reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam .... w ten paskudny, mokry, zimny dzien...jak dobrze , ze juz w domku......nawet nosa nie chce mi sie wysunac za okno:/
Jak tam u was dziewczyny.....tez tak pakudnie??
maleńka....to chyba jest tak zawsze, ze jest na odwrót:)
dzastina.....ja tez postanaiwm nic nie robiec...raz sie udało to moze i drugi tez;-)

reklama
hej dziewczynki

bóle wczorajsze na szczęscie ustały dzisiaj, ale nockę miałam nieciekawą niestety bo tak bolało, ze szok :wściekła/y:nigdy takiego bólu nie miałam. Tempka spadła o 0,2 st. ale i tak wysoko zobaczymy czy @ przylezie jutro albo pojutrze. Z ciekawosci zrobiłam se testa owulacyjnego wyszedł pozytyw :cool2: tez dziwne, ale wytrwale czekam na @ bo jakos testa ciążowego boje sie zrobic

Witam .... w ten paskudny, mokry, zimny dzien...jak dobrze , ze juz w domku......nawet nosa nie chce mi sie wysunac za okno:/
Jak tam u was dziewczyny.....tez tak pakudnie??
maleńka....to chyba jest tak zawsze, ze jest na odwrót:)
dzastina.....ja tez postanaiwm nic nie robiec...raz sie udało to moze i drugi tez;-)

mam nadzieję że tutaj każdej się uda mieć wymarzonego dzidziusia wymarzonej płci :tak:

hej dziewczynki

bóle wczorajsze na szczęscie ustały dzisiaj, ale nockę miałam nieciekawą niestety bo tak bolało, ze szok :wściekła/y:nigdy takiego bólu nie miałam. Tempka spadła o 0,2 st. ale i tak wysoko zobaczymy czy @ przylezie jutro albo pojutrze. Z ciekawosci zrobiłam se testa owulacyjnego wyszedł pozytyw :cool2: tez dziwne, ale wytrwale czekam na @ bo jakos testa ciążowego boje sie zrobic

trzymam mocno kciuki :tak:

Hej

Samopoczucie po farbowaniu włosów oczywiście o wiele lepsze!

A jeśli chodzi o cykl to... cóż, nie ma sensu już nawet testu robić, tempka spadła o 1,5 stopnia w porównaniu do wczorajszej, PMS na maksa, płaczliwość, nerwowość, jestem niedobra dla męża :( ... Czekam na @ i starania już teraz na luzie kompletnym, a od kwietnia dopiero będzie na maksa ciśnienie ! :)

Pozdrawiam !!!!!!!!!!!!!!! ;-)

Hej

A jeśli chodzi o cykl to... cóż, nie ma sensu już nawet testu robić, tempka spadła o 1,5 stopnia w porównaniu do wczorajszej, PMS na maksa, płaczliwość, nerwowość, jestem niedobra dla męża :( ... Czekam na @ i starania już teraz na luzie kompletnym, a od kwietnia dopiero będzie na maksa ciśnienie ! :)

głowa do góry :tak:mąż na pewno rozumie że to nie zawsze zależne od Ciebie
a dlaczego od kwietnia ciśnienie na max? :szok:

Hej

nie ma @ jest nadzieja:tak:

Hej

Koleżance z forum tez tempka spadła a potem w góre i fasolka poki nie ma @ jest szansa

Honia spokojnie....nie ma @ i czekamy na fasolkę! pamietaj że nie wiesz co to jest @ :cool2: be cool
a co to za cisnienie własnie od kwietnia?

miłego wieczorku dziewczyny

berskha
jak Kubulek w domku? :) na pewno szczesliwi jestescie a maluszek podziwia swoj domek, pokoik zabaweczki... :)

reklama
dziekujemy :-)

Tak, Kubulek wszedzie sie rozg;ada i jest wszystkiego ciekawy :tak:\pierwsza nocka rewelacja ! zasnął ok 21.30 obudził sie o 4.30 spał podobnie jak córeczka Kiki :tak: Nie wiem czy to jednarozwy wybryk czy tak pięknie bede miec :-D

Patrysiu sliczne lozeczko i zaległe zyczonka śle urodzinkowe.

Do góry