reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
DZIEŃ DOBRY:-)
Jeju kobitki jak się ciesze że jeszcze troche i poród bo normalnie oszaleć idzie:no:wczoraj pobawiłam się ze synkiem na dworzu i o to mam nie moge chodzić w nocy ledwo co przekręcałam się na bok masakra tak mnie boli cała miednica spojenie czy co tam wogóle to jest:sorry2:ech...
No ale sobie umyłam włoski i teraz na necika czas:-p
bereshko moj ercan jeszcze nie spi,derya zasnela po 22 tak kolo 24 dam jej mleko i tez ide spac..moze zasne..dobranoc

moja derya z danielkiem..fotka dzisiaj zrobiona..:tak:;-):-)

moje sece placzace,,:-(;-)
płaczące ale jakie kochaniutkie:-D
AGNIESIAK kciuki za wizyte:-)
ANUFIFI no to jeszcze troche i do nowego domku jupi:-)
BERSHKA jesteś dzielną kobitką:tak:kciuki aby i wam sie udało z domkiem:-)
SYLWIA no tak to już jest że każda ma poniekąd inne zdanie i wtedy wychodzi takie HALO no ale myśle że już jest ok i będziemy tu wszystkie dalej fajnie pisac:tak:

Cześć
Dziewczyny powiedzcie jak uważacie co mogę mieć chłopca czy dziewczynkę? 
Współżyłam w 45dc wieczorem (rano o 11  i po południu o 17 testy owulacyjne wyszły pozytywne) więć owulacja była w 46 dc bądź w 47 dc) Według USG w 8 tygodniu ciąży termin wychodzi mi na 16 lipca-to by chyba wychodziło jakby owulacja była w 47 dc. Ja tam bardziej się upierałam z terminem na 15.07  

Cześć
Dziewczyny powiedzcie jak uważacie co mogę mieć chłopca czy dziewczynkę?
Współżyłam w 45dc wieczorem (rano o 11 i po południu o 17 testy owulacyjne wyszły pozytywne) więć owulacja była w 46 dc bądź w 47 dc) Według USG w 8 tygodniu ciąży termin wychodzi mi na 16 lipca-to by chyba wychodziło jakby owulacja była w 47 dc. Ja tam bardziej się upierałam z terminem na 15.07

PatiPaula ...trudno cos napisac mądrego bo na samych testach sie opierając to bardzo róznie bywa...jak tutaj można było zaobserwować to czsem test owu wychodzi dodatni własnie w dniu owu , u innych dziewczyn na dwa dni przed ...a miałas jakies inne objawy owulacji??? ból , sluz ...?

Dziękuję
miezyłam tez temperaturę cały czas i jesli tem z 42 dc(temp. 36,70) uzdać za zakłócona bo piłam dzień wczesniej alk to w dniu 45 był skok z 36,6(poziom temp nizszych ) na 36,70 
w 45 dc jak pisałam była 36,70
w 46-36,75
w 47-36,80 
a od 48 dc powyzej 37,80

reklama
Do góry