reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
tak musze własnie zrobić, pójśc do jakiegoś dobrego specjalisty i nie bagatelizować tego. A kiedy Aniu miałaś wypadek ? Ja miałam równe 2 lata temu, wjechałam rozpędzona na autostradzie w auto przede mną. Popatrzyłam tylko na sekunde na bok a auto przede mną gwałtownie zahamowało no i stało się....byłam w szpitalu bo miałam wstrząs i uderzyłam głową w kierownicę bo poduszka felerna nie otworzyła się:-( auto niestety nie poszło do kasacji bo poduszka sie nie otworzyła i nie zaliczyło go PZU do kasacji choć całego przodu nie było. Zapłacli za naprawę mojego passata 15tys złotych bo miałam AC i teraz już ładnie mi jeździ bo mam wszystko nowe a nie "klepane" ;-)

ide na spacerek z Kubulą, po Olisia do przedszkola :tak::-)

pa

Kochana 10 lat temu miałam ...4 miesiace w szpitalu połamany kręgosłup ( kręgi) masakra co przeszłam ...ale to kolejne doświadczenie które wiele mnie nauczyło...i poznałam wspaniałych ludzi...wielu z nich niestety dzisiaj juz nie ma....dlatego kiedys ci pisałam ze szpital w prokocimiu to dla mnie duzo emocji...

kurcze mam nadzieje ze ten kalendarz sie niesprawdzi bo chce mic syna a wychodzi ze bedzie cora a 1 juz mam hhiii a na syna mam szanse tylko 4 razy w roku :baffled: a reszta rozowo :szok: a ja cale zyciew marzylam o synu i mam nadzieje ze sie doczekam hahah a tak po za ty to witam serdecznie jestem nowa w tym wontku :-)

hola hola moze bedzie syn bo wedlug kalendarzyka moja cora powinna byc synem a jest babka to moze teraz zamiast babki bedzie chlop hahahaha mam ogromna nadzieje

DSCN1982.jpg

Pyszczku ja miałam taki leżaczek , Tomuś go uwielbiał i ja też ...bez niego kiepsko by z nami było :)

hehe taki był dawnooooo...teraz to łobuz do potęgi:).....

Kochane moje jestem,chyba bede musiala zasiegnac porady specjalisty,myslalam ze jest juz ok ale znowu wraca ponury nastroj i mysli.u mnie jest 12:34 a ja jeszcze w pizamie,obiad,sprzatanie nic nie robie...zyc mi sie nie chce

kurcze ...to dziwne Pati...nie mozesz tego tak zostawić , ja pamietam w obu ciążach miałam takiego powera ze nie było dla mnie rzeczy niemozliwych...jakby mnie pod duracella podłączyli :-D:-D:-D.
Mam nadzieje że to u ciebie nie jest spowodowane tym że to chłopwiec a nie jak planowałas dziewczynka...ostatnio na BB wydarzyło sie tak wiele przykrych rzeczy , że mysle iż wiele dziewczyn zmieniło swoje podejście....zycze powrotu do formy....i radości z życia jakie w sobie nosisz :)
P.s ja wszystko bym dała za 3 czy 4 synusia:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no ja juz sie niemoge doczekac kiedy bedzie dzidzia a nawet jeszcze niejestem pewena czy jestem w ciazy :-D 15 powinnam juz wiedziec :sorry2: kurde ale te dni sie wleka jak sie czeka :tak: a ja to jestem w dodatku takie niecierpliwe jajo w goracej wodzie kompana wszystko bym chciala wiedziec odrazu i miec wszystko odrazu zalatwione hihihihi

Do góry