reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
anufifi ale piszesz a ja sie pocieszam ze derya to cala ja...a tu prosze piszesz cala tata...a jak twoje dzieciaczki..masz juz plany na sylwestra?

royanna jak alanek..

gioesko agnieszka12 i okruszynko dodajcie fotki waszych pociech..chetnie poogladam wasze szczescia..

dzastino kondolencje bardzo mi przykro---

kicia zaciskaj nogi niech corcia posiezi jeszcze w brzuszku tam jest tak dobrze..

kinga jestem ciekawa czy uda sie ci tym razem..serduszkujesz i serduszkujesz..mam nadzieje ze z dodatnim wynikiem..

patrysiu a u ciebie jak samopoczucie

paula ach te mdlosci jeszcze troche i przejda...byle do 12 tyg..ja bylam 4 razy w ciazy pierwszy 3 ciaze wymiotywalam po jeden raz a z 4 ciaza z derya dwa razy...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bershka.. Ależ ten Kubuś jest śliczny !!! Ile on serc damskich złamie ;-) Ciesze sie ze jestescie juz w domku..Trzymajcie sie cieplutko i zdrowo :tak:
Kiki... Popre Anie.. Córcia cały Tata :tak:

Pozdrowienia dla Wszystkich i Kolorowych :)

reklama
Kubuś jest ślicznym dzieckiem! jaką on ma ciemną karnację! w kogo tak??? :) piekne dziecko! :-)
Kiki twoje dzieciaczki jakie fajne:) malutka śliczna!!!:tak::happy: Wiesz ja też mam nadzieje że tym razem to mi się uda już! ;-):-p
Pajka i jak u ciebie ryba??
Paula jak sie czujesz??

Pozdrowienia dla wszystkich!

Do góry