reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hejka

U nas Filipek też zadowolony z prezentów bardzo:) Była u nas rodzinka babcie dziadkowie i ciotka z wujem:)
My teraz po obiedzie odpoczywamy.

Wszystkim wam życzę miłej niedzieli
ciesze sie ze u was dobrze dziewczyny:)

Pozdrawiam!!!!!!!:happy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kinga super fotki :tak: widzę że u fryzjera byłaś...świetnie wyglądasz :tak: no i Filipek zadowolony z prezentów :-)
Dziekuje Paulina :happy:
a u was na pewno też synek zadowolony z prezentów!:tak:
Czytałam że nie męczą cie mocno objawy ciążowe to dobrze:happy: czekam razem z tobą na wasze pierwsze usg! :tak:

U mnie dziś mija 10d.c. zrobiłam dziś pierwszy test owulacyjny. Kreseczka słabo widoczna jeszcze, zobaczymy jak bedzie jutro.

Cześć dziewczyny !! Wszystkiego mikołajkowego Wam dziś życzę !!!

Odnośnie mojego cyklu obecnego: już na bank jestem pewna, że ten cykl jest podobny do ostatniego. Jest identyczny :)
ZERO objawów ciążowych, proszę, nie piszcie, że za wcześnie albo każda ciaża jest inna itp., ponieważ znam siebie bardzo dobrze i wiem, ze na tym etapie cycki dawałyby mi już znać o tym, że jest fasolinda :)
Czuję się dokładnie tak jak zwykle przed @ i wszystko na to wskazuje.

Pozdrawiam, buziaczki!
:)

I ja się witam mikołajkowo!

Synuś mój szczęśliwy bo Mikołaj przyszedł nie tylko do nas do domu, ale i do dziadków więc prezentów co nie miara.

Bershka, fajnie, że już w domku będziecie, ja też chętnie obejrzę ten program.

Kinga, super foteczki.

Paula, na pewno wszystko jest w porządku, wierzę, że bardzo się boisz i to całkiem zrozumiałe ale myśl pozytywnie.

U mnie dzisiaj 26 dc i na teście owu druga kreseczka jest tylko odrobinkę jaśniejsza od testowej więc chyba już niedługo co? Nie znam się na tym kompletnie bo to mój pierwszy cykl w życiu z tymi testami.

hej laseczki!Pamietacie mnie jeszcze?nie mam netu od wtorku i do konca nastepnego nie bede miec niestety:-(pozdrawiam Was goraco:-)buziaki

ryba30 u mnie to też pierwszy cykl z testami owulacyjnymi i ekspertem w interpretacji ich nie jestem :sorry: serduszkujemy do dnia gdy test wyjdzie całkiem pozytywnie.
Gosiu witaj kochana jesne że pamiętamy i tesknimy za wami! jak synus?
Berskha ciesze sie bardzo że już lada chwila bedziecie mieli Kubusia w domku!!:tak::happy:
Pyszczek jak Sebulek sie miewa? super że tak ładnie wam przybiera!
Patrysia super masz avatarek!!!!!!:-)
Sylola 3mam kciuki za staranka! :happy:
Dzastina czekamy na te foteczki!:tak::-)
tusia26 widzę cykl rozpoczęty:happy: powodzenia zycze
kiki jak było na basenie? :) jak ja zazdroszcze... u nas w iławie nie ma ale juz trwa budowa na szczescie i mają otworzyć u nas basen we wrzesniu2010.

No a ja narazie znikam
czas na serduszko! :tak::-):cool2:

reklama
Kinga owocnych przytulanek :tak:;-):-) trzymam kciuki!

Ryba, Sylola Wam też życzę powodzenia!!! :tak::-)

Tusia widzę nowy suwaczek! super! :-)

Patrysiu tak avatarek cudny! :-)

Ja wieczorem byłam w kościele i to mi dodało sił i nadziei że wszystko będzie dobrze!!!! :tak:

Weekend się kończy a jutro do pracy :-( jak mi się nie chce :no: ale muszę wytrzymać jeszcze 2 tygodnie! :tak:

Buziaczki dla Was dziewczynki!
Do jutra!

Do góry