reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

czesc dziewczynki!
wczoraj wrocilam ze szpitala!
w sobote trafilam tam z zagrozeniem wczesniejszego porodu…
zaczol mnie w poludnie pobolewac brzuch jak na @ (z synkiem tez tak sie zaczelo), wieczorem zauwazylam lekkie podbarwienie na rozowo, po kapieli juz czerwono- brazowo.
mysle ocho cos nie tak!
dzwonie do gina kaze zaraz przyjechac do szpitala.
pojechalam do szpitala no i okazalo sie ze mala zaczela juz ostro napierac glowka do wyjscia…
szyjka sie oczywiscie skrocila…
dostalam kroplowke na zatrzymanie akcji i na wszelki wypadek jakby jednak nie udalo sie powstrzymac zastrzyki na rozwoj plucek u malej!!!
na szczescie leki zadzialaly i udalo sie powstrzymac porod!!!
glowka sie cofnela!
teraz mam sie oszczedzac brac luteine 4 tabletki dziennie i zaciskac nogi do nowego roku :))
smieje sie ze mala chciala sie juz zalapac na prezenty od mikolaja ;)
jednak grzeczna z niej dziewczynka i posluchala mamusi!
uffffffffff

pozdrowienia dla wszystkich!!!! :tak:

reklama
CZARODZIEJKA u was już jedna mamusia się rozpakowała:szok:ojej i to w 28 tc :sorry:a co się stało że tak szybko:sorry:zdrówka dla małego Aleksa:tak:
czesc dziewczynki!
zaczol mnie w poludnie pobolewac brzuch jak na @ (z synkiem tez tak sie zaczelo), wieczorem zauwazylam lekkie podbarwienie na rozowo, po kapieli juz czerwono- brazowo.
mysle ocho cos nie tak!
pojechalam do szpitala no i okazalo sie ze mala zaczela juz ostro napierac glowka do wyjscia…
dostalam kroplowke na zatrzymanie akcji i na wszelki wypadek jakby jednak nie udalo sie powstrzymac zastrzyki na rozwoj plucek u malej!!!
glowka sie cofnela!
teraz mam sie oszczedzac brac luteine 4 tabletki dziennie i zaciskac nogi do nowego roku :))
uffffffffff

ojojojojojjjj już nam styczniówka by się rozpakowała:szok:leż kochana i się oszczedzaj oby tak do ukończenia 36 tc:tak:

witam.;-)
ja po drugiej @,na szczęście nie była już tak bolesna jak piewsza.
kurde coraz bliżej stycznia a mnie nachodzi coraz większy
STRACH I WĄTPLIWOŚCI
i tak serce chce a rozum chyba odmawia.:-(

Hej babiczki!

@ przed chwilę nadeszła, testowania nie będzie, zreszta tak czułam :) Cykl był krótki (24 dni), zreszta wczesniej po odstawieniu tabletek przez kilka cykli tez tak było.
Teraz już nie bedzie starań na maksa, teraz to będzie LUZ NA MAKSA!!!!! :)
Będzie to będzie, nie to innym razem :)
pozdrawiam serdecznie ! :-)

czesc dziewczynki!
mysle ocho cos nie tak!
glowka sie cofnela!
uffffffffff

no nieźle nieźle córeczka pchała się już na świat. Chciała tak jak braciszek w grudniu sie urodzić może. Ale lepiej niech jeszcze troszke poczeka;) Dobrze że leki zadziałały. Oszczedzaj się i odpoczywaj dużo kicia. Pozdrawiam!

Tusia będzie dobrze zobaczysz... nie martw sie tak:happy:

Rany Kicia!!! dobrze że udało się zatrzymać akcje :tak: to malutkiej śpieszy się na świat ;-) ale niech wytrzyma jeszcze trochę :tak: juz do nowego roku niedaleko więc dacie radę! Leż i odpoczywaj jak najwięcej! :tak: Tulam mocno i trzymam kciuki żebyście dotrwały do bezpiecznego terminu :tak:

Dzastina nie czytasz uważnie ;-) już 2 razy pisałam o tym że miałam straszne mdłości z Kacperkiem w ciąży :tak: dziękuje Ci za rady kochana! Jakoś wytrzymam dla naszego dzidziulka! :tak:

Też czytałam o lutówce co urodziła w 28 tc.. Taki malutki i bezbronny człowieczek..
Kicia zaciskaj nogi i wypoczywaj Kochana! No to mała chciała na prezent się załapac, no:) Ale niech posiedzi jeszcze.. zdrówka:)

Hej babiczki!

@ przed chwilę nadeszła, testowania nie będzie, zreszta tak czułam :) Cykl był krótki (24 dni), zreszta wczesniej po odstawieniu tabletek przez kilka cykli tez tak było.
pozdrawiam serdecznie ! :-)
przykro mi:-(życze aby luzik okazał się sukcesem:tak:

witam.;-)
ja po drugiej @,na szczęście nie była już tak bolesna jak piewsza.
kurde coraz bliżej stycznia a mnie nachodzi coraz większy
STRACH I WĄTPLIWOŚCI
i tak serce chce a rozum chyba odmawia.:-(
Tusia będzie dobrze!!!! :tak::tak::tak: strach będzie zawsze! ale mam nadzieje że pragnienie dziecka u Ciebie bedzie większe! tak jak u mnie! Tym razem musi być dobrze i będzie!!! :tak: u mnie i u Ciebie i u wszystkich!!! :tak:

Honia przykro mi ale następny cykl przed Tobą! a nuż może sie uda :tak:

u nas już lepiej po tych syropkach, zdecydowanie mu pomaga, choć jeszcze mu spływa do noska i fluczki wyciągamy, nie wiem czy powinnam z Małym na spacery chodzić skoro ma infekcję i taka pogoda na dworze, na razie pozostaje werandowanie, chociaż jutro jedziemy do przychodni na pierwszą wizytę w Poradni Dzieci Zdrowych, a pojutrze do ortopedy na wizytę oraz usg bioderek, także i tak Sebuś bedzie na dworze :tak:
Pyszczku cieszę się że z Sebulkiem już lepiej :tak: trzymam kciuki za wizyty! :tak:

U mnie drugi dzień z rzędu temp 36.5 :sorry: mam nadzieje że w koncu bujnie w dół lub w górę..
A owo ani widu ani słychu :confused2: nic nie czuję nawet jajników
Kinga a może owu u Ciebie jest koło 15d.c. :tak: niedługo pokarzą się 2 kreseczki a wtedy strzelicie sobie piękną fasolkę ;-):tak::-)

Zmykam do domku...do jutra!!!
Buziaki

reklama
Hejka
pamiętacie mnie jeszcze, od czasu do czasu zaglądam do was ale jakoś nic nie pisałam
W grudniu mam badania, które coś może wyjaśnią jak moja sytuacja zdrowotna czy pojawi się zielone światełko. Bardzo się boję, że może jeszcze trzeba będzie zaczekać:-(. Wszystko będzie wiadomo w styczniu jak będą wyniki.
Paula25 gratuluję fasolki i spokojnych 9miesięcy
KICIA80 ale najadłaś się strachu, odpoczywaj niech mała siedzi jeszcze w brzuszku do swojego terminu.
Pyszczek twój maluszek taki słodki buziole
Tusia ja też tak mam strach ma wielkie oczy
Staraczki powodzonka
Pozdrowionka dla Wszystkich

Ostatnia edycja:
Do góry