reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mam nadzieje że to u ciebie nie jest spowodowane tym że to chłopwiec a nie jak planowałas dziewczynka...ostatnio na BB wydarzyło sie tak wiele przykrych rzeczy , że mysle iż wiele dziewczyn zmieniło swoje podejście....zycze powrotu do formy....i radości z życia jakie w sobie nosisz :)
P.s ja wszystko bym dała za 3 czy 4 synusia:)[/QUOTE]

tak racja :-( my Pati chyba ze trzy tygodnie się różniliśmy w wieku ciąży
wiele bym dała żeby mieć to dziecko nawet syneczka.
czasem myśle,że to kara.od początku nie dopuszczałam myśli o synu mówiłam ona
ach....
Mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze i tego ci życzę.

reklama
Mam nadzieje że to u ciebie nie jest spowodowane tym że to chłopwiec a nie jak planowałas dziewczynka...ostatnio na BB wydarzyło sie tak wiele przykrych rzeczy , że mysle iż wiele dziewczyn zmieniło swoje podejście....zycze powrotu do formy....i radości z życia jakie w sobie nosisz :)
P.s ja wszystko bym dała za 3 czy 4 synusia:)

tak racja :-( my Pati chyba ze trzy tygodnie się różniliśmy w wieku ciąży
wiele bym dała żeby mieć to dziecko nawet syneczka.
czasem myśle,że to kara.od początku nie dopuszczałam myśli o synu mówiłam ona
ach....
Mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze i tego ci życzę.[/QUOTE]

Tusia to nie sa kary, nie wolno wam tak mysleć ...Bóg w ten sposób nie karze ...ale takie sytuacje maja nam pokazac co jest wazne ...i nie pisze tylko o tym konkretnym przypadku ...poronien ...ale o wielu sytuacjach które nas spotykaja w zyciu...o tych złych ...z każdej musimy czerpać wiedze i doświadczenie , we wszystkim widziec pozytywne rzeczy ...to trudne ja wiem...naparawde wiem , ale wiem tez , że ja osobiscie bez tego nie dałabym rady....

FISHER PRICE LEZACZEK KICK&PLAY POLECAM!!! (866712021) - Aukcje internetowe Allegro Pyszczku dokładnie taki , widze ze juz nie ma tego modelu nowego , ale są takie
Uspokajający Leżaczek Fisher Price!!Od ręki!Wwa (872392328) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agnieszka mam pytanko tak z innej beczki co zrobilas ze twoje sowaczki pokazuja sie pod kazdym twoim tekstem?????ja nieumialam tego ustawic:baffled:

Tak Anufifi-racja
ALE TO TAKIE BARDZO TRUDNE :frown:
czasem nie mam już sił.:-(
Tusiu ja wiem ale cos dzisiaj przeczytałam ...jakze prawdziwego...
"Bóg obiecuje bezpieczne lądowanie, a nie spokojny lot"

Damy rade ...wszystkie ....
Jedno z moich mott życiowych dość często cytowanych , tak często ze wśród moich znajomych już się mówi ...: Jak to mówi Ania B. "co nas nie zabije to nas wzmocni ...." i brne dalej pod górę ...nie żebym sie użalała ale doświadczyłam już chyba wszystkiego ( nie ..jednego nie i nawet tego nie napisze) ale naprawde wiele i dzisiaj musze przyznać ze dzieki tym wszystkim wydarzeniom jestem jaka jestem ...czuje sie silniejsza może nawet mądrzejsza mam swoją hierarchie wartości , jestem z niej dumna ....choc mam i dołki i doły...jak kazdy....

ja pragnelam corci juz w 1 ciazy,zawsze powtarzalam...nastepnym razem...ale teraz nastepnego juz nie bedzie...
w 1 ciazy lekarz w 20tc powiedzial ze dziewczynka,2 tygodnie pozniej okazalo sie ze ALANEK.

reklama
Witam dziewczynki :-)
My już spakowani jutro wracamy do domu :tak: wszędzie dobrze ale w domu najlepiej :tak: mi już strasznie się chce do domku a Kacper dziś na plaży się popłakał że on nie chce wracać, że chce w Ustce zostać na zawsze :eek:
Wyruszamy jutro rano o 5 i tylko modlę się o szczęśliwy powrót do domu bo warunki na drogach wiadomo jakie!

Paula- super fotki..pieknie wygladacie :))))) Jak Twoje samopoczucie?????

ps.a jak ty się czujesz kiedy wizyta u gina;-)

Paula śliczne zdjęcia ze spaceru :tak: tworzycie super rodzinkę, to widać! :-)
Jak tam Twoje samopoczucie?​

Czarodziejko, Patrysiu, Pyszczku dziękuje :happy2: czuję się dobrze :tak: mdłości nie mam tylko niesmak w buzi ale też już rzadziej no i czasami tylko cofki najczęściej rano jak jestem jeszcze na czczo albo przy myciu zębów, ale jeszcze spotkania z kibelkiem nie miałam.
Dziś za to miałam okropny sen....że byłam na ktg i serduszko dzidzi nie biło :-(
Mam jednak nadzieje że to nie prawda i że tym razem wszystko będzie dobrze :tak: do gina idę chyba w piątek muszę jeszcze policzyć do kiedy mi luteiny starczy bo zwolnienie mam do 11-go ale do poniedziałku mi raczej nie wystarczy to będe musiała iść raz w piątek i drugi raz w poniedziałek o przedłużenie zwolnienia, na usg idę we wtorek i bardzo się boję ale staram sie nie dopuszczać myśli do siebie że może być coś nie tak.​

A oto jeszcze kilka fotek z dzisiejszego spacerku :happy2:

s1.jpgs2.jpgs3.jpgs4.jpg
s5.jpgs6.jpgs7.jpgs8.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry