reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aniu,Royanko u nas Nan byl po powrocie ze szpitala i niestety byl placz wlasnie teraz tatusko kupuje bebiko moze to mu posmakuje bo juz nie wiem co robic jak on tak straszliwie placze:-:)-:)-:)-:)-(

Kiki corcia sliczna:-)
czarodziejko brzusio taki malutki a Ty taka chudzinka na zdjeciu:-)
Bershka ja niestety nie widzialam Uwagi bo maly mi plakal a zaluje...mozna to gdzies jeszcze zobaczyc??
Patrysiu super ze u Ciebie ok:-)czekamy na Twoj porod teraz:-)

A moj Kacper dostal juz jeden prezent na gwiazdke:-)kolyske drewniana...2dni temu przyszla i juz ja uzytkuje:-)jest duza i sliczna na plozach mysle ze do pol roku min mu starczy:-)

reklama
No i zima w pełni:):):)

Pati...ta bujawka superowa, przy nastepny napewno zakupie. Ja sie meczyłam z małym na rekach a koleznaka wsadzała tam bobasa i pełnia szcześcia:)

Gosiu....u mnie akurat nie było problemu , ale zdaza sie ,ze dziecku jedno mleko nie podchodzi bo woli inne. Czasami to kwestia smoczka.

Patrysia....to super wiesci , teraz tylko relaks....:) ( fajnei tez ze bobaske nie za duzy.....bo 4 kg to naprawde masakra:):)

zima w pełni o tak...
jestem bardzo zmeczona wiec nawet nie poczytam co pisalyscie dziś sorki... :/
przygotowujemy się do jutrzejszego party urodzinowego Filipka. Dziś porządki a jutro gotowanie... obym do tej 16 nie wykitowała heh.
Pozdrawiam was wszystkie
buziaki!

Witam dziewczynki :-)
My dzisiaj cały dzień na zakupach prezentowo-świątecznych ech.....padam :-p
Zawsze obiecuje sobie że kupie prezenty wczesniej a potem wychodzi tak że zostaje to na ostatnią chwile ech...:zawstydzona/y:
Ale już wszystko kupione na szczęście :tak:
Jutro jedziemy po choinkę to w niedzielę ubierzemy a może jeszcze jutro jak się wyrobimy ze sprzątaniem :tak:

Patrysiu cieszę się że u Ciebie i Alanka wszystko wporządku :-) rany to poród praktycznie tuż tuż ;-):tak:

Kinga życzę żeby imprezka urodzinowa się udała a Filipek był zadowolony :tak::-)
a ja wczoraj o 16 zamówiłam ten kask policyjny Kacperkowi a dziś już jest u nas z Gdyni - super szybka wysyłka! :tak::-)

Pati nie byłam nigdy na usg 4D ani nawet na 3D więc nie pomogę ale wydaje mi się że powinno być widać! :tak: no ciekawe kto tam u Ciebie siedzi :-)

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki :-)
Buziaczki

Ostatnia edycja:
Pati mnie juz w tym czasie lekarz powiedział o płci :tak:

ech...tyle osób mnie widziało na TVN-ie ze szok !! nawet mało komu mowiłam a na NK pełno wiadomości...no cóż, nie chciałam ake musiałam się pokazać. Ma to swoje plusy i minusy :sorry:

tutaj jest powtórka Uwaga! TVN - Reportaże - SMS-y zamienione na szpitalny oddział

Bąbelki dwa śpia :cool2:
dzisiaj byliśmy na kontroli na oddziale w Krakowie i wyniki Kubusia są bardzo dobre. Jakby tylko więcej mógł jesć :-( ale nie mogę mu podać. Wówczas zszedł by z tego jedzenia pozajelitowego. Taki żmudny proces rozkarmiania !! szlak mnie trafia. Czasami miękne i daj emu więcej :zawstydzona/y:;-) ale ci.... :sorry: aaaa...i przytył przez 10 dni pobytu w domku 220g !!! :-)
miłego wieczorku

ps ale dama z deyri ! zakochac się można w niej

bereshko to bedzie derya dla kubusia..niech mama sie nie zakocha tylko kubus..tulam mocno..

paula ja tez chcialam kupic ercankowi ten kask ale byl za maly a szkoda...u nas byl po 40 eur a potem przecenili na 10..

pati jak dzidzia dobrze sie ulozy w brzuszku to zobaczy gin co ma miedzy nozkami..sama jestem ciekawa..

patrysiu to porod juz tuz tuz..i bedziemy miec nastepna dzidzie na bb..

bereshko i znowu was poogladalam a dzisiaj szukalismy z moim synkiem tej uwagi i nic nie znalezlismy,,dziekuje za stronke..to teraz moj najstarszy syn tez zobaczyl bo wczoraj nie poszedl ze mna do kumpeli tylko ja dery daniel i ercan no i moja psipsiolka tez poszla ze mna bo opowiadalam jej sporo o tobie,,buziaczki tulam was mocno..ciesze sie ze kubulek juz przytyl..co w domku to w domku ..co nie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bereshko i znowu was poogladalam a dzisiaj szukalismy z moim synkiem tej uwagi i nic nie znalezlismy,,dziekuje za stronke..to teraz moj najstarszy syn tez zobaczyl bo wczoraj nie poszedl ze mna do kumpeli tylko ja dery daniel i ercan no i moja psipsiolka tez poszla ze mna bo opowiadalam jej sporo o tobie,,buziaczki tulam was mocno..ciesze sie ze kubulek juz przytyl..co w domku to w domku ..co nie?

masz rację Kiki co dom to dom ! Bałam się bardo jak to będzie w domku ale moje obawy były niesłuszne
Mieliśmy usg brzuszka i dosyć długo czekaliśmy na wejscie, z nie poszłam przez to na wigilię organizowaną z pracy. A takie pięknie zaproszenie dostałam :zawstydzona/y: no cóż....zdrowie Kubusia najważniejsze. Tak bardzo się cieszę, ze jony, płytki czerwone etc są w normie :-) ale co ja bede smęcić Wam o takich rzeczach...jest tyle badan o które się balam i boję...o wyniki
a mój Kubula jakiś niespokojny, obudził się, zjadł i płakał :-( nawet na rączkach....dałam mu troszku wody z glukozą i z trudem zasnął. Pewnie czeka mnie ciężka noc :eek::confused2:;-)

Kiki słoneczko, dziękuje za tak o nas myślisz...to miłe i wzruszające....

Ostatnia edycja:
reklama
BERSHKA ciesze sie ze ze dalas link na reportarz bo bardzo chcialam go zobaczyc ale niestety moje dz\ieci chore i przeoczylam,ale pozdrawiam Was goraco:-)
PAULA jak bede wiedziala kto u mnie mieszka na pewno dowiecie sie pierwsze;-)
GOSIU,PYSZCZKU jak ten czas leci niedawno same mialyscie dzidziuski w brzuszku a teraz Wasze malenstwa sa juz takie duze,usmiechaja sie,ach dla takich chwil warto zyc...sliczne sa te Wasze malenstwa,mali lamacze serc;-);-)
KIKI a Twoja malutka,nic dodac nic ujac,malutka modelka,przecudna:tak::-)
POZDRAWIAM WAS BARDZO GORACO I DZIEKUJE ZE ZAWSZE MOZNA NA WAS LICZYC,niestety nie daje rady juz wchodzic tak czesto na baby boom,bo moi synkowie bardzo choruja,miesiac temu antybiotyki,Alanek swinska grype,Xavi zapalenie krtani a teraz Alanek lewostronne zapalenie ucha a Xavi obustronne zapalenie ucha i do tego zapalenie oskrzeli,przygotowania swiateczne i ja w ciazy no i czasu brakuje na podstawowe obowiazki,ale pamietam o Was:-)

No i zima w pełni:):):)

Pati...ta bujawka superowa, przy nastepny napewno zakupie. Ja sie meczyłam z małym na rekach a koleznaka wsadzała tam bobasa i pełnia szcześcia:)

Gosiu....u mnie akurat nie było problemu , ale zdaza sie ,ze dziecku jedno mleko nie podchodzi bo woli inne. Czasami to kwestia smoczka.

Patrysia....to super wiesci , teraz tylko relaks....:) ( fajnei tez ze bobaske nie za duzy.....bo 4 kg to naprawde masakra:):)
:-)

Hustawka jest super,ja kladlam malucha i moglam spokojnie obiadek gotowac a on sie bujal i bardzo czesto w niej spal

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry