Ctrl + z udało się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zapiszczcie sobie! ;-)co ja bym zrobiła bez mojego M ;-)
Dziewczynki
Patrysia i Alanek wychodzą dzisiaj ze szpitala :-)
Patrysia obiecała że jak się trochę ogarnie to do nas zajrzy
macie pozdrowienia
Czarodziejko a jak tam Twoje skurcze? nadal Cię męczą w nocy? jak się czujesz?
Pati ufff...jak dobrze że z dzidziolkiem wszystko wporządku
a Ty dużo się wygrzewaj i dużo pij....też wiem co to zapalenie pęcherza...nic przyjemnego ale po antybiotyku ból szybko minie
zdrówka życzę! i czekam na wieści z usg
Bershka bardzo sie cieszę że rozkarmianie Kubusia dobrze idzie i Kubuś przybiera na wadze
oby tak dalej
Kinga tulam mocno
Zobacz załącznik 198551 życzę aby Twoje samopoczucie się poprawiło przecież masz sie z czego cieszyć...masz kochanego wspaniałego i zdrowego synka oraz cudownego męża!!! Będzie lepiej! Buziaki :* Trzymam kciuki wiesz za co ;-)
Joanna, Pyszczku, Kiki u mnie wszystko ok dziękuje że pytacie
czuję się dobrze i nie mogę się doczekać usg gdzie jedziemy prywatnie za tydzień
Pyszczku :-):-):-)
Joanna takie uroki ciaży ;-) mnie naszczęście mdłości omijają i zgaga też
na samym początku ciąży trochę miałam mdłości a teraz mam tylko cofki co też nie jest za fajne ;-) na mdłości najlepiej nie wstawać na czczo z łóżka, przygotuj sobie zawsze coś do zjedzenia chociażby herbatniki
kiedy idziesz na usg?
Pyszczku jeśli chodzi o laktator to myślę że 100ml to sporo patrząc na to że Sebuś cały czas też opróżnia cycusie
ja co prawda miałam problemy z pokarmem więc dla mnie ściągnięcie 50ml to był sukces!
Kiki życzę Wam zdrówka!!!
fajnie że masz tyle dobrych znajomych bo zazwyczaj jest tak że każdy ma prace, rodzine, dzieci i na przyjaciół nie ma czasu. Szkoda że M Was nie odwiedza ale to tylko jego strata jeszcze kiedyś będzie żałował
Buźka :*
Kinga bardzo śliczne rysunki :-) zdolny Filipek ślicznie pomalował
Kacper we wtorek rysował laurki dla babci i dziadka z Ustki i od razu poszliśmy na pocztę je wysłać, a dzisiaj będzie malował dla drugiej babci i dziadka
Agnieszka pozdrawiam
kiedy zaczynacie staranka?
a
Agniesiak chyba wygrała tego merca i o nas już zapomniała ;-);-);-)
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH
BUZIAKI