reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ach dzieje sie :) chłopcy maja juz panele i jutro kładziemy kolorki , łazienki sie robią i do mysle ze dwa tygodnie i góra będzie gotowa ...potem dól ...myśle ze pójdzie w miare ...juz nie moge sie doczekac pierwszej nocy tam ...chyba cała przeryczę ze szczęscia...

Ja sie nie nadaje na budowe ,...jestem w gorącej wodzie kapana ...wszystko musze miec juz

reklama
Ja tez sie nie nadaje na budowę.Mamy już 1 kredyt i leasing na samochód firmowy wiec klapa. Trzeba zacisnąć zęby i do przodu !! daj jakieś zdjecia domku, proszę !! uwielbiam oglądać i marzyć

Ten domek jest w Krakowie ? Tam są przeolbrzymie ceny nieruchomości. Z tego co pamiętam to szeregówka lub bliźniak-poznałaś już przyszłych sąsiadów ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kiki u nas z dnia na dzien coraz lepiej. Kubus wazy juz 6330g :-) i robi ladne kupki a zupki i jabłuszka pieknie je [/CENTER]

przepraszam, ze nie uzywam pl znakow ale pisze 1 reka :-) na drugiej mam wiadomo kogo :-D
bereshko ale sie ciesze ze kubus tak pieknie je i robi dobre kupki,,super ucaluj kubulka od e ciotki..moja derya cos nie zajada sie tymi zypkami i owocami pluje dalej jak widzi hi hi..:-);-)

Kiki pytam z ciekawosci czy Twoja ciaza z niunia roznila sie od ciazy z chlopcami?
Mama mi powiedziala ze jak byla w ciazy z moim bratem czula sie identyk jak pozniej ze mna i na dodatek w obydwu wcinala ogorki kiszone:-)
Nie moge sie juz doczekac usg chociaz to jeszcze troche potrwa bo tu robia dopiero w 12 tygodniu. Mam nadzieje, ze zobacze pikajace serduszko, troche sie stresuje czy u fasolki wszystko ok, ale to chyba normalne. Pierwsze usg zawsze jest stresujace. U mnie 7tydzi i 3 dni, mam nadzieje ze fasolka lub fasolinek;-) rosnie i ma sie dobrze bo ja tu czekam i sie denerwuje.
moja ciaza z chlopcami byla prawie identyczna,,dlatego myslalam ze to b´edzie 4chlopczyk.jedlam tylko ciut wiecej slodkiego ..i do tego przesliznie wygladalam..niby na chlpca a jest dziewczynka..;-):tak::-)

dziewczyny co tu jest na tym forum..robicie sobie jakies problemy..juz koniec prosze..jutro bedzie lepszy dzien

Jak Was czytam to płakać mi się chcę :-:)-:)-:)-( ja muszę biednego Kubusia codziennie męczyć strzykawkami,igłami, krępować jego rączki, zeby mnie nie dotknął jak jestem na jałowo a Wy piszecie o tym czy 3 chłopak i że nie ma nic gorszego patrzeć na cierpienie dziecka. Bardzo Was prosze przestańcie bo aż boję się Was czytać :no:

a poza tym moim zdaniem Pati pisze na forum o planowaniu płci i nie mozecie ją własnymi życiowymi doświadczeniami osądzać. Każda z nas tu jest bo chciała mieć określoną płeć a mało komu jak na razie się to udało, większość z nas jak pamiętam tu płakała, ze ma chłopca a chciała dziewczynkę i każda z nas mogła liczyc na słowa otuchy tak samo jak ja zresztą, wiec dajmy ją też Pati bo Ona tego potrzebuje niezależnie od tego co o tym myślicie :dry::tak:

Kiki czy Ty juz podajesz jabłuszko ? Mój wcina i to bardzo, buzie otwiera z daleka choć przyznam, ze owoców za bardzo nie mogę podawać bo rozluźniają kupki, jedynie parę łyżeczek.
bereshko jestes kochana..popieram..:tak::tak:;-):-);-):-)

A mojej koleżanki córeczka z zespołem downa ma operacje we czwartek na serduszko. To bardzo ryzykowna operacja bo ma coś w rodzaju ciśnienia płucnego i rodzice podpisali zgodę, ze są tego świadomi :-(
Drugiej koleżance lekarz powiedział, ze musi usunąć ciąże, miała dodatnią cytomegalie-tak to się chyba pisze. Powiedzieli jej, że dziecko urodzi się bardzo chore z chorobami genetycznymi. Nie zgodziła sie na usunięcie, Poród ma w maju. To są dopiero dylematy życiowe.

Kiki dlaczego Ty nie śpisz ? ;-)

dobrej nocki
pa

Bry wieczor.....

Oj przebrnelam przez te wszystkie posty......

Co do sytuacji Pati ja juz wyrazilam opinię i nie chcę tego oceniac..zreszą Pati zna moje zdanie!

Rozumiem tez inne dziewczyny...ja sama bylam swego czasu rozczarowana a teraz sikam po nogach taka jestem szczesliwa i czekam na naszego orzeszka!!!!
No wlasnie w związku z tym bylam dzis na spotkaniu z polozną z ktora chce rodzic....umwione jestesmy na koniec stycznia ze sie u niej stawiam i mnie zbada itp
Gdyby jednak sie coś zadzialo wczesniej mam dzwonic w kazdej chwili!!!!! Wiec o tyle jestem spokojna!

Jutro mam wizyte u ginki wiec zajrzymy pod maskę :))))
Dam Wam znac:)

bereshko ja to nocny narek bardzo pozno chodze spac,,jakos nie umie spac,,a ty czemu nie sapisz,dzieciaczki ci juz spia?

A mojej koleżanki córeczka z zespołem downa ma operacje we czwartek na serduszko. To bardzo ryzykowna operacja bo ma coś w rodzaju ciśnienia płucnego i rodzice podpisali zgodę, ze są tego świadomi :-(

Drugiej koleżance lekarz powiedział, ze musi usunąć ciąże, miała dodatnią cytomegalie-tak to się chyba pisze. Powiedzieli jej, że dziecko urodzi się bardzo chore z chorobami genetycznymi. Nie zgodziła sie na usunięcie, Poród ma w maju. To są dopiero dylematy życiowe.

Kiki dlaczego Ty nie śpisz ? ;-)

dobrej nocki
pa
to dopiero jest nieszczescie..zycze by wszystko przeszlo pomyslnie na operacji corci kolezanki..a druga kolezanka jest wspaniala,,ma wielkie serce..;-)

Bry wieczor.....

Oj przebrnelam przez te wszystkie posty......

Co do sytuacji Pati ja juz wyrazilam opinię i nie chcę tego oceniac..zreszą Pati zna moje zdanie!

Rozumiem tez inne dziewczyny...ja sama bylam swego czasu rozczarowana a teraz sikam po nogach taka jestem szczesliwa i czekam na naszego orzeszka!!!!
No wlasnie w związku z tym bylam dzis na spotkaniu z polozną z ktora chce rodzic....umwione jestesmy na koniec stycznia ze sie u niej stawiam i mnie zbada itp
Gdyby jednak sie coś zadzialo wczesniej mam dzwonic w kazdej chwili!!!!! Wiec o tyle jestem spokojna!

Jutro mam wizyte u ginki wiec zajrzymy pod maskę :))))
Dam Wam znac:)
czarodziejko jeszcze troszeczke i bedziesz tulic orzeszka w swoich ramionach..daj znac jak tam po wizycie,,;-):-)

bereshko ja to nocny narek bardzo pozno chodze spac,,jakos nie umie spac,,a ty czemu nie sapisz,dzieciaczki ci juz spia?
dzieciaki już śpią . Kubuś od 20.00 a Oli zasnął o 22.00 bo cały czas coś wymyślał, żeby nie pójść do łózka ;-):-)

ja tez chodzę późno spać a później cięzko mi do dziecka wstawać :wściekła/y:

no to juz uciekam :tak:

dobrej nocki

bereshko moj ercan jeszcze nie spi,derya zasnela po 22 tak kolo 24 dam jej mleko i tez ide spac..moze zasne..dobranoc

moja derya z danielkiem..fotka dzisiaj zrobiona..:tak:;-):-)

moje sece placzace,,:-(;-)

Załączniki

• DSC01940.jpg
    DSC01940.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC01944.jpg
    DSC01944.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC01948.jpg
    DSC01948.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 38
Ja swoje zadnie tez wczoraj wyrazilam.. Ale widze ze tu sie zrobiło że jak piszesz sam miodzik jestes cacy.. a jak juz masz inne zdanie jestes beee..albo w ogole sie nie czyta ..i nie wazne ze po czesci ma sie racje .. noo ale cóż.. milego pisania moje Panie :-)
Pozdrawiam i dolanczam butelke wody na wypadek jak byscie sie zaslodzily ;-)..

reklama
Do góry