Witam wieczorkiem...
Byliśmy z Kacprem u ortopedy i niestety ma płaskostopie, musi nosić buty z usztywnianą piętą i wkładką ortopedyczną a także robić ćwiczenia stópek....za pół roku do kontroli.
Dzastina, Agniesiak, Ryba, Kindzia dziękuje Wam trochę mnie uspokoiłyście
ja nigdy tak nie miałam i żaden gin mi o tym nie mówił dlatego się przestraszyłam :-( już nie mogę się doczekać kiedy zaczne czuć ruchy wtedy będe spokojniejsza
Dzastina u mnie jest odwrotnie bo z OM wychodzi 14tc a z USG 1-2 tyg. więcej...ale ponoć takie różnice mogą być...hmm...
co do płci to nie znamy i lekarz narazie nic nawet nie sugerował....może na następnym USG poznamy płeć
Dzastina jeśli chodzi o Twoją @ to ja nie mam pojęcia, ale może lepiej skontaktuj się ze swoim ginem on będzie wiedział najlepiej
Ryba jeszcze raz serdecznie gratuluje i bardzo się cieszę :-) uważaj na siebie i dużo odpoczywaj
Agniesiak dzięki za przepis :-) może kiedyś wypróbuje
narazie zabieram się za rogaliki mam zamiar upiec na Tłusty Czwartek
Tusia nie ma za co ;-) wiesz że mocno trzymam kciuki za Ciebie
będzie dobrze!!!
a po robieniu obiadu poprostu dobrze myj ręce ;-)
Kinga główka do góry jutro będzie lepiej
piękny nowy suwaczek z przystojniakiem Filipkiem :-) p.s. miłego wieczorku :-) no i dziękuje za słowa otuchy
Kindzia myślę że każda z nas tutaj myślała kiedyś że uda się od razu dopiero życie i doświadczenia zmieniły nasze myślenie, ale pamiętaj że nadzieja jest zawsze i trzeba wierzyć że się uda jak nie za pierwszym to za którymś razem napewno
A ja zmykam się myć i jeszcze w łóżku obejrze sobie dzisiejszy odcinek Majki bo nie oglądałam ;-)
Miłego wieczorku :-)
Do jutra. Buziaki