Agniesiak85
Fanka BB :)
Możliwe to dzidziol.. nie wiem.. ale chyba mi świta już od czego..mam taki jeden ciaśniejszy biustonosz i to pewnie on mnie tak ścisnął i teraz boli Bo lewe żebra mam ciut wysunięte w przód to i dlatego tylko z lewej boli:-) Problem rozwiązany, hehe.Agniesiak powodzenia na glukozie ;-) oby wyniczki były dobre współczuje z powodu bolącego żebra a może to Dzidziuś tak Ci skopał ;-)
A Dziubas daje popalic nieźle Ale to takie słodkie, nawet jak mocno walnieAgniesiak.....to żeberko to napewno sprawka malego....czesto kopie??
Jasne, że wytrzymam bo to sama radośc z tych kopniaczków A juz wiem od czego mnie boli więc problem rozwiązanyAgniesiak ty opisujesz kopniaki małego a ja tutaj się rozmarzyłam jak to fajnie czuć takie maleństwo w sobie! Choć wiem, że takie kopniaki mogą być bolące. Jeszcze troszke musisz wytrzymać
Powiem, powiem o tym, że mama za ciasny stanik włożyła, hihi Dziękuję, mam nadzieję, że wyniki będą dobre Dziś teściowa odbierze jak będzie szła na dyżurmoże lepiej powiedzieć o tym ginowi bo jak samowolnie zaczeło bolec to lepiej to skonsultować ale też i może być tak że maluszek nóżki tam pcha :-)życze dobrych wyników