reklama
dziewczyny boje sie ze dotknela mnie kara Boska ze koniecznie zalezalo mi na dziewczynce,od ostatniego badania mam strasznie bole jakby w szyjce i biegunke,strasznie sie boje nie wiem co mam robic.Caly czas trzymama sie za krocze bo mam wrazenie ze dziecko mi zaraz wypadnie,boje sie
K
Kinga85
Gość
pati idz do lekarza na pewno bedzie okej nie boj się.
a u mnie źle....było niby dobrze, a już jest źle.
bardzo źle.
brak na to słów.
muszę się wybrać znowu na spotkanie ze specjalistą..
dobrze ze chociaż troszkę u nas słonce wygląda zza chmur
a u mnie źle....było niby dobrze, a już jest źle.
bardzo źle.
brak na to słów.
muszę się wybrać znowu na spotkanie ze specjalistą..
dobrze ze chociaż troszkę u nas słonce wygląda zza chmur
K
Kinga85
Gość
uwierz mi że pozory mylą...Kinga aż trudno uwierzyć, jak patrzę na te Twoje zdjęcia to aż szczęście z nich bije a tu takie rzeczy piszesz :-( masz tak uroczą rodzinkę, ze chyba nic wiecej do szczescia nie trzeba....Tule mocno
to tylko zdjęcia..
Owszem rodzinkę mam wspaniałą i kocham ich nad życie. Ale problem tkwi w czymś innym... na forum nie bede o tym pisała wybaczcie.
Dziękuję Ci
Czarodziejka
Fanka BB :)
Pati migiem do lekarza...i przestan myslec w kategoriii Kary!!!!!!
Trzymam kciuki zeby wszystko bylo Ok...
Kingus moze to ta pogoda tak na Ciebie dziala....jednak jak dłuzszy czas nie ma slonca naszej naturalnej energii to deprecha dopada coraz wiecej ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymam kciuki zeby wszystko bylo Ok...
Kingus moze to ta pogoda tak na Ciebie dziala....jednak jak dłuzszy czas nie ma slonca naszej naturalnej energii to deprecha dopada coraz wiecej ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!
kiki750321
Fanka BB :)
witam jak zwykle ostatnio tylko wieczorkiem--
kinga co jest z toba..fajna dziewczyna superowego masz synka i meza a tu takie dolki..kurcze jak ci pomoc?
bereshko to trzymam kciuki by kubulek przyjal twoje dokarmianie..niech przybiera na wadzie i niech rosnie mi facet dla deryi..tulam was mocno..
paula ja ostatnio tylko wieczorkie bo wiecznie mam cos do zrobienia a odwiedzinki mam na okraglo..jedni wychodza inni wchodza wiec tak to wyglada.a jak u ciebie samopoczucie?
pyszczku fajnie ze juz myslicie o drugim dzidziusiu i dziwic mi sie ze mam kochana czworeczke..sebulek bedzie miec rodzenstwo to bedzie mu zawsze dobrze..
patrysiu alanek przeslodki zycze wam duzo zdrowka by alanek dobrze ci sie chowal..a jaki juz ciekawy swiata jak patrzy tymi slicznymi oczkami..tulam was mocno i wracajcie szybko do domku..
czarodziejko czekamy na twojego syneczka teraz,,jak samopoczucie?
kicia a ty gdzie nam zniklas napewno jestes juz w domku to napisz jak bylo i wklej fotki corci..
gioesko i royanna pochwalcie sie tez dzieciaczkami jakie juz duze,,uwielbiam ogladac fotki dzieciaczkow..
anufifi co u ciebie ..masz juz termin na wyciecie obcego...
pati nie mysl tak ze to kara uciekaj do lekarza a moze juz bylas to napisz co i jak...glowka do gory bedzie dobrze..
u mnie tak to leci powolutku do przodu..derya ma troche katarek a ercan bardzo kzle ja tez jakas przeziebiona..derya z dnia na dzien jest fajniesza a robi tak zarabiste minki ze szok jak uchwyce fotke to wkleje jej minki..m nie przychodzi wogle do dzieci juz przeszlo 2 tyg..smutno mi ale co zrobic..pozdrawiam was wszystkie i zycze milej nocy..
kinga co jest z toba..fajna dziewczyna superowego masz synka i meza a tu takie dolki..kurcze jak ci pomoc?
bereshko to trzymam kciuki by kubulek przyjal twoje dokarmianie..niech przybiera na wadzie i niech rosnie mi facet dla deryi..tulam was mocno..
paula ja ostatnio tylko wieczorkie bo wiecznie mam cos do zrobienia a odwiedzinki mam na okraglo..jedni wychodza inni wchodza wiec tak to wyglada.a jak u ciebie samopoczucie?
pyszczku fajnie ze juz myslicie o drugim dzidziusiu i dziwic mi sie ze mam kochana czworeczke..sebulek bedzie miec rodzenstwo to bedzie mu zawsze dobrze..
patrysiu alanek przeslodki zycze wam duzo zdrowka by alanek dobrze ci sie chowal..a jaki juz ciekawy swiata jak patrzy tymi slicznymi oczkami..tulam was mocno i wracajcie szybko do domku..
czarodziejko czekamy na twojego syneczka teraz,,jak samopoczucie?
kicia a ty gdzie nam zniklas napewno jestes juz w domku to napisz jak bylo i wklej fotki corci..
gioesko i royanna pochwalcie sie tez dzieciaczkami jakie juz duze,,uwielbiam ogladac fotki dzieciaczkow..
anufifi co u ciebie ..masz juz termin na wyciecie obcego...
pati nie mysl tak ze to kara uciekaj do lekarza a moze juz bylas to napisz co i jak...glowka do gory bedzie dobrze..
u mnie tak to leci powolutku do przodu..derya ma troche katarek a ercan bardzo kzle ja tez jakas przeziebiona..derya z dnia na dzien jest fajniesza a robi tak zarabiste minki ze szok jak uchwyce fotke to wkleje jej minki..m nie przychodzi wogle do dzieci juz przeszlo 2 tyg..smutno mi ale co zrobic..pozdrawiam was wszystkie i zycze milej nocy..
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dziewczyny bylismy z M w szpitalu,wrocilismy o 22:35,dokladnie.
Z malenstwem wszystko dobrze,mam ostre zapalenie pecherza moczowego i dostalam antybiotyk,buzka ,milego dnia.
Dzis o 14 mam USG,odezwe sie pozniej;-):-)
Z malenstwem wszystko dobrze,mam ostre zapalenie pecherza moczowego i dostalam antybiotyk,buzka ,milego dnia.
Dzis o 14 mam USG,odezwe sie pozniej;-):-)
Podziel się: