reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Paulko-wstawiaj piękny ciążowy suwaczek.:-)
a jak myślicie jak zacznę się starać po 3 @ to nie zawcześnie?
oczywiscie jak badanka będa ok.:sorry:

reklama
Sylola dziekuje :-) a za Ciebie trzymam kciuki abyś miała piękny prezent na święta w postaci fasolki :tak:

Tusia nowy suwaczek wstawie po 2 potwierdzającym teście :tak:
myśle że możesz już zacząć się starać po 3 @ :tak: trzymam kciuki aby wyniki były ok i żebyś mogła zacząć staranka :tak:

Alez sie miło zrobiło.....oby tak dalej wszystkim sie udało jak Pauli:).....a teraz troche przyziemnych spraw.....własnie uporałam sie z cała sterta prasowanie, zrobilam ze 20 nalesników, dopijam swoja kawe....i mam nadzieje , ze moj synalek przestanie wkoncu skakac i polozy sie spac:wściekła/y:

Paula tak tak mówiłam o zdjęciach ale nie mogę wam pokazać bo nie wyszły najlepiej hehehe:-D oto ekipa z którą spedzamy każdą wiekszą imprezę(cudowni ludzie) :)

(zdjecia pozniej usunę) to tak na chwile do pokazania kto chce;)

Moj synek już śpi
Mam chwile dla siebie:)

Joann@ na pewno nam wszystkim się uda zaciążyć :tak::happy: wierzę w to!!:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzastina, Joanna nadal trzymam kciuki za Was!!! :tak:

Dzastina Ty seksoholiczko ;-):-D ten Twój M to ma z Tobą dobrze :-):-):-)
Paula no właśnie.. odnośnie tego śluzu to mam przeźroczysto- mleczny!! Więcej tego mlecznego tzn. taki biały.. nie wiem jak to opisać... :confused::confused::confused: brzuch pobolewa jak na @... a seksu chce mi się non stop!!! serialnie... aż mi jakoś głupio!!! Mam 25 lat i nigdy tak nie miałam... Mąż się cieszy... śmieje się, że jak się nie uda zafasolkować to żeby następny cykl był taki sam bo mu się bardzo podoba :-):-):-):-)

Paula gratulacje!!!!! może dziwnie to zabrzmi ale tak czułam po Twoich objawach. miałam podobnie na poczatku ciazy z Kamilem. Ja test ciążowy robiłam wczesniej niż planowana @ i już mi wyszedł pozytywny. jednak nie była to dziwczynka tylko moj synus kamil.

Trzymam kciuki za malutkiego Alanka. rany wiem co to znaczy leżec w szpitalu z dzieckiem (przechodzilismy przez to) wspołczuje :-( i mocno trzymam kciukasy!

Ach Dzastinko ciekawa jestem jak będzie u Ciebie bo szanse masz bardzo duże!!!!! czekam z zacisnietymi kciukasami!

Sylola dziękuję bardzo... wszystkie kciuki się przydadzą.... chciałabym zobaczyć 2 kreseczki ale co będzie to będzie!! Boję się kolejnych dni... a raczej tego że 2 kresek nie będzie i @ też nie będzie.... i będę żyć w niepewności ... nie nawidzę tego.... Dobra zmykam do wanny.... bo później finał tańca z gwiazdami... obstawiam na Anię Muchę a wy???

Paula tak tak mówiłam o zdjęciach ale nie mogę wam pokazać bo nie wyszły najlepiej hehehe:-D oto ekipa z którą spedzamy każdą wiekszą imprezę(cudowni ludzie) :)

ja na kolanach Wojtula, a moj mąż to ten w czerwieni;-)

i tu z moim wspaniałym M:rofl2:

(zdjecia pozniej usunę) to tak na chwile do pokazania kto chce;)

Moj synek już śpi
Mam chwile dla siebie:)

Joann@ na pewno nam wszystkim się uda zaciążyć :tak::happy: wierzę w to!!:-)

O Kinga widać że imprezka się udała... fajnie:-):-):-) troszkę małe te fotki ale włoski masz świetne!!! Buziaki :-):-):-)

WOW.Kinia-ale laseczka z ciebie NO NO>:tak:
świetna fryzurka.
DZastina-trzymam kciuki.:tak:
Oj zazdroszcze wam dziewuszki tych chwil rodzinnych
oczywiście pozytywnie,
ja wciąż sama, tak tęsknie za M.:-(
i coś czuje,że @ nadejdzie.kurde po P.skróciły mi sie chyba cykle.
A co tam z KIKI naszą tak długo jej nie ma?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kinga- no no laseczko!!!!!
Fajnie z mężusiem wygladacie...a Ty chuda szkapina:))))

A Twój synek to juz spi tak na dobre ( w sensie juz ci przespi całą noc?????)

ja na 21:00 idę jeszcze do Koscioła bo za dnia nie mogłam sie zebrac:sorry:

Tusia- pamietaj ze nadzieja umiera ostatnia!!!!! trzymam kciuki
Dzastina- jak tak piszesz o tym sluzie mlecznym i pobolewaniu podbrzusza to mnie sie od razu lampka zapala :)))))))

Kinga super fotki a Ty byłaś tam królową - świetnie wyglądasz! :tak::-) fajnie że imprezka się udała :-)
a ja nie zdążyłam zobaczyć wszystkich fotek :-(

Dzastina ja właśnie mam taki mleczo-biały śluz :tak: także u Ciebie to dobry znak!!! :tak::-)

Tusia mi też po P. skróciły się cykle!

Czarodziejko na 21:00 :eek:

reklama
Fajnie że zdjecia wam sie podobają:) Paula ja królową!? ha szalona jesteś:-D jestem najmłodsza z całej naszej ekipy ale ma to też swoje plusy..:-p:cool2::-)
A fryzura no coment dziewczyny ja musze isc do fryzjera bo zarosłam i mam mega odrosty:zawstydzona/y::sorry:
Buziaki i dzieki za komentarze.

Dzastina ojjjj coś czuję że u ciebie fasoleczka też bedzie!!!:tak::rofl2:
Czarodziejka tak tak nasz Filip już śpi na dobre i teraz pobudka będzie pewnie o 8rano lub po. :happy: On tak o 19-20 już zasypia nam od dłuższego czasu:tak:
Tusia tulam co by Ci za smutno nie było :happy: co do cykli to i mi sie skróciły bo miałam ostatnio 29 a teraz 28:eek: a bywało kiedys ze miałam nawet 32-30dniowe:confused2:

Paula :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) ja piernicze no co za radość!

Do góry