reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Patrysiu wszystkiego Najlepszego z okazji Urodzin!!! Wszystkiego co sobie wymarzysz! :-):tak:

Właśnie Patrysiu wszystkiego najlepszego!!!! Dużo zdrówka i żebyś Alanka donosiła do bezpiecznego terminu!!! :tak::tak::tak:

dziekuje:-)

PYSZCZKU to super ze synusiowi jest lepiej i oby tak dalej:tak:
HONIA wszsytkie będziecie miały swoje fasolki tylko trzeba niekiedy na to czasu:tak:
PAULA super zdjeciecie synka:-)ps.miłej pracy;-)

reklama
Patrycja wszystkiego najlepszego!!!:-)

zrobiłam drugi test owulacyjny no i kolejny negatyw puki co :sorry: prawie nic nie widać:confused2:
Mam pytanie do dziewczyn które robiły testy owulacyjne. Czy ten wyrzut LH tz test pozywtywny pojawi sie dopiero jakos przed owu krótko tak? a wczęsniej testy są cały czas negatywne czy może te kreski powinny robić sie coraz ciemniejsze im bliżej owu? bo u mnie puki co dwa bladziochy prawie że nie widoczne.
A myslałam że w 12d.c. owu bede miała... ale chyba nie kurcze nie znam sie:zawstydzona/y::-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:

zrobiłam drugi test owulacyjny no i kolejny negatyw puki co :sorry: prawie nic nie widać:confused2:
Mam pytanie do dziewczyn które robiły testy owulacyjne. Czy ten wyrzut LH tz test pozywtywny pojawi sie dopiero jakos przed owu krótko tak? a wczęsniej testy są cały czas negatywne czy może te kreski powinny robić sie coraz ciemniejsze im bliżej owu? bo u mnie puki co dwa bladziochy prawie że nie widoczne.
A myslałam że w 12d.c. owu bede miała... ale chyba nie kurcze nie znam sie:zawstydzona/y::-(
dziekuje:-)co do owulki juz co nieco pisałam tam w grupie mamusiek 2009...;-)ja miałam cykle 26 dniowe a owulke miałam 13 dc tak wiec skoro masz 27 dc to owulka może być 14 dc:tak:

do czasu kiedy LH nie pojawi się testy wychodzą negatywne, ALE jedna z kresek jest kreską kontrolną i ona ZAWSZE musi być ciemna. Jeśli wychodzi jasna, lub prawie nie widoczna tzn że test jest wadliwy.

aaaa nie koniecznie przy cylku 27-28 dni owulację musisz mieć 12-14 dniu cyklu. Mój cykl trwa 28 dni a owulację mam w 16-17 dniu cyklu

Dziekuje wam za pomoc dziewczyny! :)
Zostały mi jeszcze 4 testy w razie czego dokupię jak bedzie potrzeba:sorry:
narazie wychodzą negatywne bo kreska kontrolna jest ciemna a drugiej prawie że nie widać.

Gdy na teście owulacyjnym pojawiają się dwie identyczne kreski, oznacza to, że w czasie od 24 do 36 h będzie owulacja. :-)
Spoko, mam wprawę :)
test pozytywny jest wówczas, gdy na tescie sa dwie kreski identycznie zabarwione lub testowa MINIMALNIE bledsza od kontrolnej, ale jednak prawie o takim samym natężeniu kolorystycznym. Gdy na teście występuje druga testowa kreska, lecz słaba, test jest negatywny.
pozdrawiam

Łoooooo, ANUFIFI... Ty już naprawdę jesteś silna ! Po tylu niedogodnościach, o ku.rde :/
Żebyś Ty wiedziała, jak bardzo chcę, by Ci się udało!
I Tobie tez Kinga!!
Ech, jak dobrze wkręcić się tu, poznać Was, pogadać.

Kupiłam sobie farbę do włosów, właśnie mam łeb pomalowany :)
A to tak dla zmiany i poprawy humoru, ech... Buźka babki! :-)

Dzieki , ale ja juz przygasłam , straciłam nadzieje ...staram sie pogodzic z sytuacja

Pyszczku dla mnie najgorsze w wigilie po porodzie z Tomusiem było odmówienie sobie barszczu z grzybami :)

reklama
Patrysiu wszystkiego najlepszego!

Anufifi, nie trać nadzieii zawsze trzeba ją mieć. Będzie dobrze.

Honia, będzie dobrze, uda się napewno i Tobie.

U mnie dzisiaj test owu pozytywny.

Ostatnia edycja:
Do góry