reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Honiu -kliknij na mój suwaczek i otworzy ci się ta stronka.
tam wybierzesz co i jak i potem wklejasz kod.
Ja korzystałam z instrukcji TESTY- ""jak wstawić suwaczek w profilu""
na pierwszej stronie Bestyja.P daje bardzo dobrą instrukcje.
Ja sama nie jestem specjalistką,też troche się pomeczyłam ale udało się.
Pozdrawiam-;-)

Witam wieczorkiem :-)
Choinka już ubrana :-):-):-) i tak świątecznie się zrobiło
A oto nasza choineczka :tak:
ch.jpg

Paula Kochana śniłas mi się dzisiaj;-)
Tusia :-) a chociaż dobrze Ci się śniłam? ;-)

dziewczyny a ja juz mam totalnie dosc..moj Kacper ciagle placze tj byl glodny..i ciagle chce jesc:-(dzis od 4 sie meczylam z nim...kolejne mleko mu nie odpowiada bo nie zaspakaja jego glodu:-(dziewczyny czy jest cos co moge mu dac do mleka aby bylo bardziej sycace??doradzcie cos prosze!!
Gosiu a może Kacperek poprostu ma kolki i dlatego płacze.:-(

Mam pytanko: jak wkleiłaś suwaczek owulacyjny pod tekstem swoich wypowiedzi???? Ja próbuję i próbuję... i nie wchodzi :eek:
Honia jak skopiujesz adres suwaczka to wchodzisz w Ustawienia -> Edytuj Sygnature i tam w okno Twoja Sygnatura wklejasz adres suwaczka -> zapisz Sygnaturę i gotowe :tak:

Kinga nam wystarczyło że przeszliśmy sie do kościoła i spowrotem i tak zmarźliśmy że już o żadnym spacerze nie było mowy ;-)

Ja jutro wybieram się do ginki z wynikami i przedłużyć zwolnienie :tak:

Miłego wieczorku :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paula ładna choinka, widzę że żywą macie :) ja jakoś osobiście wolę sztuczne.. nie zniosłabym tych spadających igieł :confused2: ale to kwestia lubie/nie lubie..

tak patrzę że ja za 4 dni to niby testuję! :shocked2::sorry::-D heh... jak to zleciało

Paula ładna choinka, widzę że żywą macie :) ja jakoś osobiście wolę sztuczne.. nie zniosłabym tych spadających igieł :confused2: ale to kwestia lubie/nie lubie..
A ja uwielbiam prawdziwe :tak: pięknie pachną i mają swój urok :tak::-) a jak się ja regularnie podlewa to wcale tak nie gubi igieł ;-)

tak patrzę że ja za 4 dni to niby testuję! :shocked2::sorry::-D heh... jak to zleciało
no widzisz jak zleciało :-) a jak tam się czujesz? jakieś objawy? masz jeszcze ten biały śluz?

Sylola dziękuje, mam nadzieje że zdążę zrobić ten test bo ostatnio to mnie wredota zaskoczyła szybciej.. :sorry: Teraz na nią nawet nie czekam! :cool2:

ooo to na pewno fajnie na nartach co? ja to bym sie chyba rozkraczyła na tym sniegu w tych nartach :-D

Dzięki tusia i Paula...

Nie wiem tylko... którą opcję z tych wszystkich wybrać?

To start using your ticker: Click on the links below for code snippets and helpful advice. For Websites: HTMLImage URLBloggerFriendsterhi5MSNMySpace Email Signatures: AOLEntourageGmailHotmailHTMLIncredimailMac MailMozilla, ThunderbirdOutlookYahoo!WebmailWindows Mail Forum signatures: HTMLEzboardPseudoHTML, UBBCode and BB Code Desktop Widgets: HTML fileApple DashboardWindows Active Desktop

reklama
nie mam żadnych objawów na @ i na fasolkę. a śluz biały cały czas jest i to sporo.
I cycochy mnie nie bolą nic..
Kinga no ten śluz biały przemawia za fasolką :tak::-) no ciekawe....nie mogę się doczekać Twojego testowania :tak:

Nie wiem tylko... którą opcję z tych wszystkich wybrać?
Tak Honiu ten PseudoHTML, UBBCode and BB Code :tak:

Paulko-oby ten sie sprawdził bo obie w nim byłyśmy w zaawansowanej ciąży i różniły nas dwa miesiące a najważniejsze,że wszystko było dobrze.:tak:
Tusia o to bardzo fajny sen :-) oby się sprawdził :tak:

Ja we wtorek ide na usg i tak strasznie się boje!!!!

U nas tez mroznie jednak my dzisiaj bylismy z naszym Kamilem pierwszy raz na nartach. Super było!!!
Sylola ale fajnie macie...jak ja bym pojeździła na nartach... co prawda jestem dopiero poczatkująca ale bardzo mi się spodobało....jednak w moim stanie narazie nie wskazane;-) :-)

Do góry