reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

CZARODZIEJKA no to dalej czekamy:-)może sprzątanko spacerek hehe co ruszy;-):-)
PAULA a no sa objawy sa ale ja zaciskam nózki(szczerze mam je od 29 tc :-D)jutro jeszcze chce jechać na zakupy coby zapewnić tu na w domku co nieco na mój czas w szpitalu no i jeszzce musze co nieco dokupić sobie:tak:

No obiadek już zrobiony tyle co sosik zaklepać i wszamać bo już gloooooodna jestem:-D

reklama
hej dziewczyny!!

Moja Maja miala wczoraj 3urodzinki:-)

Patrysiu Ty ciagle w dwupalu??ja podczytuje i czekam na tego Twojego Alanka ale widze to uparciuszek:-)

czarodziejko do boju:-)

Buziaki dla was wszystkich:-)

Patrysiu :-) a na którą masz się stawić w poniedziałek w szpitalu?

My dzisiaj na obiad mieliśmy naleśniki a jutro idziemy do rodziców na gołąbki :tak:
coś tak za mną chodzi, zjadłabym coś na ciepło dobrego a prostego do zrobienia ;-):tak:

Gosiu, Pyszczku a czy dzisiaj Wasi synkowie nie kończą 2 miesięcy? :-) Wszystkiego najlepszego dla Kacperka i Sebusia z okazji mini urodzinek :tak::-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczyny!!

Moja Maja miala wczoraj 3urodzinki:-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CÓRCI!!!!!
Patrysiu :-) a na którą masz się stawić w poniedziałek w szpitalu?
na 8.00 mam byc:tak:co nie dam rady już wejść na kompa w poniedziałek bo o 6.00 wstaje przygotowac się trzeba i synka tez i szybko wyruszać w droge bo 45 km do szpitala mam;-)ale jutro jeszcze wejde:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gie osko- wszystkiego najlepszego dla Majusi!!!!
Piękny 3-latkowy wiek;-)

U mnie dziewczynki bez zmian..poleguje troche i skurczybyków nie ma.....choc maly sie napina maxymalnie a krocze nadal bardzo boli!!!!!!

reklama
dzieki babeczki za zyczonka dla Mai:-D:-D:-D:-D
Paula tak dzis Kacperek i Sebus skonczyli 2mce:-D:-D:-D:-D strasznie szybko czas leci chodz nie ukrywam ze te 2mce byly dla mnie ciezkie:zawstydzona/y::zawstydzona/y: jednak wg mnie babeczki latwiej sie wychowuje:tak::tak:

Czarodziejko a moze olejku rycynowego sie napijesz??pojdzie szybko:-):-)wspolczuje bolu:-:)-:)-(3mam kciuki za Ciebie i za Ciebie Patrysiu tez:-D:-D

milego wieczorku

aha dziewczyny chce K zaczac podawac zwykly bebilon czy mam mu go stopniowo wprowadzac mieszajac z tym co pije teraz czy tak drastycznie czyli odrazu podawac zwykly bebilon bez mieszania?

Do góry