reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

CZARODZIEJKA no to dalej czekamy:-)może sprzątanko spacerek hehe co ruszy;-):-)
PAULA a no sa objawy sa ale ja zaciskam nózki(szczerze mam je od 29 tc :-D)jutro jeszcze chce jechać na zakupy coby zapewnić tu na w domku co nieco na mój czas w szpitalu no i jeszzce musze co nieco dokupić sobie:tak:

No obiadek już zrobiony tyle co sosik zaklepać i wszamać bo już gloooooodna jestem:-D

reklama
hej dziewczyny!!

Moja Maja miala wczoraj 3urodzinki:-)

Patrysiu Ty ciagle w dwupalu??ja podczytuje i czekam na tego Twojego Alanka ale widze to uparciuszek:-)

czarodziejko do boju:-)

Buziaki dla was wszystkich:-)

Patrysiu :-) a na którą masz się stawić w poniedziałek w szpitalu?

My dzisiaj na obiad mieliśmy naleśniki a jutro idziemy do rodziców na gołąbki :tak:
coś tak za mną chodzi, zjadłabym coś na ciepło dobrego a prostego do zrobienia ;-):tak:

Gosiu, Pyszczku a czy dzisiaj Wasi synkowie nie kończą 2 miesięcy? :-) Wszystkiego najlepszego dla Kacperka i Sebusia z okazji mini urodzinek :tak::-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczyny!!

Moja Maja miala wczoraj 3urodzinki:-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CÓRCI!!!!!
Patrysiu :-) a na którą masz się stawić w poniedziałek w szpitalu?
na 8.00 mam byc:tak:co nie dam rady już wejść na kompa w poniedziałek bo o 6.00 wstaje przygotowac się trzeba i synka tez i szybko wyruszać w droge bo 45 km do szpitala mam;-)ale jutro jeszcze wejde:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gie osko- wszystkiego najlepszego dla Majusi!!!!
Piękny 3-latkowy wiek;-)

U mnie dziewczynki bez zmian..poleguje troche i skurczybyków nie ma.....choc maly sie napina maxymalnie a krocze nadal bardzo boli!!!!!!

reklama
dzieki babeczki za zyczonka dla Mai:-D:-D:-D:-D
Paula tak dzis Kacperek i Sebus skonczyli 2mce:-D:-D:-D:-D strasznie szybko czas leci chodz nie ukrywam ze te 2mce byly dla mnie ciezkie:zawstydzona/y::zawstydzona/y: jednak wg mnie babeczki latwiej sie wychowuje:tak::tak:

Czarodziejko a moze olejku rycynowego sie napijesz??pojdzie szybko:-):-)wspolczuje bolu:-:)-:)-(3mam kciuki za Ciebie i za Ciebie Patrysiu tez:-D:-D

milego wieczorku

aha dziewczyny chce K zaczac podawac zwykly bebilon czy mam mu go stopniowo wprowadzac mieszajac z tym co pije teraz czy tak drastycznie czyli odrazu podawac zwykly bebilon bez mieszania?

Do góry