Zastanawiam się jak zacząć..
..chcę się pożegnać z wami chociaż to
bardzo trudne. Jak łatwo jest się zżyć z drugim człowiekiem nawet wirtualnie.. to wręcz wzruszające.
Przede wszystkim chcę wam powiedzieć coś ważnego: Nie zapominajcie moje drogie e koleżanki co jest najważniejsze w życiu, nie pieniądze lecz wasi najbliżsi i miłość, bez ktorej życie praktycznie nie istnieje.Kochajcie się wzajemnie i szanujcie, dzięki temu człowiek może być naprawdę szczęśliwy. Reszta przyjdzie sama. Życzę Wam abyście nigdy nie zaznały żadnych zmartwień, a jeśli dotknie Was jakiś problem to potraktujcie go jak kolejne doświadczenie, a nie porażkę. Wiem że wiele osób nosi wielki ból w sercu, ale pamietajcie że jest takie coś jak nadzieja, która pozwoli wam przeżyć najtrudniejsze chwile w życiu. Sercem i duchem jestem z Wami. Nie zapomnę o Was...nie po tym wszystkim co razem przeszłyśmy.
Co ze mną? ....nie martwcie się o mnie. Wszystko mi się w końcu poukłada.
Dziś z mężem przeprowadziliśmy poważną rozmowę. Jezeli nie uda mi się zajść w ciążę do wiosny to prawdopodonie zakończymy myśleć już od drugim dziecku. Mam hobby i na pewno bede się rozwijała w tym kierunku...otowrzę własny biznes jeżeli mi się uda.
Jeżeli jednak uda nam się zobaczyć w końcu pozytywny test to bede na pewno bardzo szczesliwa. Wtedy moje plany życiowe troche zmienią tor ale nic nie umknie.
Mogę wam obiecać że jeszcze tu kiedyś napiszę do was.
napiszę co u mnie...
Honia pewnie masz rację, miłobyło by Cie poznać.
Paula życzę Ci spokojnych 9mies ciąży, dbaj o was rybka.
Anufifi życzę Ci aby ten zabieg się udał i abyś miała jeszcze zielone światełko, mogła starać sie o dzidzie. wierzę że bedzie u ciebie tak jak tego pragniesz.
Dziewczyny które niedlugo będą już rodziły życzę Wam bezbolesnego szybkiego porodu i szczęśliwych chwil z dzieciątkami
Życzę starającym się z całego serca II kreseczek na teście i bezpiecznego donoszenia ciąży do końca. Na pewno wam się w końcu uda musicie wierzyć.
Pyszczek, Gosia, Royanko,
Joluś,
Kiki macie już dzieciaczki przy sobie
życczę wam najlepszego moi drodzy niech wam szkraby zdrowo rosną, sliczne dzieci macie!
Dzastinko ściskam mocno i 3mam kciuki za wasze starania bo wierzę mocno że w koncu i wam się uda, mamy szansę na bobaska i dobrze o tym wiesz. musimy poczekać na nasz czas. Tylko że ja za długo czekac już nie moge...
Ryba tobie też sie na pewno uda i to juz niedługo
Trzymajcie się moje drogie
i nie zapomnijcie o mnie
ja na pewno nei zapomnę i zawsze bede miała was na liście moich przyjacół nawet jak już ten profil nie bedzie aktywowany.
wielkie buziaki i tulam was mocno wszystkie bez wyjątku