reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Patrysiu ale dzielna z Ciebie kobieta!!! dałaś rade!!! :tak::blink:nacierpiałaś sie ale było warto! :tak: teraz masz ślicznego synka, który wynagradza wszystkie bóle! :tak: M napewno jest z Ciebie dumny :tak: a powiedz nie myślałaś wogóle o znieczuleniu? fajnie że Dominiś taki wpatrzony w braciszka :-) suwaczek bombowy! :-)

Czarodziejko teraz Twoja kolej :tak: Ty też dasz radę :tak: Trzymam kciuki!

Anufifi kurcze rok! :baffled: no ale najważniejsze teraz pozbyć się tego obcego a czas szybko leci :tak: trzymam kciuki żeby sie wszystko udało i żebyście potem już bez przeszkód mogli starać się o dzidzie :tak: i tak jak pisze Pyszczek już w nowym domku :tak:

Bershka to super Dzień Babci i Dziadka Oli miał :-) no i super że Kubuś tak ładnie przybiera na wadze :tak:

Gosiu zdrówka dla Kacperka i dla Was!

Pajkaa a na czym polega to usg genetyczne w 11 tygodniu???

Tusia ja czuję się dobrze, dziękuje :happy2: a Ty się tak nie martw Kochana, dasz sobie rade! jednego synka masz już dużego więc sam zajmie się sobą a i napewno Ci pomoże przy dzidzi :tak: głowa do góry! ;-)

Kinga udanej imprezki dziś wieczorem :tak: no i ciągle trzymam kciuki!!!! :tak:

Agnieszka.kk ja mam urodzinki 4 marca ;-) jeśli mogę zapytać to dlaczego czekacie ze starankami do wakacji?

Pati przepraszam Cię coś mi sie pomyliło :zawstydzona/y:

Dzastina może wstawisz nam swoją fotkę? :-p napewno wyglądasz super! :tak: masz racje żeby od razu robić test i jakby co to od razu do gina! Trzymam kciuki! :tak:

Aishabg właśnie dawno Cię u nas nie było...co tam słychać?

Honia co u Ciebie?

Pyszczku nie ma za co ;-) a dlaczego ściągasz mleczko? chcesz bardziej pobudzić laktacje czy może zamrozić mleczko? u nas też mróz w ciągu dnia -10 stopni ale jak słonko świeci to nawet przyjemnie jest :tak:

reklama
Hejka!!
Własnie dziś się dowiedzieliśmy, że na 100% u nas jest CHŁOPCZYK!!:-D:-D Sama widziałam klejnoty:cool2::-D WIęc tak jak przypuszczaliśmy:tak: Imię: Tomasz Jan:tak::biggrin2:
Nie mam siły poczytac co naskrobałyście.. jutro czeka mnie wyjazd o 6:15 na uczelnię:baffled:# godziny autobusem w jedną stronę..:baffled:Masakra... a tak mnie krocze ciągnie, że:szok: ledwo łażę..eh..
Jutro jak wrócę to spróbuję Was ogarnąc, tzn. Wasze posty;-) DO jutra!
P.S ALe z M jesteśmy szczęśliwi:biggrin2::biggrin2::happy2::happy2:
No i fotkę buziulki śpiącej dostaliśy:tak: Ale skaner oddałam mamie i nie mam jak Wam pokazac..:sorry2:

Agniesiak gratuluje synka

Patrycja masz piękne wspomnienia z porodu, czasami zazdroszczę SN ale ze mnie taka panikara, ze Pan Bóg chyba wiedział jak mi ulżyć :-D;-)

Moje małe Kubulątko zaczyna robić się wydrzykiem !! Drze się o wszystko :szok: Jeny, mam nadzieję, ze to przejsciowe :-D Olisiek taki nie był. Nie ukrywam, że ja to aż taka wrażliwa na płacz nie jestem i czasami z tym płaczem sobie poleży na lezaczku ale czasami to aż uszy pękają:-):shocked2::tak:

Agniesiak-AAAAAAAAAA jak fajnie kolejny siurek bedzie :)))))
Byl czas ze same kobitki a teraz zauwazcie sami chlopcy :))))) No ale co równowaga musi byc
images

Agniesiak......teraz przewaga chlopcow...nawet moj gin mi powiedział jak przyszłam do niego z usmiecham ze tym razem prosze dziewcyznke to odpowiedział '' teraz sami chlopcy sie rodza''.

Dziewczyny jak to u was wyglada z tym brzuchem.....w pierwszej ciazy w 24 tygodniu nie miałą brzucha ku zdumieniu lekarza a teraz w 6 mam wrazenie ze sie zaokraglil, czy to mozliwe?.....to co bedzie dalej:/

Joanna w kolejnej ciąży szybciej brzuszek wyskakuje co nie znaczy że będzie większy ;-):tak:

Bershka hehehe...w domku jest to sobie pozwala ;-):-)

Kinga ??????

Spokojnej nocki dziewczynki :happy2:

reklama
no i po imprezce! ale było czadowo!!!!! cholera ile ja drinów wypiłam to nie zliczę i kamikadze to już w ogóle rulezz :-D:-) zadowolona jestem z wyjscia
i co najlepsze!?? nie jestem nawalona! HA!:-p:cool2:

ide pod prysznic i do wyrka

co do @ nadal brak...

Agniesiu ajjj chłopczyk jak fajnie! :happy2:
Honia napisz co u ciebie rybka..
Paula ciesze się ze czujesz sie dobrze:)

Dobranoc

Do góry