reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Zaraz mój film Dom nad rozlewiskiem :-) a potem przełącze na tańce....w sumie to tak tego nie oglądam ale jak skończy się film to będe malowała pazurki (wczoraj nie zdążyłam) i zerkała jak tańczą :tak:
Dzastina też myśle że wygra Mucha (z popularności)! :tak:ja jednak za obydwiema nie przepadam ;-)

Miłego wieczorku!

reklama
Witajcie wieczornie :)

Paula ogromne Gratulacje! Super, cieszę się razem z Tobą!!! :-):-):-)

Gosia ja jeszcze nie byłam na spacerze. Położna kazała mi zaczekać aż Mały skończy 2 tygodnie i dopiero wtedy werandować pierwsze dni, a potem spacer :tak:

Royannko mam nadzieję że u Was już lepiej i że szybko będziecie z powrotem w domu ;-)

A tu kilka zdjęć Sebulka, tak jak obiecałam

Witajcie wieczornie :)

Paula ogromne Gratulacje! Super, cieszę się razem z Tobą!!! :-):-):-)

Gosia ja jeszcze nie byłam na spacerze. Położna kazała mi zaczekać aż Mały skończy 2 tygodnie i dopiero wtedy werandować pierwsze dni, a potem spacer :tak:

Royannko mam nadzieję że u Was już lepiej i że szybko będziecie z powrotem w domu ;-)

A tu kilka zdjęć Sebulka, tak jak obiecałam

Pyszczku ale słodziak z tego twojego syneczka.... taki ma słodziutki dzióbek :-D:-D:-D

Paula i Kinga strasznie się boję.... bo objawów ciążowym mam tyle że ho ho a jeszcze się okaże że za pare dni przyjdzie @ i będe płakać do poduszki... A mam jeszcze jedno pytanie... Paula pijesz dużo? Płynów? mi się strasznie chce pić.... ciągle pije wodę i wodę.... i ciągle pije... już nie mam miejsca w żóładku a pić mi się chce.... tak mam od 2 dni...:eek::eek::eek:

Dzastina nie ja piję normalnie...narazie nie mam jakiś widocznych obiawów...zobaczymy jak będzie dalej....ale każda ciąża jest inna :tak: a Ty kochana się nie nakręcaj tylko spokojnie czekaj...co ma być to będzie :tak: oby było dobrze :tak: tego Ci życzę :-)

idę sie wykąpać....

Pyszczku Sebuś jest uroczym ślicznym bobaskiem :-)
Dzastina tak jak mówi Paula, nie nakręcaj się tylko czekaj, a my czekamy razem z Tobą:) Spokojnie. Jak cos bedzie sie działo daj znać.

Ja już wykąpana...
idę do łóżka:)
Miłego wieczorku dziewczyny
Do jutra :happy:

A ktory masz dzien cyklu?ja tez bardzo duzo pije herbatki ale mam tak zawsze :-)

Dziś mam 27 dzien cyklu... ja też pije dużo... ale teraz to wybitnie i nie herbatki a wody... Widzę że jesteś tu nowa.... napisz coś o sobie i jak masz ochotę to zapraszam do nas... powymieniamy się wspólnymi doświadczeniami:-):-):-):-)

reklama
Do góry