reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pati mnie juz w tym czasie lekarz powiedział o płci :tak:

ech...tyle osób mnie widziało na TVN-ie ze szok !! nawet mało komu mowiłam a na NK pełno wiadomości...no cóż, nie chciałam ake musiałam się pokazać. Ma to swoje plusy i minusy :sorry:

Bąbelki dwa śpia :cool2:
dzisiaj byliśmy na kontroli na oddziale w Krakowie i wyniki Kubusia są bardzo dobre. Jakby tylko więcej mógł jesć :-( ale nie mogę mu podać. Wówczas zszedł by z tego jedzenia pozajelitowego. Taki żmudny proces rozkarmiania !! szlak mnie trafia. Czasami miękne i daj emu więcej :zawstydzona/y:;-) ale ci.... :sorry: aaaa...i przytył przez 10 dni pobytu w domku 220g !!! :-)
miłego wieczorku

ps ale dama z deyri ! zakochac się można w niej
az sie wzruszyłam jak zobaczyłam filmik....to jest piekne , ze w tych czasach jeszcze ludzie potrafia pomagac.
Ps....mamusia zaprezentowałas sie SUPER!!

reklama
Hej babeczki
łoj jak mi sie dziś spać chce!!!!!
Chodze zakrecona...ehhhhhh

Bershka- wzruszylam sie jak obejrzalam filmik!!!!! serce mi sie kraje jak widzę te małe dzieciaczki..... no i rodzicow...Boze przeciez to tyle trudu nauczyc sie tego wszystkiego...kurcze.
A tak z innej beczki...sliczna z ciebie mamusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DZIEŃ DOBRY:-)
PAULA mmm zakupy świateczne to jest to co uwielbiam i z M także się wybieram ale w środe bo nie da rady szybciej:sorry:no ale my to tak zawsze też na ostatni dzień :zawstydzona/y:super że udane no i strojenie choinki ach święta święta:-)
PATI zdrówka dla synków i doczytałam się czy będzie widać płeć to ja ci powiem że w 15 tc gin mi powiedział że będzie synuś i pewnie u ciebie też by było jużwidać :tak:no chyba że maluszek nie będzie chciał pokazaćo mój to bewstydnisiek i pokazał co ma:-D
BERSHKA ja was podziwiam bardzo:tak:wierze ci że chciałabyś aby synuś mógł więcej zjeść ale jak trzeba to trzeba pomału ale nie martw się jeszcze troche i Kubuś będzie wcinać nie jedną kaszke:-)ładniutko przybiera co jest najważniejsze:tak:
Oj tak kobitki poród tuż tuz i szczerze powiem że się niemoge doczekać bo chciałabym już mieć synka przy sobie ale wiem że jeszcze trzeba poczekac bynajmiej do tego aby więcej przybrał :tak:

dziendoberek...

derya 16tyg:tak:;-):-)

Załączniki

• DSC01913.jpg
    DSC01913.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 103
  • DSC01914.jpg
    DSC01914.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 95
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kiki - ale Deyrea to sliczniutka dziewczynka!!!!!!
W ogóle rodzinke maz super...bo chlopcy tez są niesamowici...no ale sama kiedys napisalas ze Pan Bóg wynagrodził Ci w dziaciaczkach!!!!!
emot52.gif

Hello :-) witam zimowo i mroźno...u nas mróz trzyma póki co aż nie chce się wierzyć że na święta będzie odwilż :no:

My choinkę już mamy ale jeszcze nie ubrana i już nie mam siły żeby dzisiaj ubierać, muszę jeszcze dokończyć sprzątanie! A choineczka pachnie bo prawdziwa :tak::-)

Bershka cieszę się że Kubuś na kontroli dobrze wypadł :tak: i ładnie przybiera :-)

Pati zdrówka dla dzieciaków życzę!!! rany to non stop szpilal w domu masz :eek: oby choróbska szybko minęły! :tak:

Patrysiu oj zobaczysz jak ten czas świąteczny szybko minie i niedługo będziesz miała już synka przy sobie :tak:

Kiki Derya jest przesłodka taka któlewna do całowania :-) a chłopaki super!!! :tak:

Kinga życzę udanej imprezki urodzinowej :tak:(życzenia złoże w odpowiednim czasie;-))

Czarodziejko pozdrawiam :-) ja też ciągle senna chodzę i najchętniej położyłabym się na drzemkę ;-) a tu jeszcze tyle pracy....

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki :-)
Buziaki

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
Dziwna sprawa, dziś jest mój 11 dc, wczoraj rano zrobiłam sobie test OWU od niechcenia i wyszly dwie grube krechy !!! Szybko dosyć, prawda? W sumie ostatni mój cykl trwał 24 dni... Dziś jest 11 dc, wczoraj i dziś były staranka. Nie wiem , czy obecny cykl nie bedzie bezowocny jak poprzedni. Bylam dzis u gina, niewiele mi powiedział. Podobno pecherzyki sa jeszcze za małe. Nie wiem więc jak to wszystko połaczyc... przeciez wczoraj i dziś były dwie grube krechy na OWU, a lekarz mówi, ze pęcherzyk za mały? Nic z tego nie rozumiem. Co do tempki... rośnie, codziennie o 0.2. Co Wy na to wszystko?
Pozdrawiam !
:-)

Do góry