anufifi
tęsknię...
Witam sie z rana i na kawkę zaparaszam
Kinga a czemu nas tak opuszczasz????
Kinga a czemu nas tak opuszczasz????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie już ok..chwile załamania przeszły... dziś M wyjechał do Warszawy na szkolenie z pracy, nie będzie go 3 dni... smutno mi troszkę z tego powodu bo zostaliśmy z Cezarym sami.....ale będze ok... modlę się tylko żeby szczęśliwie dojechał na miejsce bo warynki do jazdy autem nie są ciekawe....
Pogodziłam się już z tym że choć przez chwilkę mogliśmy być w ciąży... wczoraj by się nie dobijać wyrzuciłam test na którym były 2 kreski... koniec!! Zaczynam żyć na nowo.....
Piękny brzusio!! I rzeczywiście nisko:-)Oj za spirala to i ja nie jestem....nie mogla bym miec czegos takiego w organiźmie.....a poza tym względy etyczne.....
Dziewczynki podobno brzuś mi troche opadl..wklejam wiec zdjatko
Witajcie
Anufifi mam pytanie jak zrobiłaś chłopców?? Ja mam 2 córeczki i teraz bym chciała bardzo mieć synusia
Kochana dzisiaj ide do gina po termin ....drże ze strachu :/Anufifi-a w tym miesiacu masz usuwanie obcego?
Ano już niedługo... Jakoś mnie strach obleciał na sama myśl...:-) Mojego M brata ciotecznego żona poszła dzis do szpitala rodzic Ma napisac mi smsa Ale jeszcze głucho.. Juz jest po terminie dwa dni.. i lekarz powiedział, że tak czy siak dziś urodzi Wczoraj miała rozwarcie na dwa centymetryAgniesiak, spojrzalam na Twoj suwaczek i przezylam szok! Niedlugo rodzisz!!! Ale czas leci!
Moj Alanek dzis koczy 2 miesiace i sie ciesze z tego, ale z drugie strony jest mi smutno, bo macierzynskiego mam coraz mniej...