P
patrysia*
Gość
kciuki za egzaminps.noooo jak super przybiera Kubusiek i fajniuchno ze daje ci taki luz:-)Dziewczynki nie udzielam się bo mam sesyję ;-) dziś o 17.30 znowu kolejny egzamin
a u Kubusia...waży już 7100g :-):-):-):-) w ciągu 12 dni przytył pół kilo :-):-):-)
miłego..
ooo to mnie pocieszyłoPatrysiu male dzieci lubia jak sieje nosi na rekach nie ma w tym nic dziwnego..Kacper tez najlepiej czuje sie na rekach...poza tym czytalam artykul gdzie pisalo ze dzieci noszone na rekach i kolysane lepiej sie rozwijaja...a przeciez z czasem minie im ochota na noszenie na rekach nie martw sie:-)Moj Kacper tez usypia na rekach a lozeczko jest bee ale ja sie tym nie przejmuje:-)tylko w nocy jakos zasypia po jedzeniu szybciutko i chop do lozeczka:-)
A tak wogóle Dominiś mnie wczoraj zaskoczył mile:-)
Bo jak on chce siusiu to ja zawsze musiałam wstac ściagnąć mu majtaski i posadzić a jak już zrobi siuisu to ubrać mu majtasy i gra co mnie czasami to męczy bo jednak nawet potrafi co 10 minut chodzic bo co chwile pije a efektem tego jest siusiu czesteno i wczoraj byłam taka zmęczona pod wieczór że mówie"zdejmij majtki rajstopki i usiąć na nocnik" no i co synek zdjął od tak se a potem ubrałi teraz jak chce siusiu i przychodzi pokazywac to ja zdejmij i szybko na nocnik co bezzastanowienia to robichociaż jakieś odciążenie