reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie wieczorową porą :)

Paula tak nasz Sebuś i Kacperek Gosi skonczyli dzisiaj 2 miesiące :tak::-) Gosia ma racje pisząc że czas bardzo szybko leci :)

Patrysiu, Czarodziejko trzymajcie się dzielnie! :-)

Gosiu Wszystkiego Dobrego dla Mai ;-)

Pytałyście co u Sebusia, a dobrze, nie narzekamy :) Najlepsze są jego kochane uśmieszki o poranku gdy zaglądam do łóżeczka do niego a on już nie śpi, wtedy tak cudownie się uśmiecha do mnie swoim bezzębnym usmiechem :)

Ostatnia edycja:
reklama
witam

Czarodziejko to może już wkrótce.... :tak:

Nadia to nie był skończony 34 tydzień, napisali mi tak w ksiażeczce zdrowia ale to było 33 tydzień i 4 dzień. Jezeli chodzi o poród w tym tyg to wszystko było ok. Dostałam dwa zastrzyki ze sterydami na rozwinięcie płucek. Wcześniaczek wagę urodzeniową miał 2900 i 50 cm ;-):tak: a jeżeli chodzi o układ pokarmowy to inna sprawa :baffled: niezwiązana z porodem.

Czarodziejko a moze olejku rycynowego sie napijesz??pojdzie szybko:-):-)wspolczuje bolu:-:)-:)-(3mam kciuki za Ciebie i za Ciebie Patrysiu tez:-D:-D

Gie osko- jak bede sie "przeterminowywac" to sprobuję nawet benzyny zeby urodzic......:-D:-D To oczywiscie taki głupi zart ale narazie nie chcę kombinowac bo ginka mowila ze lepiej jednak do terminu dotrwac, zawsez dziecko zdrowsze i silnijesze potem :))))

Dziękuję dziewczynki że ze mna jestescie...... :)

Gosia wszystkiego co najlepsze dla Majeczki! :happy2:
Patrysiu i Czarodziejko myślę o was cały czas i trzymam kciuki mocno:) buziaczki :**

Hejka!
Nie było mnie dwa dni i nie dam rady Was nadgonic:no::biggrin2: Normalnie piszecie tyle, że szok;-) Wczoraj M miał egzamin na uczelni i wpisy do indeksu. Pojechaliśmy z moją mamą i odwieźliśmy go na uczelnie a same buszowałyśmy po sklepach:)
Tak się nachodziłam, że jak wróciliśmy do domku to miałam straszne zakwasy w kroku:szok:Chodzic nie moglam:no: A dziś w nocy bolał mnie brzuszek i miałm rozwolnienie:zawstydzona/y::wściekła/y::-( Normalnie woda mi z pupy leciała:sorry2:(sorki za taki obrazowy tekst:sorry2:) Teraz już mnie nie boli brzusio i czuję się lepiej. Ale w nocy.. makabra jakaś.. no i się nie wyspałam przez to:wściekła/y:

I jeszcze dwa zdjęcia - drugie zrobione przez Tatę z super minką :-D

Agnieszka :-):-):-) dzięki :)

A teraz zmykam na śniadanie bo jeszcze nie jadłam :sorry2:

Gosia poproszę kilka zdjęć Kacperka :tak::-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Agnieszko heheh rzeczywiście na tym trzecim zdjęciu wyszedł jak mały pulpecik :-D ale na żywo nie wygląda aż tak okrągło :-) w każdym razie chyba mleko mamusi służy :) jeszcze raz dzięki za miłe słowa :)

Do góry