reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kinga jesli @ nie będzie to zrób jutro rano test ;-):tak: trzymam kciuki!!!!!!!

Czarodziejko a Ty przypadkiem nie na porodówce?:confused:

Życzę Wam dziewczynki miłego wieczorku :tak: ja położę się i obejrze jakiś film :happy2:

Kinga jesli @ nie będzie to zrób jutro rano test ;-):tak: trzymam kciuki!!!!!!!

Czarodziejko a Ty przypadkiem nie na porodówce?:confused:

Życzę Wam dziewczynki miłego wieczorku :tak: ja położę się i obejrze jakiś film :happy2:

Paula jutro na pewno testu nie zrobię bo nie mam nawet.. narazie spokojnie czekam. No ale 2dni spóźnienia to już daje mi do myślenia... aby do poniedziałku.

Zdjecia bardzo ładne! :))

No ciekawe co u Czarodziejki naszej.... :confused:

A to dzisiejsze fotki :blink: Kacper na zdjęciach z dziadkiem no i ze mną ;-)

Zobacz załącznik 199197Zobacz załącznik 199198Zobacz załącznik 199199
super foteczki..kacperek ma sie fajnie,,saneczki kielbaski..super..;-)

witam jak ze wieczorkiem..goscie wyszli ja na kompa..

bereshko jak sie ciesze ze kubus tak fajnie przybral na wadze..hurrraaaaaaaaaaaaa,,,zobaczysz za chwilke jaki bedzie chlopczyk..to ziec dla mojej deryi wiec prosze dbac mi o kubusia...tulam was mocno..

patrysiu jak fajnie ze dajesz sobie rade i braciszek wpatrzony w alanka..alanek jaki slodziak maly..jestem ciekawa czy zazdrosc jeszcze wyjdzie,,

pyszczku jak sebulek zareagowal na butelke?mleczko mu szybciej lecialo..napewno byl zdziwiony..

anufifi trzymam kciuki by bylo wszystko ok..moze w grudniu bedziesz juz mamusia po raz 3..

czarodziejko gdzie jestes?

kinga to czekamy do poniedzialku..

patrysiu no i zapomnialam..super suwaczek..

pozdrawiam i zycze kolorowych snow..

agnieszka super ze bedzie chlopczyk no i dobrze czulas..masz tomaszka,,super gratuluje..

Paula... co u mnie, hmm... otóż wszystko w porządku! Zielone światełko na dzidzię jest i staramy się, ale tak na lenia. Ten cykl jest jakiś wydłużony, normalnie mam owulkę między 12 a 13 dniem, teraz była w 16 dc wieczorem, a ostatnie serducho w 12 dc, więc 4 dni przed owulką. Nic z tego nie bedzie wierząc w najnowsze wiadomosci, że plemniki żyją do 3 dni.
No, ale co tam, jeszcze wiele miechów przed nami.
Pozdrawiam dziewczyny! :)
a moze sie uda i bedzie fasolinka a jak nie to nastepne miesiace przed toba..super podejscie..nadzieja umiera ostatnia..:tak:;-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam

Pisałam dziewczyny do Was jakis czas temu. Teraz chciałam tylko napisać, że u mnie na teście który robiłam pare dni temu II kreseczki.
Kiedyś pisałam, że pewnie z Kingą będziemy w jednym czasie w ciąży wieć wierze że teraz tak bedzie. Trzymam kciuki Kinga.
Sylola gratulacje !!! :)) super wiadomość.
No zobaczymy czy razem.. ;) jutro będę robiła test pewnie.
A puki co @ nie ma. od piątku cisza...
Pozdrawiam!

Honia życzę Ci powodzenia w starankach:) uda się na pewno.

Sylola-GRATULACJE.
KINIA-ZNĘCASZ SIĘ NAD NAMI MY TU CZEKAMY A TU NIC...
PAULA-ŚWIETNY DZIONEK MIAŁAŚ.
SUPER MIEĆ TAKIEGO DZIADKA JAK KACPEREK.

mąż mocno mnie ciśnie co do testu, fakt że ten dzień w tą czy w tą niczego nie zmini raczej. Ale ja mam już taki uraz... nie wiem czy mnie rozumiecie.
Zobaczymy... może jeszcze dziś zrobię ale nie obiecuję.
Na pewno dam wam znać.
trzymajcie kciuki dziewczyny:)
Buzka

reklama
Witam :-)

Sylola wow GRATULUJE!!! :-):-):-) dwano Cię nie było a tu taka niespodzianka :-) życzę spokojnych 9 miesięcy!!! :tak: a jak się czujesz? masz już jakieś objawy?

Kinga to wkońcu masz test czy nie masz ;-) zrób go wkońcu i będziesz wiedziała na czym stoisz a nie myślała i stresowała się do jutra! :tak: a jak wyjdą 2 kreseczki to w razie co jutro polecisz do gina :tak: Trzymam kciuki bardzo mocno!!! :happy2:

Dziękuje Wam dziewczynki za miłe słowa :happy2:

Czarodziejko a może Ty masz Maksia już przy sobie? :confused:

My dzisiaj jedziemy na obiad imieninowy do mojej babci :blink:
U nas dzisiaj o 10 było -21 :nerd::baffled: dobrze że chociaż słoneczko świeci :tak:

Zatem życzę Wam miłego dnia! :-) Trzymajcie się ciepło! :tak:
Buziaki :*

Do góry