reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Zaraz mój film Dom nad rozlewiskiem :-) a potem przełącze na tańce....w sumie to tak tego nie oglądam ale jak skończy się film to będe malowała pazurki (wczoraj nie zdążyłam) i zerkała jak tańczą :tak:
Dzastina też myśle że wygra Mucha (z popularności)! :tak:ja jednak za obydwiema nie przepadam ;-)

Miłego wieczorku!

reklama
Witajcie wieczornie :)

Paula ogromne Gratulacje! Super, cieszę się razem z Tobą!!! :-):-):-)

Gosia ja jeszcze nie byłam na spacerze. Położna kazała mi zaczekać aż Mały skończy 2 tygodnie i dopiero wtedy werandować pierwsze dni, a potem spacer :tak:

Royannko mam nadzieję że u Was już lepiej i że szybko będziecie z powrotem w domu ;-)

A tu kilka zdjęć Sebulka, tak jak obiecałam

Witajcie wieczornie :)

Paula ogromne Gratulacje! Super, cieszę się razem z Tobą!!! :-):-):-)

Gosia ja jeszcze nie byłam na spacerze. Położna kazała mi zaczekać aż Mały skończy 2 tygodnie i dopiero wtedy werandować pierwsze dni, a potem spacer :tak:

Royannko mam nadzieję że u Was już lepiej i że szybko będziecie z powrotem w domu ;-)

A tu kilka zdjęć Sebulka, tak jak obiecałam

Pyszczku ale słodziak z tego twojego syneczka.... taki ma słodziutki dzióbek :-D:-D:-D

Paula i Kinga strasznie się boję.... bo objawów ciążowym mam tyle że ho ho a jeszcze się okaże że za pare dni przyjdzie @ i będe płakać do poduszki... A mam jeszcze jedno pytanie... Paula pijesz dużo? Płynów? mi się strasznie chce pić.... ciągle pije wodę i wodę.... i ciągle pije... już nie mam miejsca w żóładku a pić mi się chce.... tak mam od 2 dni...:eek::eek::eek:

Dzastina nie ja piję normalnie...narazie nie mam jakiś widocznych obiawów...zobaczymy jak będzie dalej....ale każda ciąża jest inna :tak: a Ty kochana się nie nakręcaj tylko spokojnie czekaj...co ma być to będzie :tak: oby było dobrze :tak: tego Ci życzę :-)

idę sie wykąpać....

Pyszczku Sebuś jest uroczym ślicznym bobaskiem :-)
Dzastina tak jak mówi Paula, nie nakręcaj się tylko czekaj, a my czekamy razem z Tobą:) Spokojnie. Jak cos bedzie sie działo daj znać.

Ja już wykąpana...
idę do łóżka:)
Miłego wieczorku dziewczyny
Do jutra :happy:

A ktory masz dzien cyklu?ja tez bardzo duzo pije herbatki ale mam tak zawsze :-)

Dziś mam 27 dzien cyklu... ja też pije dużo... ale teraz to wybitnie i nie herbatki a wody... Widzę że jesteś tu nowa.... napisz coś o sobie i jak masz ochotę to zapraszam do nas... powymieniamy się wspólnymi doświadczeniami:-):-):-):-)

reklama
Do góry