reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
super Pati, w takim razie czekamy na wieści po USG

godzinke temu była u nas pielegniarka pobrac krew Kubusiowi i oczywiscie nie umiała się wbić, znaleźć żyły i Kubuś cały pokłuty a tak nic z tego :-( pobrała niewielką ilość a laboratorium tego nie przyjęło bo za mało. Zadzwoniłam na oddział do Krakowa to kazali nam przyjechać za tydzień i nie bawić się w szukanie juz pielegniarki.

dziewczyny bylismy z M w szpitalu,wrocilismy o 22:35,dokladnie.
Z malenstwem wszystko dobrze,mam ostre zapalenie pecherza moczowego i dostalam antybiotyk,buzka ,milego dnia.
Dzis o 14 mam USG,odezwe sie pozniej:-D:tak:;-):-)

Pati- uffff bo sie denerwowalam.....
Myslalam co tam u Ciebie..czulam jakos ze z dzidkiem Ok ale jednak czekalam na wiesci
Caluski i daj znac po wizycie jak sie maleństwo miewa :)

Bershka- biedny Kubulek...ehhh
Ale wiem jak to cięzko takiemu maluszkowi pobrac krew ...przeciez takie dziecko ma mikro zyleczki!!!!

Dzień DObry :-)

Pati wiem co to znaczy zapalenie pęcherza, ale na szczęście to nic z dzieckiem! Daj znać po usg :tak:

Kiki ja jestem tez tego zdania że nie ma to jak rodzeństwo :-):tak: nie dziwię sie że Ty masz swoją czwóreczkę :-) my o dwójce myślimy...na razie ;-)

Paula brakuje nam tu Ciebie! :tak:

tak to prawda Czarodziejko natomiast w Krk od razu się wbiją i pobierają. Na szczęście Kubula nie płakał i nawet sobie gaworzył jak go zagadywałam. Jest już przyzwyczajony do kłucia :-( ale za to moje rozkarmianie przynosi odpukać efekty
drink.gif
Kubuś waży 6600g !! od dwóch dni przytył 200g ! :-) i kupki są zważone :tak: jak to człowieka cieszą takie drobnostki
boldblue.gif

Dziewczynki HELP!!!! kiedyś któraś pisała jak odzyskać stracony tekst?????
napisałam mega posta i coś nacisnęłam przez przypadek - wszystko mi zniknęło!!!!!

Dziewczyny dziękuję wam za troskę, kochane jestescie. Poradzę sobie z tym sama. mam wsparcie w mężu. Wierzę że będzie lepiej.

a tu podarunki dla dziadków i babć od mojego szkraba:)

miłego dnia wam życzę
buziaczki

reklama
Ctrl + z udało się !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak: zapiszczcie sobie! ;-)co ja bym zrobiła bez mojego M ;-):blink:

Dziewczynki Patrysia i Alanek wychodzą dzisiaj ze szpitala :-) Patrysia obiecała że jak się trochę ogarnie to do nas zajrzy :tak: macie pozdrowienia :happy2:

Czarodziejko a jak tam Twoje skurcze? nadal Cię męczą w nocy? jak się czujesz?

Pati ufff...jak dobrze że z dzidziolkiem wszystko wporządku :tak: a Ty dużo się wygrzewaj i dużo pij....też wiem co to zapalenie pęcherza...nic przyjemnego ale po antybiotyku ból szybko minie :tak: zdrówka życzę! i czekam na wieści z usg :tak:

Bershka bardzo sie cieszę że rozkarmianie Kubusia dobrze idzie i Kubuś przybiera na wadze :happy2: oby tak dalej :tak:

Kinga tulam mocno Zobacz załącznik 198551 życzę aby Twoje samopoczucie się poprawiło przecież masz sie z czego cieszyć...masz kochanego wspaniałego i zdrowego synka oraz cudownego męża!!! Będzie lepiej! Buziaki :* Trzymam kciuki wiesz za co ;-)

Joanna, Pyszczku, Kiki u mnie wszystko ok dziękuje że pytacie :happy2: czuję się dobrze i nie mogę się doczekać usg gdzie jedziemy prywatnie za tydzień :tak:

Pyszczku :-):-):-)

Joanna takie uroki ciaży ;-) mnie naszczęście mdłości omijają i zgaga też :tak: na samym początku ciąży trochę miałam mdłości a teraz mam tylko cofki co też nie jest za fajne ;-) na mdłości najlepiej nie wstawać na czczo z łóżka, przygotuj sobie zawsze coś do zjedzenia chociażby herbatniki :tak: kiedy idziesz na usg?

Pyszczku jeśli chodzi o laktator to myślę że 100ml to sporo patrząc na to że Sebuś cały czas też opróżnia cycusie :tak: ja co prawda miałam problemy z pokarmem więc dla mnie ściągnięcie 50ml to był sukces!

Kiki życzę Wam zdrówka!!! :tak: fajnie że masz tyle dobrych znajomych bo zazwyczaj jest tak że każdy ma prace, rodzine, dzieci i na przyjaciół nie ma czasu. Szkoda że M Was nie odwiedza ale to tylko jego strata jeszcze kiedyś będzie żałował :tak: Buźka :*

Kinga bardzo śliczne rysunki :-) zdolny Filipek ślicznie pomalował :tak:
Kacper we wtorek rysował laurki dla babci i dziadka z Ustki i od razu poszliśmy na pocztę je wysłać, a dzisiaj będzie malował dla drugiej babci i dziadka :tak:

Agnieszka pozdrawiam :happy2: kiedy zaczynacie staranka?

a Agniesiak chyba wygrała tego merca i o nas już zapomniała ;-);-);-)

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH
BUZIAKI

Do góry