R
rouż
Gość
Witajcie Kobietki!
Dzastina...brak slow...Tulam Cie mocno...:---(
U mnie powolutku do przodu. Z chlopakami w domu sama ale daje rade. Na bb nie zagladam, bo rzucilo mi sie cholerstwo teraz na drugie oko, i oba mam zalzawione. Ciezko pisac a tym bardziej czytac. Ale na lewym chociaz opuchlizna zeszla, po tygodniu, ale dobre i to. N prawym stan zapalny ale bez opuchlizny. Jurto sprobuje znalezc lekarza co by mnie przyjal na dniach, jak nie minie...wygladam jak wampir! Ale jeden plus-czerwone bialka podkreslaja pieknie moj zielony klor oczu, hahahaNa dwor nie wychodze bo boje sie zawiac oczy, wiec moich zuchow weranduje przy balkonie. Trzeba sie hartowac, bo Alanek zaraz skonczy 2 miesiace, a na spacerkach byl tylko kilku:---(
Dzastina...brak slow...Tulam Cie mocno...:---(
U mnie powolutku do przodu. Z chlopakami w domu sama ale daje rade. Na bb nie zagladam, bo rzucilo mi sie cholerstwo teraz na drugie oko, i oba mam zalzawione. Ciezko pisac a tym bardziej czytac. Ale na lewym chociaz opuchlizna zeszla, po tygodniu, ale dobre i to. N prawym stan zapalny ale bez opuchlizny. Jurto sprobuje znalezc lekarza co by mnie przyjal na dniach, jak nie minie...wygladam jak wampir! Ale jeden plus-czerwone bialka podkreslaja pieknie moj zielony klor oczu, hahahaNa dwor nie wychodze bo boje sie zawiac oczy, wiec moich zuchow weranduje przy balkonie. Trzeba sie hartowac, bo Alanek zaraz skonczy 2 miesiace, a na spacerkach byl tylko kilku:---(
Pyszczku, przy Maciusiu nie mielismy kasy ani chetnych aby nam sprezentowali bujaczek i Macius byl wciaz w foteliku samochodowym-kolysce. Teoretycznie dziecko nie powinno byc w takiej pozycji dluzej niz 2godz na dobe, ale Macius byl dluzej i jest zdrowy. A pomoc swietna. Teraz mamy z FP ten 3w1 do 18kg, i Alanek chetnie tam siedzi. Tak by ciagle byl przy cycusiu, a tak to nietaz sie oszuka i jak zasnie jedzac to go przekladam do tego lezaczka. A jak cos robie w kuchni a on sie w lozeczku drze(nie lubi tam byc) to mi towarzyszy i jest ok. Ja polecm(...)
Dziewczyny mam pytanko, czy któraś z Was używa/ła takiego leżaczka/bujaczka dla dziecka? Zastanawiam się nad zakupem ale czytałam że dziecko nie powinno przynajmniej do 6go miesiąca życia przebywać długo w takiej pozycji w leżaczku, z drugiej strony taki sprzęt chyba ułatwia życie. Jakie są Wasze opinie?
(...)
Ostatnio edytowane przez moderatora: