reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
jestem juz po scanie,na 100% bedzie kolejny chlopczyk.Wszystko jest ok,serduszko,mozg,brzuszek ok,ale maluch spal i nie zobaczyla czy prawidlowo sie nozki zginaja i ogolnie jak pracuja,wiec w poniedzialek mam nastepne i pozniej 15 lutego.

Pajkaa to nie lekarz to sadysta!!!! nie idź do niego więcej!!! :wściekła/y: a co Ci się nie podobało w poprzednim że chciałaś go zmienić? Lekarz przy badaniu ginekologicznym może chyba jedynie stwierdzić czy wszystko dobrze tam rośnie no i po szyjce może sprawdzić czy wszystko ok. :tak:

Czarodziejko odpoczywaj ile możesz :tak: i zdrówka życzę! wszystko masz już przygotowane dla Maluszka? ubranka, łóżeczko? :-)

Patrysiu witaj w domu!!!! :-) Rozumiem że teraz masz mniej czasu ale napisz nam jak tam starszy synek zareagował na braciszka? no i czekamy na nowe zdjęcia Alanka :tak:

Pati super że wszystko jest dobrze! :tak: no i jednak SYNEK :-) nic tylko się cieszyć że synek zdrowy :tak: a te szczegółowe badania robisz ze wzgledu na to że miałaś w poprzednich ciążach cukrzycę, tak?

Witam się i ja... rzadako się odzywam ale zaglądam tutaj często..

Patrysiu gratuluję ci z całego serduszka....ściskam cie i maluszka..

U mnie bez zmian.. dziś 19 dc.. i w sumie to powiem wam że nie wiem czy była owu.. bolał mnie bardzo brzuch i przestał... i od tamtej pory nic.. ale nie miałam wcale tego śluzu czy jakiejś specjalnej ochoty na seks..

Dziś poszłam sobie do fryzjera, podcięłam włoski zrobiłam pasemka i czuję się 5 lat młodsza... nawet mój M powiedział że ma piękną żonę:-D:-D:-D

Kinga powiem ci że ja robie test 2 luty... nie będę czekać aż znów się stanie coś złego, wychodzę z załóżenia że lepiej wiedzieć wcześniej i pędzić do ginka...po tabletki na podtrzymanie niż później mieć do siebie żal że nic nie zrobiłam, że to moja wina itd... pisze tak bo ja ten żal właśnie miałam i nie chce przechodzić tego po raz kolejny... a jeśli mimo dopingów się ciąza nie utrzyma to będę mieć czyste sumienie...bynajmniej tak mi się wydaję... no to tyle... trzymam za was kciuki babeczki kochane...i kładę się spać bo już zmęczona jestem:-D

A Czarodziejko trzymam za ciebie mocno kciuki.... zdrówka dużo...

Agniesiak, Agnieszko.kk obchodzicie dzisiaj imieniny??? jeśli tak to....

NAJLEPSZE ŻYCZENIA IMIENINOWE DLA WAS!!!!

Paula Ja niestety nie obchodziłam imienin ale dziękuję za pamięc.Piekny bukiet róż!
Imieniny mam 6go marca jeden dzień po urodzinach :-p także szykują się imprezy 2 in 1 hehe :-D

Agnieszka pozdrawiam :happy2: kiedy zaczynacie staranka?

W planach mamy zacząc w wakacje,lipiec,sierpień ale jak będzie wcześniej(wpadka)to też będzie super,będziemy szczęśliwi:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jestem juz po scanie,na 100% bedzie kolejny chlopczyk.Wszystko jest ok,serduszko,mozg,brzuszek ok,ale maluch spal i nie zobaczyla czy prawidlowo sie nozki zginaja i ogolnie jak pracuja,wiec w poniedzialek mam nastepne i pozniej 15 lutego.

Pati- bardzo sie cieszę ze Maluszek zdrowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja im blizej finału tym czesciej miewam jakies koszmary ze dziecko urodzilo sie chore itp...wiem ze kobiety w ciązy tak maja ale totalnie mnie to rozbija...
Kurcze....za lat X bedziesz dumna mamą trzech przystojnych facecikow......i uwierz mi kochana ze gwoździ to ty w domu wbijac nie bedziesz taką bedziesz miala w synach pomoc :))))
Nawet nie wiesz jak ja sie ciesze ze bede miala synów!!!!!

Paula- no mozna by tak powiedziec ze mam wszystko...w zasadzie wiekszosc po pierwszym synku. Tylko ja po porodzie bedę jakis miesiąc u rodzicow..oczywiscie wspolnie z męzem i dziecmi.....wykanczamy nasz dom i przejciowo mieszkamy z rodzicami dlatego nie biore tu łózeczka tylko jak urodze malusze bedzie spal w wozku...wszystko inne raczej mam...
A tak sie juz nie moge doczekac przeprowadzki........ahhh

U mnie dziś 29d.c. już...
nadszedł ten proroczy dzień!
W planach wieczorem impreza tz wtchodzimy ze znajomymi. zawsze to jakaś odskocznia od monotonii.

dzastina fajnie że byłaś u fryca, na pewno ładnie wygladasz.
I jasne nie czekaj za długo z testem tylko zrób a jak bedzie pozytyw czego Ci życzę to od razu do gina.

Czarodziejko cały czas trzymam kciuczki za Was:)
Patrycja witaj w domu!! :) pozdrawiam ciepło
Paula dziękuję za kciuki!
Pati widzę że synek zdrowo rośnie ijest okej to najważniejsze!

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie

Witam.;-)
Paulko-dziękuje,że o mnie pamietasz.
Kinga-oby się udało,kciuczki.
Dzastinko-tobie też kibicuję.
Pati-więc jednak synio,dobrze że zdrowiutki
będziesz miała w domu trzech muszkieterów
a jak widać to planowanie to jedna wielka ściema
po prostu co komu dane.:tak:
Patrysia-synio sliczny,jak znajdziesz czas to skrobnij
jak brat zareagował na brata.:-)
Czarodziejko-trzymam kciuki a sny wiem jak
potrafią byc męczące.blleeee.
Anufifi -co u ciebie jak z terminem a może juz
jest po problemie?
Royanna-zapomniałaś o nas co u was pokaż synia.
Aishabg-co tam u was słychac?
Sylwia,Beti co u was?
Kiki-buziak.

A teraz co u mnie otóż nic,mam jechac po skierowanie
na toxo bo chce miec pewnośc przed starankami ale
wybrać się nie moge przez tą pogode.
No i dopadło mnie jakieś zwątpienie i paniczny strach
jak ja sobie poradze ciąża,dziecko itp...
a radzić musze sobie sama.w tym momęcie życia
doszłam jakby do krzyżówki i teraz nie wiem co dalej...
??????????????????????????????????????????????:sorry2:
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE>;-)

reklama
cześć dziewczynki , dzieki za pamięć

u mnie niestety Tusiu nie po problemie , Termin zabiegu mam na pierwszy tydzień marca , teraz mam porobic wszystkie badania , zaszczepiłam sie na zółtaczke i jeszcze druga dawka 19 lutego ...
spanikowana jestem ....niestety nie moge o tym nie myśleć ....a do tego snia mi sie koszmary ...fuj....oby ten czas szybko leciał do marca ...

Pozdrawiam was .
Trzymam kciuki za najbliższe testowania

Do góry