reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Paulko-wstawiaj piękny ciążowy suwaczek.:-)
a jak myślicie jak zacznę się starać po 3 @ to nie zawcześnie?
oczywiscie jak badanka będa ok.:sorry:

reklama
Sylola dziekuje :-) a za Ciebie trzymam kciuki abyś miała piękny prezent na święta w postaci fasolki :tak:

Tusia nowy suwaczek wstawie po 2 potwierdzającym teście :tak:
myśle że możesz już zacząć się starać po 3 @ :tak: trzymam kciuki aby wyniki były ok i żebyś mogła zacząć staranka :tak:

Alez sie miło zrobiło.....oby tak dalej wszystkim sie udało jak Pauli:).....a teraz troche przyziemnych spraw.....własnie uporałam sie z cała sterta prasowanie, zrobilam ze 20 nalesników, dopijam swoja kawe....i mam nadzieje , ze moj synalek przestanie wkoncu skakac i polozy sie spac:wściekła/y:

Paula tak tak mówiłam o zdjęciach ale nie mogę wam pokazać bo nie wyszły najlepiej hehehe:-D oto ekipa z którą spedzamy każdą wiekszą imprezę(cudowni ludzie) :)

(zdjecia pozniej usunę) to tak na chwile do pokazania kto chce;)

Moj synek już śpi
Mam chwile dla siebie:)

Joann@ na pewno nam wszystkim się uda zaciążyć :tak::happy: wierzę w to!!:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzastina, Joanna nadal trzymam kciuki za Was!!! :tak:

Dzastina Ty seksoholiczko ;-):-D ten Twój M to ma z Tobą dobrze :-):-):-)
Paula no właśnie.. odnośnie tego śluzu to mam przeźroczysto- mleczny!! Więcej tego mlecznego tzn. taki biały.. nie wiem jak to opisać... :confused::confused::confused: brzuch pobolewa jak na @... a seksu chce mi się non stop!!! serialnie... aż mi jakoś głupio!!! Mam 25 lat i nigdy tak nie miałam... Mąż się cieszy... śmieje się, że jak się nie uda zafasolkować to żeby następny cykl był taki sam bo mu się bardzo podoba :-):-):-):-)

Paula gratulacje!!!!! może dziwnie to zabrzmi ale tak czułam po Twoich objawach. miałam podobnie na poczatku ciazy z Kamilem. Ja test ciążowy robiłam wczesniej niż planowana @ i już mi wyszedł pozytywny. jednak nie była to dziwczynka tylko moj synus kamil.

Trzymam kciuki za malutkiego Alanka. rany wiem co to znaczy leżec w szpitalu z dzieckiem (przechodzilismy przez to) wspołczuje :-( i mocno trzymam kciukasy!

Ach Dzastinko ciekawa jestem jak będzie u Ciebie bo szanse masz bardzo duże!!!!! czekam z zacisnietymi kciukasami!

Sylola dziękuję bardzo... wszystkie kciuki się przydadzą.... chciałabym zobaczyć 2 kreseczki ale co będzie to będzie!! Boję się kolejnych dni... a raczej tego że 2 kresek nie będzie i @ też nie będzie.... i będę żyć w niepewności ... nie nawidzę tego.... Dobra zmykam do wanny.... bo później finał tańca z gwiazdami... obstawiam na Anię Muchę a wy???

Paula tak tak mówiłam o zdjęciach ale nie mogę wam pokazać bo nie wyszły najlepiej hehehe:-D oto ekipa z którą spedzamy każdą wiekszą imprezę(cudowni ludzie) :)

ja na kolanach Wojtula, a moj mąż to ten w czerwieni;-)

i tu z moim wspaniałym M:rofl2:

(zdjecia pozniej usunę) to tak na chwile do pokazania kto chce;)

Moj synek już śpi
Mam chwile dla siebie:)

Joann@ na pewno nam wszystkim się uda zaciążyć :tak::happy: wierzę w to!!:-)

O Kinga widać że imprezka się udała... fajnie:-):-):-) troszkę małe te fotki ale włoski masz świetne!!! Buziaki :-):-):-)

WOW.Kinia-ale laseczka z ciebie NO NO>:tak:
świetna fryzurka.
DZastina-trzymam kciuki.:tak:
Oj zazdroszcze wam dziewuszki tych chwil rodzinnych
oczywiście pozytywnie,
ja wciąż sama, tak tęsknie za M.:-(
i coś czuje,że @ nadejdzie.kurde po P.skróciły mi sie chyba cykle.
A co tam z KIKI naszą tak długo jej nie ma?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kinga- no no laseczko!!!!!
Fajnie z mężusiem wygladacie...a Ty chuda szkapina:))))

A Twój synek to juz spi tak na dobre ( w sensie juz ci przespi całą noc?????)

ja na 21:00 idę jeszcze do Koscioła bo za dnia nie mogłam sie zebrac:sorry:

Tusia- pamietaj ze nadzieja umiera ostatnia!!!!! trzymam kciuki
Dzastina- jak tak piszesz o tym sluzie mlecznym i pobolewaniu podbrzusza to mnie sie od razu lampka zapala :)))))))

Kinga super fotki a Ty byłaś tam królową - świetnie wyglądasz! :tak::-) fajnie że imprezka się udała :-)
a ja nie zdążyłam zobaczyć wszystkich fotek :-(

Dzastina ja właśnie mam taki mleczo-biały śluz :tak: także u Ciebie to dobry znak!!! :tak::-)

Tusia mi też po P. skróciły się cykle!

Czarodziejko na 21:00 :eek:

reklama
Fajnie że zdjecia wam sie podobają:) Paula ja królową!? ha szalona jesteś:-D jestem najmłodsza z całej naszej ekipy ale ma to też swoje plusy..:-p:cool2::-)
A fryzura no coment dziewczyny ja musze isc do fryzjera bo zarosłam i mam mega odrosty:zawstydzona/y::sorry:
Buziaki i dzieki za komentarze.

Dzastina ojjjj coś czuję że u ciebie fasoleczka też bedzie!!!:tak::rofl2:
Czarodziejka tak tak nasz Filip już śpi na dobre i teraz pobudka będzie pewnie o 8rano lub po. :happy: On tak o 19-20 już zasypia nam od dłuższego czasu:tak:
Tusia tulam co by Ci za smutno nie było :happy: co do cykli to i mi sie skróciły bo miałam ostatnio 29 a teraz 28:eek: a bywało kiedys ze miałam nawet 32-30dniowe:confused2:

Paula :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) ja piernicze no co za radość!

Do góry