reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziekuje kobitki za miłe słowa co do Alanka:-)

Ja tak w doskoku zobaczyć co tam naskrobałyście tu ;-)
Ja czekam na M i widze że już jest przyjechany:tak:

reklama
ryba30 co za wiadomość! serdecznie gratuluję Ci :tak::-) super!
kindzia żyję ale dziś miałam taki flakowaty dzień... :sorry2: nic mi się nie chce..

witam wieczorowa pora

Kinga wysłałam zaproszenie:):) no własnie nie ma to jak "sfalaczały" dzien... jutro bedzie lepiej..
spojrzenie Filipa powalajace............ wow
Tusia, Dzastina, Anufifi wybaczcie jak czasem moje posty wydadza sie Wam "naiwne", przeczytałam troche i wiem ze czasem było Wam bardzo ciezko i zycie zweryfikowało to całe "planowanie"........... tyle cykli staran, badan, nadziei, kreseczek na tescie... wylanych łez... szczescia i rozpaczy...
nie mam tych doswiadczen....
Ja tak jak kazdy mysle ze uda sie od razu... wiec moge wydac sie w swoich postach troche "naiwna"................
Prosze wescie na mnie poprawke.........
Komp mi tak spowalnia ze zaraz padne.................

Pytanko
dziewczynka : 2-3 dni wczesniej
a chłopiec: codziennie czy tylko w owu? jak to w koncu jest?

Miłego.............

Miłego............

Ostatnia edycja:
kindzia zaproszonko na nk przyjete, miło cię gościć dziekuje:)
a co do mojego synka ach on potrafi powalić swoim urokiem:-D:tak:;-)
patrysia Alanek rzeczywiście śliczne dziecko!:-)
Paula nie martw się tak na pewno nic poważnego się nie dzieje. Bierzesz luteinę oszczedzasz się i bedzie okej na pewno:)
tusia ja też trzymam kciuki mocno za ciebie! :tak:
Dzastina i tobie się uda zobaczysz kochana.. ja to czuję doslownie ;-)

...a teraz sobie odpalam triler, otwieram piwko i jest mi fantastycznie :cool2::-)

Witam wieczorkiem...
Byliśmy z Kacprem u ortopedy i niestety ma płaskostopie, musi nosić buty z usztywnianą piętą i wkładką ortopedyczną a także robić ćwiczenia stópek....za pół roku do kontroli.

Dzastina, Agniesiak, Ryba, Kindzia dziękuje Wam trochę mnie uspokoiłyście :tak: ja nigdy tak nie miałam i żaden gin mi o tym nie mówił dlatego się przestraszyłam :-( już nie mogę się doczekać kiedy zaczne czuć ruchy wtedy będe spokojniejsza :tak:

Dzastina u mnie jest odwrotnie bo z OM wychodzi 14tc a z USG 1-2 tyg. więcej...ale ponoć takie różnice mogą być...hmm...
co do płci to nie znamy i lekarz narazie nic nawet nie sugerował....może na następnym USG poznamy płeć :tak:
Dzastina jeśli chodzi o Twoją @ to ja nie mam pojęcia, ale może lepiej skontaktuj się ze swoim ginem on będzie wiedział najlepiej :tak:

Ryba jeszcze raz serdecznie gratuluje i bardzo się cieszę :-) uważaj na siebie i dużo odpoczywaj :tak:

Agniesiak dzięki za przepis :-) może kiedyś wypróbuje :tak: narazie zabieram się za rogaliki mam zamiar upiec na Tłusty Czwartek :tak:

Tusia nie ma za co ;-) wiesz że mocno trzymam kciuki za Ciebie :tak: będzie dobrze!!! :tak: a po robieniu obiadu poprostu dobrze myj ręce ;-)

Kinga główka do góry jutro będzie lepiej :tak: piękny nowy suwaczek z przystojniakiem Filipkiem :-) p.s. miłego wieczorku :-) no i dziękuje za słowa otuchy :tak:

Kindzia myślę że każda z nas tutaj myślała kiedyś że uda się od razu dopiero życie i doświadczenia zmieniły nasze myślenie, ale pamiętaj że nadzieja jest zawsze i trzeba wierzyć że się uda jak nie za pierwszym to za którymś razem napewno :tak:

A ja zmykam się myć i jeszcze w łóżku obejrze sobie dzisiejszy odcinek Majki bo nie oglądałam ;-)

Miłego wieczorku :-)
Do jutra. Buziaki

reklama
ryba wielkie gratulacje zycze zdrowych spokojnych 9 miesiecy

paula odpoczywaj i nie denerwuj sie ..po badaniu moze wystapic plamienie..

anufifi jeszcze troszeczke i bedziesz miec obce wyciete i zaswieci slonko..

pyszczku to sebus kochany ladnie ci spi..i zobacz wystarza mu tylko cycek ja zawsze wieczorem dawalam jedna butelke..

bereshko to gadúla z kubulka juz pol roczku jak ten czas leci..

patrysiu alanek przekochany a jak juz gawirzy no nie moge..

kinga to urlop maly sie udal..juz kacyk wyleczony?

pozdrawiam wszystkie dziewczyny jak jestescie..

i zycze dobrej spokojnej nocy..

derya dilar skonczone 5 miesiecy..;-):tak::-)

i jeszcze raz moj derya dilara..;-)

Załączniki

• DSC01972.jpg
    DSC01972.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 85
  • DSC01973.jpg
    DSC01973.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 82
  • DSC01976.jpg
    DSC01976.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 88
  • DSC01977.jpg