Czarodziejka
Fanka BB :)
Pyszczek - ale sliczny Twoj synus......ja chce takiego))))))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja mam chwilę żeby Wam pokazać mojego dwumiesięcznego Synka :-)
śliczności z Sebulka i faktycznie taki duuuży z niego chłoptaś:-)I jeszcze dwa zdjęcia - drugie zrobione przez Tatę z super minką
A ja mam chwilę żeby Wam pokazać mojego dwumiesięcznego Synka :-)
Prześlicznyyyyy I ja chce tez takiego!!I jeszcze dwa zdjęcia - drugie zrobione przez Tatę z super minką
Odpicuj się na glncuś patrysiu I czekamy na Ciebie tutaj po porodzie Jejc.. juz nie mogę się doczekac:-)Dzisiaj sobie wezme relaksująca kąpiel we wannie no i trzeba się wyszykowac żeby nie zrobić wstydu na porodówce
Patrysiu moze to głupio brzmi ale z jednej strony zazdroszczę Ci tej cesarki....przynajmniej wiesz kiedy to bedzie i mozesz sie przygotowac...no i przynajmniej podczas porodu nie bedziesz cierpie....pewnie poźniej moze być gorzej ale trzymam kciuki zeby nie bylo. Ja jestem w takim zawieszeniu......HEJKA:-)
Dziękuje za kciukaski:-)dzisiaj jest moim ostatnim dniem w domku przed porodemboje się ale i też jestem szcześliwa że to już tuż tuż:-)M napiecze dzisiaj wafli(to taki nasz standarcik niedzielny)co opsypie sobie cukrem pudrem i mam zamiar dzisiaj najeść się do syta bo po cc czekają mnie 3 dni pod kroplówka no i wtedy też wiadomo że z początku trzeba bedzie uważać co się jetym razem nie dam się i nie wyjde ze szpitala bez synka
Dzisiaj sobie wezme relaksująca kąpiel we wannie no i trzeba się wyszykowac żeby nie zrobić wstydu na porodówce
witam
Czarodziejko to może już wkrótce....
Nadia to nie był skończony 34 tydzień, napisali mi tak w ksiażeczce zdrowia ale to było 33 tydzień i 4 dzień. Jezeli chodzi o poród w tym tyg to wszystko było ok. Dostałam dwa zastrzyki ze sterydami na rozwinięcie płucek. Wcześniaczek wagę urodzeniową miał 2900 i 50 cm ;-) a jeżeli chodzi o układ pokarmowy to inna sprawa niezwiązana z porodem.
Jaki śliczny i duży synek:-)A ja mam chwilę żeby Wam pokazać mojego dwumiesięcznego Synka :-)