reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej
Właśnie wróciliśmy z wizyty u gina.
Na wejściu, gdy gin dowiedział się, co się stało, powiedział, że trzeba odczekać pół roku ze staraniami. Jednak, gdy zobaczył papiery, obejrzał mnie przez podbrzusze na USG (macicę i jajniki - wszystko dobrze!) i gdy dowiedział się, że to była taka wczesna ciąża, powiedział, że spokojnie można się starać (po pierwszej @, którą ja już miałam :) ). Powiedział tylko na maginesie: "można poczekać do pierwszej @, ale proszę nie spieszyć się z porodem..."
Mówił też, że jak tylko zobaczę dwie kreski na teście mam natychmiast zjawić się u niego, a on przepisze mi leki podtrzymujące ciążę, czyli pewnie np. luteinę itd.
No cóż... mamy zielone światło!
Mam nadzieję, że teraz już wszystko będzie dobrze. :happy2:

reklama
Honia ... Super wiesci :tak: strasznie sie ciesze !! :-) I juz zaciskam kciuki za te II kreseczki ;-).. Mi tez ginek kazal odrazu sie zglosic po tescie pozytywnym.. bo w razie czego jakies zastrzyki dostane :szok:..
Caluje i .. powodzenia ;-)
Teraz musi byc dobrze.. mamy przeciez Nasze Aniołki ktore czuwaja nad Nami :)

honia- to chyba dobre wiesci....

Ja sie melduję ze jestem, zyję i choć mlody napiera głowką to jeszcze się trzymam w dwupaku!
Dziś na 20:00 ginek wiec dam znac jak tam u nas!!!!!

Honia, super. Również zaciskam już kciuki za II kreseczki.
Ja też mam przykaz pokazania się u gina zaraz po zobaczeniu II kreseczek w celu podania leków.

CZARODZIEJKA to kciukaski za wizyte:tak:ps.wiesz mnie synek od hoho napiera główką i ogolnie pchał się na świat a zobacz jeszcze troche a będe po terminie:-pco myśle że tak odrazu dzidzia nie wyskoczy u ciebie a spokojnie wytrzymasz do dobrego tc aby rodzić:tak:

EDIT:
PAULA odezwij się!!!!!

Kochane jestem!!
Juz po wizycie..:tak: Dziubasek lezy główką w dół i wszystko jest bardzo dobrze:tak: Dostałam skierowanie na ostatnie badania w ciąży no i czekamy na poród:biggrin2: No i będe rodzic SN:tak: Kurka teraz to mam pietra przed porodem...:biggrin2:

Honia wspaniałe wieści!!!

Hej.
Honiu-super wieści to chyba zaczniemy staranka razem.;-)
Patrysiu-za szybki poród :tak:
Czarodziejko-kciuki za wizytę ;-)
Paulko-kochana brakuje tu Ciebie.jak się czujesz ?;-)
Sylwia-czekam, na wieści śliczne ;-)
Kiki-cudeńko twoje małe- cały tata.:tak:
Agniesiak-super.
Buziole dla wszystkich babeczek.
Ja czekam na M i mam coraz większego boja i już sama nic nie wiem :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
bereshko ale sie ciesze ze kubus tak pieknie je i robi dobre kupki,,super ucaluj kubulka od e ciotki..moja derya cos nie zajada sie tymi zypkami i owocami pluje dalej jak widzi hi hi..:-);-)

moja ciaza z chlopcami byla prawie identyczna,,dlatego myslalam ze to b´edzie 4chlopczyk.jedlam tylko ciut wiecej slodkiego ..i do tego przesliznie wygladalam..niby na chlpca a jest dziewczynka..;-):tak::-)

dziewczyny co tu jest na tym forum..robicie sobie jakies problemy..juz koniec prosze..jutro bedzie lepszy dzien

bereshko jestes kochana..popieram..:tak::tak:;-):-);-):-)
Kiki dziekuje za odpowiedz;-)Ja tez uwazam ze objawy a juz na pewno wyglad nie swiadcza o plci. Czego ty jestes dowodem:-)
Bylam dzisiaj w szpitalu, w ktorym bede rodzila. To moj pierwszy porod w tym kraju wiec wszystko bedzie dla mnie nowe, ale ja lubie zmiany (przynajmniej sie nie wynudze:)
Wiecie co jestem w 8 tygodniu a juz mi ciasno w spodniach ( nie z obzarstwa:))Slyszalam ,ze w kolejnej ciazy, w moim wypadku trzeciej to moze byc szybciej, ale az tak?. Dziewczyny a jak bylo u was?

Do góry