

Paula mi chodziło żebyś kupiła synkowi same wkładki do butów... one są dostępne chyba nawet w aptekach... a jeśli nie to w specjalnych sklepach... ja mam taki i się nazywa " Korim". Zazwyczaj znajduję on się w przychodniach specjalistycznych lub nie daleko szpitala... To taki sklep z całym sprzętem... typu kule i wózki inwalidzkie itd... mają tam różny asorytyment i pewno wkładki do butków też się znajdą... mozesz też się zapytać o te buciki, jesli nie będą mieć na stanie to ci zamówią i sprowadzą... buziam... spadam już lulu bo Czarek jeszcze nie śpi bo bez mamuni nie zaśnie:-):-):-)

Ostatnia edycja:
witam dziewczyny w ten tlusty czwartek..nawet dzisiaj paczka nie zjadlam..

bereshko ale sie ciesze ze kubus tak przybiera na wadze moja derya wazy 7650 to tylko troche wiecej od kubusia..i jak po egzaminie..

agnieszka ladny wozek mialam podobny..

anufifi sliczny suwaczek..

patrysiu i gioesko moja derya tez wiecznie na reku tylko lezy jak spi..

paula ja musialam brac zelazo cala ciaze ale znosilam je dosc dobrze..

pozdrawiam was wszystkie--
czarodziejko jak dzieciaczki starszy nie zazdrosny o mlodszego_?

derya:-)

Załączniki

• DSC01980.jpg
    DSC01980.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC01982.jpg
    DSC01982.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paula-tak jak pisze Dzastina my mieliśmy same wkładki
kupione w sklepie medycznym i wkładałam mu do zwykłych butów,
no zwracałam uwage żeby miały sztywną piete.

Kobitki które sie znaja jak jest bol jajników to znaczy ,że w ten dzień jest
owulacja czy ból ją poprzedza i jest ona np:za 24godz.???

witam sie kobietki,na tym watku jestem pierwszy raz-mam pytanko czy ktoras z Was "zaplanowala" plec maluszka i jakim sposobem???chyba to najbardziej zalezy od owulacji czyli kilka dni przez serduszka na corke a w owulacje na synka:confused::confused: my mamy starsza corke i mlodszego synka,od czerwca zaczynamy starania o kolejnego ostatniego czlonka naszej rodzinki bo caly czas czuje ze nie jestesmy w komplecie:-D:laugh2: i ostatnio maz cos rozmawialismy chwilka na temat imion i On odrazu zaczal- Hania,Pola....czyli,ze mysli o corce a jak pytam Zuzi czy chcialaby braciszka czy siostrzyczke to mowi "mamo braciszka juz mam ,teraz chce siostra Marysie":cool: jedynie synek pytany o temat mowi "dzidzia":-Dtak wiec czy ktoras z Was planowala corke i robila tak zeby wyszlo i ...wyszlo:happy::happy:bo my mamy parke,ale,ze tak napisze-tak wyszlo-nie planowalismy plci:laugh2:pozdrawiam i czekam na wiesci ,bede do Was zagladac,jestem na watku starania by zostac mama w 2011:tak:

Kobitki które sie znaja jak jest bol jajników to znaczy ,że w ten dzień jest
owulacja czy ból ją poprzedza i jest ona np:za 24godz.???
mi sie wydaje,ze bol jajnika to zapowiedz zblizajacej sie owulacji-i w ciagu doby bedzie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej laseczki:-)

Aga sliczny wozeczek kupiliscie:-)

Kiki corcia jak zwykle urodza:-)

wklejam wam prawie gotowe szchody w naszym mieszkanku:-)dzis finiszuja schodki:-)

Załączniki

• 11022010.jpg
    11022010.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 39
  • 11022010(001).jpg
    11022010(001).jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 43
Do góry