Paula25
szczęśliwa :)
Patrysiu ale dzielna z Ciebie kobieta!!! dałaś rade!!! nacierpiałaś sie ale było warto! teraz masz ślicznego synka, który wynagradza wszystkie bóle! M napewno jest z Ciebie dumny a powiedz nie myślałaś wogóle o znieczuleniu? fajnie że Dominiś taki wpatrzony w braciszka :-) suwaczek bombowy! :-)
Czarodziejko teraz Twoja kolej Ty też dasz radę Trzymam kciuki!
Anufifi kurcze rok! no ale najważniejsze teraz pozbyć się tego obcego a czas szybko leci trzymam kciuki żeby sie wszystko udało i żebyście potem już bez przeszkód mogli starać się o dzidzie i tak jak pisze Pyszczek już w nowym domku
Bershka to super Dzień Babci i Dziadka Oli miał :-) no i super że Kubuś tak ładnie przybiera na wadze
Gosiu zdrówka dla Kacperka i dla Was!
Pajkaa a na czym polega to usg genetyczne w 11 tygodniu???
Tusia ja czuję się dobrze, dziękuje a Ty się tak nie martw Kochana, dasz sobie rade! jednego synka masz już dużego więc sam zajmie się sobą a i napewno Ci pomoże przy dzidzi głowa do góry! ;-)
Kinga udanej imprezki dziś wieczorem no i ciągle trzymam kciuki!!!!
Agnieszka.kk ja mam urodzinki 4 marca ;-) jeśli mogę zapytać to dlaczego czekacie ze starankami do wakacji?
Pati przepraszam Cię coś mi sie pomyliło
Dzastina może wstawisz nam swoją fotkę? napewno wyglądasz super! masz racje żeby od razu robić test i jakby co to od razu do gina! Trzymam kciuki!
Aishabg właśnie dawno Cię u nas nie było...co tam słychać?
Honia co u Ciebie?
Pyszczku nie ma za co ;-) a dlaczego ściągasz mleczko? chcesz bardziej pobudzić laktacje czy może zamrozić mleczko? u nas też mróz w ciągu dnia -10 stopni ale jak słonko świeci to nawet przyjemnie jest
Czarodziejko teraz Twoja kolej Ty też dasz radę Trzymam kciuki!
Anufifi kurcze rok! no ale najważniejsze teraz pozbyć się tego obcego a czas szybko leci trzymam kciuki żeby sie wszystko udało i żebyście potem już bez przeszkód mogli starać się o dzidzie i tak jak pisze Pyszczek już w nowym domku
Bershka to super Dzień Babci i Dziadka Oli miał :-) no i super że Kubuś tak ładnie przybiera na wadze
Gosiu zdrówka dla Kacperka i dla Was!
Pajkaa a na czym polega to usg genetyczne w 11 tygodniu???
Tusia ja czuję się dobrze, dziękuje a Ty się tak nie martw Kochana, dasz sobie rade! jednego synka masz już dużego więc sam zajmie się sobą a i napewno Ci pomoże przy dzidzi głowa do góry! ;-)
Kinga udanej imprezki dziś wieczorem no i ciągle trzymam kciuki!!!!
Agnieszka.kk ja mam urodzinki 4 marca ;-) jeśli mogę zapytać to dlaczego czekacie ze starankami do wakacji?
Pati przepraszam Cię coś mi sie pomyliło
Dzastina może wstawisz nam swoją fotkę? napewno wyglądasz super! masz racje żeby od razu robić test i jakby co to od razu do gina! Trzymam kciuki!
Aishabg właśnie dawno Cię u nas nie było...co tam słychać?
Honia co u Ciebie?
Pyszczku nie ma za co ;-) a dlaczego ściągasz mleczko? chcesz bardziej pobudzić laktacje czy może zamrozić mleczko? u nas też mróz w ciągu dnia -10 stopni ale jak słonko świeci to nawet przyjemnie jest