reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tak 13ty.... Zaczęliśmy w sierpniu 2008 i do kwietnia 2009 nic się nie udawało... Zrobiliśmy przerwę na lato i od października 2009 zaczęliśmy starania na nowo... Tak mija więc łącznie już 13 miesiąc naszych starań.
Wiesz... my na dziewczynkę to celowaliśmy wczesniej a teraz to już co Bozia da. Serduszkujemy różnie... były różne cykle... co dziennie... co drugi trzeci dzień... w owu przed owu... z testami owu, z mierzeniem temp... I nic nie wyszło z tego.
Teraz nie liczę nic, nie sprawdzam poprostu żyję i funkcjonuję normalnie bo mamy już z mężem dosyć. A kochamy się normalnie kiedy tylko mamy na to ochotę jak to normalnie powinno wyglądać w związku. I co ma być to będzie. Czekamy...

Pozdrawiam
kinga masz racje kochajcie sie kiedy macie na to ochote a predzej bedzie dzidzia jak myslisz..popieram takie myslenie.:tak:;-):-)

derya 4m:tak:

Załączniki

• DSCI0157.jpg
    DSCI0157.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 39
  • DSCI0144.jpg
    DSCI0144.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Teraz nie liczę nic, nie sprawdzam poprostu żyję i funkcjonuję normalnie bo mamy już z mężem dosyć. A kochamy się normalnie kiedy tylko mamy na to ochotę jak to normalnie powinno wyglądać w związku. I co ma być to będzie. Czekamy...

...to się nazywa zdrowe podejście :tak::-)
i z takim podejściem na pewno już nie długo będzie fasoleczka,na spokojnie,bez stresu i uczuciowo.3mam mocno kciukasy za pojawienie się tej waszej fasoliny Kinga :)

Tak 13ty.... Zaczęliśmy w sierpniu 2008 i do kwietnia 2009 nic się nie udawało... Zrobiliśmy przerwę na lato i od października 2009 zaczęliśmy starania na nowo... Tak mija więc łącznie już 13 miesiąc naszych starań.
Wiesz... my na dziewczynkę to celowaliśmy wczesniej a teraz to już co Bozia da. Serduszkujemy różnie... były różne cykle... co dziennie... co drugi trzeci dzień... w owu przed owu... z testami owu, z mierzeniem temp... I nic nie wyszło z tego.

Pozdrawiam

AA to super bo myślałam że cały czas celujecie :zawstydzona/y: W takim razie .. trzymam kciuki by wyluzowanie dało szybkie efekty ;-):sorry2:

Kiki .. Słodka Malutka :-);-) "krewetka" jak to mówi moja szwagierka na dziewczynki w różu :-D:-D .. Ale cały Tata :tak:

Sylwia, tak... znalazłam odpowiedź... a mianowicie dostałąm @ przed paroma godzinami! :)
Cieszę się, bo to oznacza, że organizm dochodzi do siebie.

Buźka!​

kiki sliczna malutka jak moja mala ja zobaczyla to powiedziala do mnie ze ona chce takie dwie dzidzie hahahahaha :-D ja sama z mezem bysmy chcieli teraz 2 za jednym zamachem ale przynajmniej jednego chlopca :zawstydzona/y:

reklama
Do góry