reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dzień Dobry

Się melduję
KAWA_NA_LAWIE_a.jpg

Patrycja śliczny twój Alanek :))
Czarodziejko wiem że Ci już teraz ciężko, ale zobaczysz że lada dzień i Ty bedziesz już lżejsza a maluszek bedzie z wami:)

Mnie od wczoraj sutki rwą strasznie. Test kupiony czeka i ciekawe czy się doczeka:sorry2: wątpię..
W zeszłym cyklu piersi zaczeły mnie boleć na dwa dni przed @ a teraz same sutki mam bardzo wrażliwe... co miesiąc to jakaś nowość! :dry::sorry2:

Pozdrawiam was serdecznie wszystkie!
buziaczki

Patrysia.....maly słodziutki:)
Czarodziejka.....oby twoj maluszek tez był tak ''cycus'' jak u Patrysi, tylko papu i spanko przy mamusi:)
Paula jak samopoczucie?

U mnie praca praca i praca...dlatego mało czasu na pisanie...a dotego dopadly mnie mdłosci poranne....nie jest jeszce tak zle zebym wymiotowała ale bywały w moim zyciu chwile , ze czułam sie lepiej:/..........jakies domowe sposoby??
No i wczoraj ZGAGA.....no nie to dopiero poczatek a on juz mnie odnalazla :(

hej baby:-)

Hejka!
Cały dzięn nie pisałam i widzę, że cięzko mi nadrobic, eh..
Wiecie co... wczoraj wysłałam 3 smsy na jakiś konkurs w tvp1 by mercedesa wygrac... i dzis przed chwilką dzwoni do mnie babka i mówi... że dziś losowanie i ble, ble ble... nie słuchałam jej jak usłyszałam, że z tvp1 dzwoni:-D i że szczegóły dostanę na kom.. kolezanka sie śmieje, że ja cholerne szczeście mam bo z milionerów tez do mnie dzwonili, tylko sie nie zakwalifikowałam:baffled::-D
Może mi sie uda tego merca wygrac:cool2: Trzzymajcie kciuki!!:-D
Aga i co wygralas tego merca??pochwal sie:-)
Gieoska... Takie zmienianie mleka co chwilke tez nie jest zdrowe..szczegolnie dla takiego maluszka.. Dawaj mu spokojnie ten Bebilon zwykly.. niech on sie przyzwyczai i zacznie funkcjonowac na nim.. bo np. po tygodniu dawania danego mleka nie dowiesz sie czy jest ok czy nie.. on poprostu musi sie przyzwyczaic do niego.. mysle ze kto wie czy on gorzej sie nie czuje przez te zmiany.. ja bym na Twoim miejscu zostala przy tym Bebilonie skoro mu lepiej.. i juz nie kombinowala nic na razie.. ;-)..

Bershka.. mowisz.. masz.. :-) trzymam kciuki..;-) powodzenia :tak:

ja juz nie zamierzam mu zmieniac mleka...tak tylko pytalam:-)narazie dobrze znosi bebilon zwykly:-)a po 3mcu bede juz mu zageszczac na noc to moze dluzej pospi??

Jolu 3mam kciuki za rozkarmianie Kubusia:-)

Witajcie :-)

Dziewczyny kochane drugie dziecko to za parę lat planujemy ! :-D:-):-) Tak sobie tylko myślałam że gdyby drugie to chciałabym Synka :) Na razie już mamy nasze oczko w głowie ;-):-) Właśnie sobie śpi smacznie w łóżeczku :)

Bershka w takim razie trzymam kciuki żeby się udało!

Gosiu chrzcić Sebusia będziemy na wiosnę, nie wiem jeszcze kiedy dokładnie, bo mój brat ma być chrzestnym a on na początku kwietnia wyjeźdża z polski na pół roku, więc musimy się wyrobić z chrzcinami do jego wyjazdu, Wielkanoc wypada na samym początku kwietnia, ale jeśli brat będzie musiał wczesniej wyjechac to i wcześniej bedziemy musieli zorganizować. Wczoraj był u nas ksiądz z wizytą duszpasterską i pytaliśmy - w tej parafii trzeba zgłosić dziecko do chrztu tylko dwa tygodnie wczesniej więc spokojnie wybierzemy jakiś dogodny termin :)

Patrysiu już widac że Alanek do Ciebie jest podobny :tak:

Czarodziejko masz rację, za chwilę i Ty będziesz miała takiego maluszka :tak::-)

Paula co tam u Ciebie? :-)

Joanno mi na zgagę w ciąży nic nie pomagało, nawet Rennie :baffled: ale może Dziewczyny coś podpowiedzą :tak:

Kinga Pozdrawiam cieplutko!

Miłego dnia wszystkim!

reklama
Do góry