P
patrysia*
Gość
nie ma to jak u mamusi:-)ps.to dobrze że czujesz się dobrze i oby tak dalejderya 15tyg..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie ma to jak u mamusi:-)ps.to dobrze że czujesz się dobrze i oby tak dalejderya 15tyg..
Anka a nie możesz poprosić jakąś pielęgniarkę aby skserowała Ci albo spisała te wyniki? kurcze to przecież nie może tak być!!!!!właśnie myślałam dziewczyny o tym samy ale.... badania które robiłam na początku mojej choroby są w karcie a ona mi ich nie wyda, tego jestem na 100%pewna. Robiąc badania w szpitalu trafiają prosto do niej na biurko. A te badania są kluczem, bo choćbym dziś zdobiła sobie prywatnie te na dzień dzisiejszy, to nic mi one nie dają bo nie będę wiedzieć czy przeciwciała w danej klasie spadają czy rosną. Nie mam wyniku jak było na początku. Siedzę i myślę, kombiuje :-(
tak, u mnie to norma
Nie było mnie chwilę a tu takie piekne wieści u Pajki!!!!
pajka GTAULACJE Ty niedowiarku!!!!!!!!
Ja i tak czułam pismo nosem
Bardzo się cięszę...to niesamowite dostać taki cudowny prezent na Swięta!!!!!! Jednak w tym okresie wiele cudów sie wydarza!!!!!!!
Pajkaa jak się czujesz?
nie....nie miałam...nigdy nie miałąm chyba takeij potrzeby. Zawsze zwalalo sie to na to ze jestem bardzo szupła i bardzo duzo uprawiam sportu. Syn ''sie zrobił'' nawet nie wiem kiedy. Dopiero po 1 cyklu niepowodzien, doszło do mnie , ze to nie jest tak hop siup jak mi sie wydawałoa miałas monitorowane cykkle?? masz normalną owulacje?
czy myslicie, ze to, ze mam brac 3xdziennie lutke ma pomoc w zagniezdzeniu?
Pajkaa mieć dobrego lekarza to skarb cieszę się że Ty na takiego trafiłaś i że wszystko wporządku u Ciebie :-) a luteinka chyba właśnie po to jestByłam dzisiaj u lekarki akurat dostała nowe usg jestem w 4 tygodniu i 6 dniu i widać pęcherzyk. Jest w macicy to juz plusik. Ale jak wspomniałam, ze mama moja miała poronienia od razu dostałam luteine 3xdziennie tak na wszelki wypasdek, mowilam tez o tych skurczach wiec lekarka powiedziała NOSPE + witaminki dla ciężarnych + kwas foliowy. Do tego powiedziała, ze endometrium jest bardzo grube i mocne.
Musze Wam powiedziec, ze moja ginka jest naprawde super. Jak mnie zobaczyła to mi mowi, a my nie bylysmy umowione na monitoring a ja jej na ucho,z e test pozytywny wyszedł i widziała jak sie denerwowałam, ze przyjeła mnie 2 h przed czasem (...) czy myslicie, ze to, ze mam brac 3xdziennie lutke ma pomoc w zagniezdzeniu?
Kiki aż się popłakałam....masz wspaniałe dzieci i wiem że napewno zazłużyłaś na pełną szczęśliwą rodzinę...wierzę że kiedyś będziesz ją miała cieszę się że czujesz się już lepiejpatryiu i paulo czuje sie juz duzo lepiej..i mam nadzieje ze juz tak bedzie,,wkleilabym wam moje kamienie jakie mialam w sobie zdjecie przy operacji ale nie wszyscy lubia ogladac takie cuda,,
anufifi po to tu jestesmy by pisac co nas boli czym sie cieszymy poprostu o wszystkim..rozumie cie aniu jak ci ciezko,,mialam tate chorego i straszne to bylo dla mnie,,juz umarl 11lat temu a do dzisiaj nie potrafie tego przetrawic,,ostatnia pamiatke jaka mam z tatusiem to jak tanczy ze mna na weselu moim ledwo co stawial kroki a zatanczyl ze swoja corka zawsze placze jak ogladam ta kasete,,aniu ciesz sie kazda chwila spedzona z mama naprawde,boli cie to ale kazda jedna rozmowa uscisk reki znaczy dla niej tak wiele i prosze cie ciesz sie swietami masz dzieciaczki meza rodzine i ta wspaniala mame..zobacz aniu ja jestem tu calkiem sama z czworka dzieci i wiesz jak mi cholernie ciezka lzy naplywaja mi do oczu a gdy splywaja ze smutku a dzieci pytaja mamusiu czemu placzesz a ja odpowiadam ze z szczescia uroku swiat,,co powiedziec tym moim skarba..aneczko glowka do gory,,jutro zaswieci slonko bo wstaje nowy dzien..
właśnie myślałam dziewczyny o tym samy ale.... badania które robiłam na początku mojej choroby są w karcie a ona mi ich nie wyda, tego jestem na 100%pewna. Robiąc badania w szpitalu trafiają prosto do niej na biurko. A te badania są kluczem, bo choćbym dziś zdobiła sobie prywatnie te na dzień dzisiejszy, to nic mi one nie dają bo nie będę wiedzieć czy przeciwciała w danej klasie spadają czy rosną. Nie mam wyniku jak było na początku. Siedzę i myślę, kombiuje
ale nic ciemno :-(
czarodziejko.dziekuje.samopoczucie juz dobre..juz mniej boli, dwa tygodnie i mysle ze bedzie juz wszytko dobrze.
derya 15tyg..
derya na basenie...wczoraj 13.12;-)
derya 15tyg:-);-)