reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
anufifi ale piszesz a ja sie pocieszam ze derya to cala ja...a tu prosze piszesz cala tata...a jak twoje dzieciaczki..masz juz plany na sylwestra?

royanna jak alanek..

gioesko agnieszka12 i okruszynko dodajcie fotki waszych pociech..chetnie poogladam wasze szczescia..

dzastino kondolencje bardzo mi przykro---

kicia zaciskaj nogi niech corcia posiezi jeszcze w brzuszku tam jest tak dobrze..

kinga jestem ciekawa czy uda sie ci tym razem..serduszkujesz i serduszkujesz..mam nadzieje ze z dodatnim wynikiem..

patrysiu a u ciebie jak samopoczucie

paula ach te mdlosci jeszcze troche i przejda...byle do 12 tyg..ja bylam 4 razy w ciazy pierwszy 3 ciaze wymiotywalam po jeden raz a z 4 ciaza z derya dwa razy...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bershka.. Ależ ten Kubuś jest śliczny !!! Ile on serc damskich złamie ;-) Ciesze sie ze jestescie juz w domku..Trzymajcie sie cieplutko i zdrowo :tak:
Kiki... Popre Anie.. Córcia cały Tata :tak:

Pozdrowienia dla Wszystkich i Kolorowych :)

reklama
Kubuś jest ślicznym dzieckiem! jaką on ma ciemną karnację! w kogo tak??? :) piekne dziecko! :-)
Kiki twoje dzieciaczki jakie fajne:) malutka śliczna!!!:tak::happy: Wiesz ja też mam nadzieje że tym razem to mi się uda już! ;-):-p
Pajka i jak u ciebie ryba??
Paula jak sie czujesz??

Pozdrowienia dla wszystkich!

Do góry