reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witajcie dziewczyny!!

Dzastina moja Maja tez dopiero sie rozgadala jak miala 2lata i tez sie martwilam ze malo mowi a teraz tylko otworzy oczy i juz gada i tak caly dzien gada i gada i gada i czasami mam dosc tego jej gadania:-):-):-)

Aga a jaki wozio kupilas??

Buziaki babeczki

reklama
Dzień dobry :-)

Życzę wszystkim smacznego w ten pączkowy dzień :-):-):-)

U nas znowu dziś śnieg sypie....wiecie już mam dosyć tej zimy i chce mi się wiosny!!!!! :tak:

Anufifi dzięki za radę :happy: w takim razie może starczy mi żelazo zawarte w produktach które zajadam :tak: zresztą ginka by mi powiedziała jakbym musiała bra dodatkowo :tak:
a z tym gadaniem to u nas jest to samo i w samochodzie to mu sie buzia nie zamyka i czasami mam już dosyć i mówię mu żeby przestał choć na chwile :-D

Dzastina dzięki za fotki :-) chyba na allegro takie widziałam a możesz mi powiedzieć ile za nie dałaś? sęk w tym że takich odkrytych jest dużo a mało jest takich zakrytych na dwór a jak już są to strasznie drogie!!! :confused2:

Agniesiak czasami bywa taki dzień :confused2: ale dziś będzie lepiej :tak: pochwal się wózeczkiem ;-)

Gosia buziak :-)

Miłego dnia dziewczynki ja zmykam na śniadanie bo jeszcze nie jedliśmy....

Paula.. ja za nie zapłaciłam 70 zł ...a te na dwór są drogie wiem...to kup mu same wkładki ortopedyczne do butów w których teraz chodzi po dworze.. ich koszt u mnie to ok 50 zł... to chyba najlepszy pomysł..

ja wczoraj smażyłąm pączki do 24... i od samego zapachu mi nie dobrze.. zjadłam jedneg żeby nie było, ale już więcej nie ruszę bo mnie mdli...

dziewczyny mam pytanko moze glupie jak wygladaja czapki dla chlopcow na wiosne??bo musze cos Kacprowi kupic a nie wiem jakie:-( i jakie na lato??czy latem nie trzeba??linki jak mozecie to dajcie:-)

Gosiu nie za ciepła i nie za zimna. Ja zawsze kupuję czapki wiązane z uszkami
np coś takiego jest idealne na wiosenkę :tak:
jesienna CZAPKA Z DASZKIEM bawelna-sztruks 46-50 (918784230) - Aukcje internetowe Allegro

ps a na lato jak jest gorąco to chustka na głowę a jak jest przyjemne nie za mocne słoneczko to bez czapeczki w cieniu

Dziewczynki nie udzielam się bo mam sesyję :wściekła/y:;-) dziś o 17.30 znowu kolejny egzamin

a u Kubusia...waży już 7100g :-):-):-):-) w ciągu 12 dni przytył pół kilo :-):-):-)

miłego..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
WITAM :-)
PAULA dodatkowego żelaza nie ma co narazie kupować skoro już masz ten DHA a wyniki dobre to zaczekaj z tym kupnem:tak:a jak się skończy to wtedy powierm że warto ten Feminatal N kupić bo jednak czym starsza ciaża tym więcej zapotrzebowania na żelazo a anemia nie jest dobra w ciaży a ja dzięki temu ze brałam ten N to nie miałam anemii w tej ciaży;-)są to bardzo dobre witaminki:tak:i jeszcze Elevit także super sa;-)a co do magnezu dziewczyny na styczniówkach brały jak miały skurcze łydek czy macicy ale jak tego nie masz to też nie musisz brać bynajmiej ja nie miałąm i nie brałam a jak już miałam te skurcze za mocne to już wtedy leki inne brałam:tak:

No kobitki mój synuś coś za bardzo kocha moje rączki:zawstydzona/y:ech już sobie go rozpieściłam a to widać jak jest przebudzony to łóżeczko beee lub jak już to na chwile czy np.na macie fotelik to na chwile no chyba ze zaśnie heh:sorry:no a wczoraj wieczorem łóżeczko niespasowało mu do spania jak moje rączki bo wystarczyło że go wziełam opka i o to sa tego efekty na które długo nie musiałam czekac:-pAHA SUPER ŻE SĄ SMOCZKI WYNALEZIONE BO BEZ NICH TO MASAKRA A TAK CHOCIAZ CHWILE SPOKOJU:-p

Bershka dziekuje za linka:-)i powodzenia na egazminie:-)

Patrysiu male dzieci lubia jak sieje nosi na rekach nie ma w tym nic dziwnego..Kacper tez najlepiej czuje sie na rekach...poza tym czytalam artykul gdzie pisalo ze dzieci noszone na rekach i kolysane lepiej sie rozwijaja...a przeciez z czasem minie im ochota na noszenie na rekach nie martw sie:-)Moj Kacper tez usypia na rekach a lozeczko jest bee ale ja sie tym nie przejmuje:-)tylko w nocy jakos zasypia po jedzeniu szybciutko i chop do lozeczka:-)

witam:)
U nas w prządku..
nic nowego się nie wydarzyło. Czekamy cały czas na rogówkę, myślę że w przyszłym tygodniu już do nas dotrze bo to bedzie 3tydzień..

Jolka ładnie Kubuś przybiera, tylko się cieszyć:)
Dzastina że ci się chciało robić te pączki:-) ja kupiłam dziś świeżutkie rano i zjadłam od razu 3. Do końca dnia jeszcze daleko wiec zobaczymy:-p
Filip zjadł dwa nak narazie i babeczke

no to ja w końcu mogę się czymś tu pochwalić :zawstydzona/y::-p mój Kubulka nie jest nauczony na rączkach mimo, ze w szpitalu to był brany cały czas przeze mnie :tak: siedzi w leżaczku i pozwala mi posprzątać no i ładnie sięga po zabawki i gaworzy sobie bawiąc się. To taka moja mała zasługa bo obiecałam sobie, ze zrobię wszystko, zeby w końcu przynajmniej moje drugie dziecko samo zasypiało i jakiś czas bawiło się. Z Oliwierekiem tak nie miałam.

Uciekam
buzia

reklama
Do góry