reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dzidzius2.jpg

DZIEWCZYNY NASZA KICIA URODZIŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O 18:10 na swiat przyszla malutka dziewczynka ;)))) ma 55cm i waży 3190 g.

A to tresc smska
Mialam skurcze od rana ale słabe, o 14:00 zaczely sie mocniejsze. O 16 przyjechalam do szpitala na to umówione ktg a po 18:00 urodzilam!!!! Dostalam znieczulenie ale nawet nie zdązylo zadzialac. Porod expres!!!!!

Paula- ale cudo ..nawet nie wiesz jak sie ciesze ze dzidziulek zdrowy!!!!!!
A zdjęcie piekne.....cud miód i orzeszki!!!

Ostatnia edycja:
reklama
dzidzius2.jpg

DZIEWCZYNY NASZA KICIA URODZIŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O 18:10 na swiat przyszla malutka dziewczynka ;)))) ma 55cm i waży 3190 g.

A to tresc smska
Mialam skurcze od rana ale słabe, o 14:00 zaczely sie mocniejsze. O 16 przyjechalam do szpitala na to umówione ktg a po 18:00 urodzilam!!!! Dostalam znieczulenie ale nawet nie zdązylo zadzialac. Porod expres!!!!!

KICIA Ogromne gratulacje dla Was:)) ciesze się że masz już maleństwo przy sobie. Odpoczywajcie kochani. Buziaczki dla was!:happy2:

Paula zdjecia śliczne. aż się serce śmieje:) wzruszające... ciesze sie że wszystko jest dobrze u was.
Honia i ja trzymam kciuki za starania wasze, super że macie zielone światełko
Sylwia i Tusia na pewno i wy bedziecie cieszyły się swoimi fasoleczkami, zycze wam tego:)
Czarodziejko a jak u ciebie?

Pozdrawiam wszystkie dziewczęta.
Buziaki:**

kicia gratuluję!!!!! Super że już po wszystkim!! Że było expresowo... świetnie...

Witam się z wami i ja...
przechodzę jakieś załamanie nerwowe.. ciągle krzyczę i płakać mi się chce... Do M już nie mówię normalnie tylko ciągle na niego wrzeszczę... Dziś 10 dc a ciągle plamie i brzuch mnie boli...jutro ide do ginka i boję sie przeokrutnie... Paula śliczne maleństwo... Kinga witaj...Pozdrawiam wszystkie babeczki:-)

Dziękuje dziewczynki :happy2:

Kicia moje największe GRATULACJE!!!! :-):-):-) i życzę Wam dużo zdrówka! Buziaczki dla dzielnej mamy i ślicznej córeczki :-)

Dzastina życzę lepszego samopoczucia i trzymam kciuki za wizyte u gina, mam nadzieje że wszystko jest wporządku!!!! :tak:

Czarodziejko z tego wszystkiego nie napisałaś nam jak u Ciebie po wizycie u gina???;-)

Kinga jak samopoczucie?

Dobrej nocy dziewczynki :happy2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Juz sie poprawiam:

Ja po wizycie…..juz 2 paluszki wchodza w szyjkę :) Szyjka miekka i lozysko dojrzale…wszystko przygotowane…głowka wparta na maxa w kanalik juz ledwo co zbadać mnie mogla…
No to teraz pozostaje nam czekac na bieg wydarzen!!!!

dzastina będą i lepsze dni zobaczysz. tulam
paula u mnie względnie...
czarodziejko oj co za wieści! i Ty niebawem już urodzisz :)

Witam

Kicia super, dzielna dziewczyna, gratuluję

Paula, a mnie się wydaje, ze wstawianie zdjeć USG na BB jest ogladane przez większość ludzi niż na NK :tak::tak: na NK można zrobic blokadę dla obcych ludzi a tutaj ogląda Cię cały świat :-) choć jak dla mnie to powód do dumy :tak::tak::tak: zdjęcie dziciątka masz śliczne

Pyszczku docentowi wKrakowie daliśmy mały prezent bo przecież wciąz tam się leczymy więc damy duzy na odchodne jak juz bedzie po wszystkim ale prezent dla OIOM-u w Katowicach był bardziej kosztowny bo tam nam uratowali 2 razy życie. Zrobiliśmy ogromny kosz ze słodyczami, owocami i dodatkowo dalismy tam Bayleys'a plus ciasto z napisem "Podziękowanie od Kubusia" kosztowało nas to wszystko ok 400zł ale mysle, że jak zrobisz taki mneijszy kosz ze słodyczami i owocami to będzie ok a co do zdjęcia to nie dawalismy bo takich dzieci jak Kubuś jest mnóstwo i nie wiem czy lekarz robi sobie takie pamiątki w domu chyba, ze do ramki i na sciane do gabinetu. Ja tak nie chciałam

Buziale dla Was

KICIA oj jak sie ciesze,super,gratulacje!!!usciski dla Ciebie i slodkiej corci:-):-):-):-):-):-):-):-)
PAULA przesliczna fasolka,gratuluje zdrowego malenstwa:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Do góry