reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dzień dobry :)

ja już na posterunku tym razem przy herbatce :)
od wczoraj nie piję kawy ;)

Ale mi się nie chciało wstać dzisiaj :confused2: ale muszę wytrzymać jeszcze 3 tygodnie i idę na L4 :tak:

Bershka dziękuje :-) a Wy za tydzień już wychodzicie do domku SUPER!!! strasznie sie cieszę :-)​

Ciekawe jak Kiki się czuje??? ma któraś z Was jakieś wieści od niej?​

Patrysiu trzymam kciuki za wizytę u lekarza!!!​

Dzastina, Joanna jak u Was???​

Caly czas myślę o Alanku Royannki :-(niech szybciutko wraca do zdrowia i do domku! :tak:

Pozostałe dziewczynki pozdrawiam i wszystkim życzę miłego dnia! :tak::-)​

Cześć dziewczyny.. ja też melduję się od rana...

Czarek wyjątkowo wcześnie wstał bo o 7 :szok::szok::szok::szok:

Ja się nie nakręcam dziewczyny... jestem gotowa i oczekuję wiedźmy.. Dziś powinna być...ale jej nie ma:cool2::cool2::cool2::cool2:i na razie się nie zapowiada, ale na pewno przyjdzie w wielkim stylu... czyli po cichutku bez objawów.. ale się spóźni żeby mnie dobić.. Paula a dotarło już do ciebie? Powtarzasz jutro test?

Ciekawe co u naszej Anufifi... i u pozostałych dziewczyn??? Oby Alanek szybciutko wyzdrowiał...

Witaj Dzastitna :-) wiem że to nie łatwe żeby sie nie nastawiać ale lepiej mieć miłą niespodziankę niż się rozczarować ;-)
ja powoli przywykam do myśli że jestem w ciąży...tak jutro powtórzę test :tak:
a za Ciebie trzymam kciuki żeby wredota nie przyszła!!!

Witaj Dzastitna :-) wiem że to nie łatwe żeby sie nie nastawiać ale lepiej mieć miłą niespodziankę niż się rozczarować ;-)
ja powoli przywykam do myśli że jestem w ciąży...tak jutro powtórzę test :tak:
a za Ciebie trzymam kciuki żeby wredota nie przyszła!!!

No właśnie jestem tego samego zdania... a powiedz mi Paula odnośnie tego śluzu.... on gęsty jest? nie potrafię się rozpoznać bo w pierwszej ciązy nie przykuwałam do tego uwagi... wiem że miałam plamienia ale to było później...zawsze miałam śluz taki wiadomo po owulacyjny.. a ten jest taki gęsty przeźroczysto- biały a najwięcej jest go rano...

Witajcie :-)
Dziewczynki dziekuję ślicznie za komplementy dla Syneczka mojego :-):tak:

Paula myślałam o Tobie cały wczorajszy wieczór i nawet w nocy jak budziłam się na karmienie Małego też sobie siedziałam w fotelu i myślałam...już Ci chciałam w nocy smsa pisać że normalnie tak strasznie się cieszę że się udało!!!:-D
Kiedy idziesz do lekarza? Albo pisałaś coś o powtórzeniu testu..Aha, jutro..
Paula a jak Twój M zareagował na taką radosną wiadomość? :)

Bershka myślimy myślimy o Was i bardzo jestem :happy: że już niedługo wracacie do domku! :-) A jaki teraz jest Kubuś? Już ma prawie 4 miesiące, jejku wydaje mi się że niedawno się urodził...pewnie już aktywny bardzo i w ogóle zmienił się z wyglądu od urodzenia ...;-) Jak juz będziecie w domku to poproszę o jakąś fotkę Kubusia :happy:

Dzastina ja nadal trzymam kciukasy za Ciebie :tak:;-)

Kinga szkoda że u Ciebie nie tym razem, ale niedługo na pewno się uda, zobaczysz :) A co do zdjęcia do śliczna mamusia z Ciebie :-)

Dzastina trudno go opisać tak dokładnie...nie mam go zbyt wiele, jest mleczno-biały taki raczej galaretowaty :tak: ja zawsze miałam żółty a ten jest biały więc od razu zobaczyłam róznice :tak:

Paula myślałam o Tobie cały wczorajszy wieczór i nawet w nocy jak budziłam się na karmienie Małego też sobie siedziałam w fotelu i myślałam...już Ci chciałam w nocy smsa pisać że normalnie tak strasznie się cieszę że się udało!!!:-D
Kiedy idziesz do lekarza? Albo pisałaś coś o powtórzeniu testu..Aha, jutro..
Paula a jak Twój M zareagował na taką radosną wiadomość? :)
Pyszczku :-):-):-) było pisać, odczytałabym o 5 bo i tak mam wyciszony telefon ;-)
test powtórzę jutro, a do lekarza pójde chyba dopiero za 3 tygodnie:tak: ginka na ostatniej wizycie powiedziała mi że jak sie uda to żebym tak od razu do niej nie leciała :eek: a M jest także bardzo szczęśliwy i też co chwile zerka na test :-D kazał mi teraz na siebie bardzo uważać i powiedział że jak tylko będe źle się czuła to mam iść na zwolnienie :tak: przytula się i głaszcze brzuszek :-):-):-)

Witam sie ....(Dzastina poczułam sie wywołana do odpowiedzi :);-)
Kochane u mnie ostatnio taki młyn ze masakra....

ale wreszcie jakies dobre wiesci ....DOMEK JEST JUZ NASZ !!!!!!!!!:-):-):-)
wszystko załtwione ....mozemy teraz w nim działać ...to spełnienie mojego marzenia wiec jestem bardzo szczęśliwa ....kosztowało mnie to duzo nerwów i wysiłku , tak ze od piatku dochodze do siebie powoli .

Paula GRATULUJE , czułam ze sie uda ....zyczę ci cudowneych chwil z fasolka pod serduszkiem ...
Dzastina za ciebie mocno trzymam kciuki , jak i za pozostałe testujące .
Pyszczku Sebus ...CUDEŃKO :):) nic tylko całowac .

Kochane ja was podczytuje jak wiecie , ale nie zawsze mam sie jak wciac w dyskusje .

Poza tym ostatnio nawet jak czytałam to byłam tak zdenerwowana ze nie mogłam nic napisac bo mi mysli sie mieszały .
Postaram sie teraz byc na bieżąco :)

Buziaki i miłego dnia

reklama
Anufifi TO SUPER WIADOMOŚĆ!!! :-):-):-) jednak marzenia się spełniają :tak::tak::tak: Gratulacje! Teraz będziesz mogła urządzać swoje mieszkanko :tak::-) Super!
Dziękuje Ci :-) jestem bardzo szczęśliwa :-) choć strasznie się boję...

Aniu a masz jakieś wiadomości od Kiki?

Do góry