reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Patrysiu sto lat kochana!!:tak::-)

Eh.. a ja zabiegana od weekendu i nie mam nawet czasu do Was zaglądac, eh. No ale już od jutra przystopuje bo ile to można. Zmęczona jestem, ide sie połozyc i obejrzę sobie klan a o 18:00 wraca M:-D
A dziś na obiadek serwuję:
[FONT=&quot]kurczak na slodko-pikantnie:tak:
[/FONT]

[FONT=&quot]- cycki kurczęcia
- 1 cebula
- 2 ząbki czosnku
- brzoskwinie w puszcze
- sos chili słodki (taki z tao-tao, ale jak któraś nie ma, może być chili w proszku i łyżka miodu)
- sól, i jakie przyprawy chcecie
clip_image001.gif

Cycuchy pokroić w paski i obsmażyć z obu stron. Dodać pokrojoną cebulkę i smażyć dalej. Brzoskwinie wyjąć z puszki, pokroić w kostkę odłożyć na bok. Sok z brzoskwiń wlać do kurczaka. Dusić do miekkości, dodac zgnieciony czosnek, chili (wg uznania), przyprawy. pod koniec duszenia dodac brzoskwinie i jeszcze chwilke poddusić.[/FONT]
[FONT=&quot]

Podawac z ryżem na sypko.[/FONT]
Ja dziś podaję z frytkami:-D ide nakryc do stołu:cool2: Mam takie ogromne dwa kielony do wina to naleje tam kubusia:-D Dwa talerze, jakąś świeczuszkę zapale i taka mila kolacyjka bedzie:-D
[FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot][/FONT]

reklama
Hej dziewuszki :-D:-D:-D:-D

Nie dodałam żadnego zdjęcia wczoraj bo na widok św. Mikołaja, Czarek się rozpłakał i nawet nie chciał do niego iść...więc żadnych fotek nie było... niestety :eek::eek::eek:

U mnie dziś 6 d c a ochota na seks powróciła w piorunującym tempie... ja nie wiem co się ze mną dzieję...muszę ginka o to zapytać. Przecież to nie normalne mieć taki popęd seksualny!!! Strasznie mnie to martwi...może coś hormony fiksują...

A powiedzcie mi oglądałyście film " Zmierzch"? Ja wczoraj oglądałam i do dziś ciągle o nim myślę... świetny polecam..;-);-);-)

anufifi nie masz co tracic nadziei, myślę że i Tobie może się udać.
Honia i jak po farbowaniu włosków?? lepiej ci teraz:) Ja ostatnio też malowałam i od razu lepiej sie poczułam a wczesniej jeszcze u fryca byłam.

tu moj czpiot:-)

hej Czarodziejko

tak, jesteśmy w domku. Dzisiaj odebraliśmy Kubusia. Dzień pełen wrazen. Padamy z M jak muchy ale jesteśmy przeszczęsliwi ! teraz małe i duze szczescie sobie smacznie śpią :)

Kubuś rozgląda się wokoło. Wszystko dla niego to nowość !! Do kontroli jedziemy 18tego grudnia.

Pozdrawiam dziewczyny i uciekam do łożeczka buzia dla wszystkich

bereshko jak sie ciesze ze jestescie juz w domku..dla kubusia wszystko nowe..ale jaka szczesliwa pelna rodzinka w domku..teraz bereshko czekam na zdjecia kubusia..tulam was mocno..

patrysiu sto latek i wszystkiego naj naj naj

pyszczku jak sie ciesze ze sebusiowi juz lepiej no i musze ci powiedziec ze super przybiera na wadze..bedzie facecik z niego..tulam mocn..

royanna i jak alanek?

gioesko pamietamy o tobie..jak moglas pomyslec inaczej i jak tam maja jeszcze zazdrosna i jak kacperek?

anufifi uda sie juz w krotce miesniaka nie bedzie i potem staranka bedzie dobrze kochana..

beti co u ciebie..

kinga super foteczki..

paula takie uroki ciazy co nie raz nam dobrze raz zle..ale jakie to piekne co nie..bedzie dobrze.

pozdrawiam wszystkie dziewczyny,,

Cześć dziewczynki :-)

Okropnie mi się wstaje rano ale muszę jeszcze trochę wytrzymać!
Dziś odrzuciło mnie od mycia zębów a wieczorami mam napięcia i ciągnięcie brzucha na dole! Chyba powinnam więcej odpoczywać...

Dziś znów mam mase pracy i tak będzie do końca tygodnia bo jak chce iść na L4 to muszę się ze wszystkim uporać!

Postaram się Was jeszcze poczytać a potem zmykam do pracy ale będe zaglądać :tak:

Bershka i Kubusiu witajcie w domu!!! :-):-):-)

Pyszczku cieszę sie bardzo że z Sebusiem lepiej :-) oby tak dalej!:tak:dużo zdrówka życzę!

Honia jak dzisiaj sampomoczucie?

Maleńka moje kondolencje :-( co u Ciebie? jak się czujesz?

Kinga dobrze że robisz testy przynajmniej będziesz wiedziała kiedy owulka :tak: nawet pewnie nie myślałaś że będzie po 12d.c.! ciekawe czy dzisiaj pokaże sie 2 kreseczka :happy: trzymam kciuki za staranka :tak:
Filipek "na motorze" super! :-)

Anufifi i Ty się doczekasz fasoleczki zobaczysz!!! przyjdzie na to czas! :tak:

Ryba trzymam kciuki!! :tak:

Agniesiak mmm...jaka romantyczna kolacyjka napewno było bardzo miło:-) :tak:a przepisik wyprubuję napewno! :tak::-)

Dzastina biedny Czaruś przestraszył się Mikołaja! Zmierzchu nie oglądałam ale mówisz że polecasz :tak: Trzymam kciuki za ten cykl u Ciebie kochana! :tak:

Pajkaa trzymam kciuki aby @ nie przyszła :tak: mnie też jajnik bolał ;-)

Kiki a co tam u Was? jak Twoja królewna? a Ty jak się czujesz?

Patrysiu ja zaraz po Tobie mam wizyte u gina 18 grudnia :tak: jak po urodzinkach?

Kinga tak szykujemy się do urodzin Kacperka, urodziny wypadają w piątek ale wyprawiamy je w sobotę :tak: dziś jedziemy tort zamówić jednak ;-):tak::-)
Prezenty też już czekają...oj Kacper chyba oszaleje z radości!!! :-D a ja uwielbiam patrzeć na tą jego radość!!! :tak::-) Wy w następny weekend :tak::-)

Tusia nie przejmuj się to tylko sen! zapomnij o nim! Głowka do góry! :tak:

Czarodziejo buziaki :-)

Royannko napisz jak tam Alanek???

Sylola trzymam kciuki za staranka! a może zrób test owu :tak: będziesz wiedziała co i jak!

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia!!! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Paula dziękuję.... w tym cyklu nie robię nic... Nie biorę żadnych leków... Nawet Duphastonu nie biorę. Tempki też nie mierzę bo ostatnio była wysoka a @ i tak przyszła...Dziś mam 7 dc. Dni płodnych też nie będę wyliczać ani badać śluzu... wrzucam na luz.. z Czarkiem mi się tak udało zajśc za pierwszym razem.. Jedynie co to M bierze witaminy...

Kinga uwierz mi to nie jest przyjemne.... tzn. jest ale problem w tym że nie można się skupić na normalnym funkcjonowaniu tylko ciągle sie myśli o seksie.... i ciągle masz na niego ochote... to jest aż krępujące.. Owszem mąż nie narzeka ale ja jakoś się nie zręcznie czuje... :eek::eek::eek:

Pozdrawiam reszte babeczek... Staraczek i Ciężaróweczki też;-);-);-):-D:-D:-D

Do góry