reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Bershka- Kochana bardzo sie ciesze i gratuluję Wam powrotu do domku!!!!!!!!
Mam nadzieje ze juz teraz wszystko bedzie dobrze/ cudownie!!!!!!:tak::tak::tak::tak:

buziaki WTORKOWE dla reszty dziewczynek!!!!

reklama
WITAM:-)
Patrysiu wszystkiego najlepszego!
U mnie dzisiaj test owu pozytywny.
dziękuje :-)to super:tak:
Patrysiu sto lat kochana!!:tak::-)

Eh.. a ja zabiegana od weekendu i nie mam nawet czasu do Was zaglądac, eh. No ale już od jutra przystopuje bo ile to można. Zmęczona jestem, ide sie połozyc i obejrzę sobie klan a o 18:00 wraca M:-D
dziękuje:-)ty mi się tak nieprzemęczaj;-)

hej Czarodziejko

tak, jesteśmy w domku. Dzisiaj odebraliśmy Kubusia. Dzień pełen wrazen. Padamy z M jak muchy ale jesteśmy przeszczęsliwi ! teraz małe i duze szczescie sobie smacznie śpią :)

Kubuś rozgląda się wokoło. Wszystko dla niego to nowość !! Do kontroli jedziemy 18tego grudnia.

Pozdrawiam dziewczyny i uciekam do łożeczka buzia dla wszystkich
jak się ciesze ze jesteście już w domku:-)
patrysiu sto latek i wszystkiego naj naj naj
dziękuje:-)
Patrysiu ja zaraz po Tobie mam wizyte u gina 18 grudnia :tak: jak po urodzinkach?
hehe to razem czekamy:-)ty mi się także za barszo nieforsuj;-)ps.wiesz ogólnie nie było czasu świętować:baffled:M był w pracy a potem wziął się za sprzątanie przemeblowanie a ja łóżeczko stroiłam i tak zleciał czas do wieczora:sorry:ale za to juz tak wieczorkiem sobie usiedliśmy i tak miło czas ze sobą spędziliśmy:tak:teraz M ma dużo na główie bo chce jak najwięcej w domku porobić przed narodzinami Alanka co mało czasu jest na relaks ale później sobie to wszystko odbijemy;-)

A to kącik Alanka:-)

Patrysiu śliczny kącik Alanka :-):-):-)

Ja się właśnie dowiedziałam że moja kuzynka (tzn. żona mojego brata ciotecznego) urodziła dziś w nocy Maję :-):-):-) mają już jedną córeczkę 1,5 roczną Wiktorię :tak: a mówią że trudno trafić w dziewczynkę ;-)

Ja się właśnie dowiedziałam że moja kuzynka (tzn. żona mojego brata ciotecznego) urodziła dziś w nocy Maję :-):-):-) mają już jedną córeczkę 1,5 roczną Wiktorię :tak: a mówią że trudno trafić w dziewczynkę ;-)
dziekuje:-)gratulacje dla kuzynki:-)

Bershka cudownie że jesteście już w domku :tak: nie ma to jak rodzina w komplecie:tak:
Kiki super że i Ty wróciłaś. Tak się ładnie wszystko układa na forum.

Paula dziekuję ciut lepiej ale nie dobrze:-:)-:)-( Na szczęscie mam cudownego męża który mnie wspiera.

Patrysia śliczne łóżeczko. Ten rożek taki maleńki na tle całego łóżeczka.... szok:shocked2:

Przepraszam że nie odpiszę wszystkim ale wszystkie mocno pozdrawiam i trzymam kciuki za starające się

ja mam sąsiadkę która ma 2 córki a zawsze chciała syna... może to tak przewrotnie natura robi ;-)

reklama
Patrysiu śliczny zrobiliście kącik dla Alanka:) ładne łóżeczko:) milutko! :tak:

u mnie test owu nadal negatywny
a temp 36.5
śluz zaczyna robić sie rozciągliwy ale to jeszcze nie to...

Do góry