reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Agniesiak powodzenia na glukozie ;-) oby wyniczki były dobre :tak: współczuje z powodu bolącego żebra a może to Dzidziuś tak Ci skopał ;-)
Możliwe to dzidziol.. nie wiem.. ale chyba mi świta już od czego..:zawstydzona/y:mam taki jeden ciaśniejszy biustonosz i to pewnie on mnie tak ścisnął i teraz boli :) Bo lewe żebra mam ciut wysunięte w przód to i dlatego tylko z lewej boli:tak::-) Problem rozwiązany, hehe.

Agniesiak.....to żeberko to napewno sprawka malego....czesto kopie??
A Dziubas daje popalic nieźle:-D Ale to takie słodkie, nawet jak mocno walnie:-D

Agniesiak ty opisujesz kopniaki małego a ja tutaj się rozmarzyłam jak to fajnie czuć takie maleństwo w sobie! Choć wiem, że takie kopniaki mogą być bolące. Jeszcze troszke musisz wytrzymać
Jasne, że wytrzymam bo to sama radośc z tych kopniaczków :) A juz wiem od czego mnie boli więc problem rozwiązany:tak:

może lepiej powiedzieć o tym ginowi bo jak samowolnie zaczeło bolec to lepiej to skonsultować ale też i może być tak że maluszek nóżki tam pcha :-)życze dobrych wyników:tak:
Powiem, powiem o tym, że mama za ciasny stanik włożyła, hihi:-D Dziękuję, mam nadzieję, że wyniki będą dobre:) Dziś teściowa odbierze jak będzie szła na dyżur:)

reklama
Hej :-)
Ja już po wizycie i przy okazji po spacerku z synkiem. Kacper jak zobaczył że śnieg pada to od razu chciał iść na dwór! :tak:
Ginka mnie zbadała i potwierdziła ciąże, powiedziała że na tym etapie wszystko jest ok :tak: dała mi skierowanie na badania i zwolnienie na tydzień (bo na tyle chciałam) pójde do niej za tydzień z wynikami to przedłuże sobie do końca roku :tak:

Kinga no to masz pawera :tak: mi się nic nie chce! :no:

Hej Dziewczynki :-)

Napisałam Wam wcześniej mega posta, do każdje z osobna i przypadkowo zamknęlam stronę :wściekła/y:
A teraz nie mam już czasu, bo za chwilę będę miec gości. Przyjeżdża moja mama z bratem zobaczyc pierwszy raz Sebusia :-)

Ogólnie chciałam powiedzieć że u nas wszystko oki, podczytuję Was w wolnych chwilach :)

Buziaki dla wszystkich!

witam

paula ciesze sie ze z fasolinka wszystko ok..a kacperek to taki przystojniaczek a jaki elegancik...super a teraz odpoczywaj na l4

bereshko a kubus jak zwykle samo miodzio zachwycam sie nim ..nie umie sie na niego napatrzec..jest super..

kinga tyle energi masz w sobie..ja tez bym cos porobila ale zabronione ao lekarzy a tak mnie kreci by cos zrobic...

anufifi biedulko tyle masz na glowie na nic nie ma czasu...ale nie smuc sie najwazniejszy by swieta minely w milosci i cieple rodzinnym...

patrysiu i czarodziejko jeszcze troche i bedziecie tulic swoje malenstwa

agnieszka ach te kopniaczki jakie to piekne co nie...

pyszczku witam ciesze sie ze u was wszystko dobrze..dodaj fotki sebusia...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejka
u mnie dziś totalny klops..........
byłam rano u lekarza odnośnie badań na bakterię yersinę ( dla tych co mnie nie pamiętają ) i co moja doktor mówi że to za wcześnie że muszę jeszcze zaczekać do lutego. Myślałam że rozniosę jej gabinet :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nic nie zrobię muszę czekać :-(
Miesiąc temu mówiła co innego dziś co innego, szkoda gadać tak jest jak się chodzi na nfz. Dała mi tylko skierowanie na badania podstawowe morfologie ob alat. A miałam już taką nadzieję że w styczniu pojawi się światełko a ty dupa...............
poniedziałek zaje.....
Pozdrowionak dla wszystkich

Hejka
u mnie dziś totalny klops..........
byłam rano u lekarza odnośnie badań na bakterię yersinę ( dla tych co mnie nie pamiętają ) i co moja doktor mówi że to za wcześnie że muszę jeszcze zaczekać do lutego. Myślałam że rozniosę jej gabinet :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nic nie zrobię muszę czekać :-(
Miesiąc temu mówiła co innego dziś co innego, szkoda gadać tak jest jak się chodzi na nfz. Dała mi tylko skierowanie na badania podstawowe morfologie ob alat. A miałam już taką nadzieję że w styczniu pojawi się światełko a ty dupa...............
poniedziałek zaje.....
Pozdrowionak dla wszystkich
przykro mi:-(a może pójdziesz prywatnie:sorry:

PYSZCZKU miłej wizyty z mama i bratem:tak:

Ania Yoga- no własnie ..może po prostu wybierzesz się prywatnie do lekarza....choć szczerze powiedziawszy nie raz i prywatnie nie koniecznie można dobrze trafić. Najlepiej byłoby gdyby ktoś Ci polecił jakiegos sprawdzonego lekarza...bo nawet jesli bedziesz musiala wydać kasę to przynajmniej masz pewnosc ze trafilas w dobre ręce..a idąc w slepo prywatnie nie masz gwarancji na kompenetcje!
Nie dołkuj się moze wcale nie musisz tyle czekac!!! czesto opini jest wiele...w zaleznosci od lakarza!

WITAJ KIKI!!!!! jak samopoczucie?

właśnie myślałam dziewczyny o tym samy ale.... badania które robiłam na początku mojej choroby są w karcie a ona mi ich nie wyda, tego jestem na 100%pewna. Robiąc badania w szpitalu trafiają prosto do niej na biurko. A te badania są kluczem, bo choćbym dziś zdobiła sobie prywatnie te na dzień dzisiejszy, to nic mi one nie dają bo nie będę wiedzieć czy przeciwciała w danej klasie spadają czy rosną. Nie mam wyniku jak było na początku. Siedzę i myślę, kombiuje
ale nic ciemno :-(

reklama
czarodziejko.dziekuje.samopoczucie juz dobre..juz mniej boli, dwa tygodnie i mysle ze bedzie juz wszytko dobrze.

derya 15tyg..

derya na basenie...wczoraj 13.12:tak:;-)

derya 15tyg:-);-)

Załączniki

• DSC01890.jpg
    DSC01890.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC01891.jpg
    DSC01891.jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 59
  • DSC01893.jpg
    DSC01893.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 61
  • DSC01894.jpg