reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pyszczku Kubuś bardzo się zmienił :tak: twarzyczkę chyba ma inną :confused2: sama nie wiem ale wciąż śliczniusia ale jeżeli chodzi o postępy w rozwoju są kolosalne. Jest bardzo ruchliwy, zabawki to jego świat :tak: uwielbia muzykę i wsłu****e się w kazdy nowy dźwięk, poza tym tak ładnie telpie rzęskami jak patrzy na mnie :-D no to mnie rozwala za każdym razem i ten uśmiech przy tym i oczka zwrócone na mnie z boczku :-) coraz więcej gaworzy. Tak, odliczamy dnia do wyjscia. Równy tydzień :szok::-):-):-)

zaraz jadę do Krakowa, byłam na weekend z rodzinką. Buziania

reklama
Nie mam niestety , ale jak tylko Beti wstanie porposze by do niej napisała , bo ja niestety nie mam kontaktu.
Oczywiście dam wam znać :)

Nie martw sie kochana...wiem , że jest lęk , ale musisz byc dobrej mysli ...pamietaj wiara czyni cuda ...

Bershka , bardzo chciałam sie z Toba zobaczyc jak jestes w Krakowie , ale M mnie opieprzył i w sumie ma racje ...moze chłopaki na zmianę chore , chyba zbyt duze ryzyko ze mogłabym podac jakies zarazki a to wam niepotrzebne ...zwłaszcza teraz jak w powierrtzu jakies dziadostwo ....
Ciesze sie ze juz lada moment bedziesz w domku z Kubusiem

Kurka!! Anufifi gratuluję swojego gniazdka....!!! My jesteśmy w trakcie budowy i też nie mogę się doczekać kiedy spędzimy razem święta w naszym domku:-):-):-) Bardzo się cieszę i gratuluje :-):-):-)

Paula tak... taki galaretowaty :-D:-D:-D szurnięta jestem :-):-):-)

PAULA!!! A!!!! Wiedziałam!! Mega gratulacje!!:tak::tak::-D
Pyszczku piękny Sebuś:tak::-)

Witajcie dziewuszki :)
Widzę, że sporo się działo :) Pozytywny test i chyba drugi już niedługo też będzie;-):tak::-D Domek już nowych włascicieli, andrzejki w gronie znajomych, super:tak::-D
Ja popijam herbatkę i siedze od rana na bb:)

Dzien Dobry Dziewczynki

Nie wiem czemu ale dzis czuje sie jakoś dziwnie...jakby powietrze ze mnie uszło....ogólnie jest Ok ale brak mi Energii. Dzis jeszcze Macius nie poszedł do przedszkola ale jutro juz dzielnie maszeruje. Musze sie zaraz ogarnąc i wyjdziemy troche na spacer!!!! Pogoda calkiem fajna...slonko przebija zza chmur i chyba nawet nie jest tak zimno.

Kiki- zdrówka dla Ciebie
Bershka- czekamy na Was.!!!!!
Anufifi- nawet nie wiesz jak sie ciesze z Waszego domku!!!!

Hej dziewczyny!
Paula25-GRATULACJE!To wspaniala wiadomosc:-):-):-)

A ja sie czuje dziwnie,pobolewa mnie podbrzusze (tak ciagniew srodku)i ciagle mam sluz a przeciez jesli mialam ta owulacje to powinien juz zaniknac,mam jeszcze 6 dni do testowania-zobaczymy...

Moj M mowi ze sobie wmawiam ta ciaze wiec staram sie nie nastawiac(choc ciezko) i zobaczymy w sobote;-)

Obsmy mialy wiecej takich cudownych wiadomosci jak u Pauli:-D

reklama
Hej dziewczyny!
Paula25-GRATULACJE!To wspaniala wiadomosc:-):-):-)

A ja sie czuje dziwnie,pobolewa mnie podbrzusze (tak ciagniew srodku)i ciagle mam sluz a przeciez jesli mialam ta owulacje to powinien juz zaniknac,mam jeszcze 6 dni do testowania-zobaczymy...

Moj M mowi ze sobie wmawiam ta ciaze wiec staram sie nie nastawiac(choc ciezko) i zobaczymy w sobote;-)

Obsmy mialy wiecej takich cudownych wiadomosci jak u Pauli:-D

Olcia ja mam mokro od 9 dc i tak do dziś...( 28 dc) i oprócz tego chce mi się tulić do męża a przecież już dawno po owulacji!! To też dla mnie bardzo dziwne!! Nawet jak sobie pomyślę o mizianiu to mi tak miło:-D:-D:eek::eek: Kinga mówi że ja seksoholik jestem... hi hi hi ale to na prawde pierwszy raz, nigdy tak nie miałam:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry